ZAKENKANTOOR HEYLEN

Contactgegevens ZAKENKANTOOR HEYLEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAKENKANTOOR HEYLEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAKENKANTOOR HEYLEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RING 25; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14262111 (+32-14262111) 14262111 (+32-14262111)

Fax (fax): +32 (19) 118-77-77 +32 (19) 118-77-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAKENKANTOOR HEYLEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAKENKANTOOR HEYLEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAKENKANTOOR HEYLEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAKENKANTOOR HEYLEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAKENKANTOOR HEYLEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAKENKANTOOR HEYLEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAKENKANTOOR HEYLEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAKENKANTOOR HEYLEN
Products information ZAKENKANTOOR HEYLEN

BTW identificatienummer (tax): BE04190704345
Ondernemingsnummer: 2742431640
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 491,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAKENKANTOOR HEYLEN
(Get full report from official database of BE for ZAKENKANTOOR HEYLEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAKENKANTOOR HEYLEN
Addition kinds of activities for ZAKENKANTOOR HEYLEN

365200. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
653102. Vastgoedmanagers | Real estate managers
34790213. Sieraden collectie | Jewelry enameling
87310300. Natuurlijk onderzoek | Natural resource research
95110102. Milieubeschermingsagentschap, overheid | Environmental protection agency, government

Werken bij ZAKENKANTOOR HEYLEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAKENKANTOOR HEYLEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAKENKANTOOR HEYLEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAKENKANTOOR HEYLEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

  • Secretariaatsmedewerker met perfecte kennis Frans (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Poperinge zoeken wij naar een secretariaatsmedewerker. Je voert verschillende taken uit om de collega's te ondersteunen in hun functie: ontvangen en klasseren van de binnenkomende post, email, fax, aannemen van telefoons. Je staat in voor het agendabeheer van de verantwoordelijken en medewerkers. Je organiseert vergaderingen. Je staat garant voor een goede verwerking van de administratieve taken.

  • Schrijnwerker-Kapconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een dak timmerman, je maakt en plaatst dakconstructies. Bij nieuwbouw plaats je het dak timmerwerk na voltooiing van de ruwbouw. Je vervangt ook dakconstructies bij renovatiewerken. Naast dakconstructies kan je ook gevelbekleding plaatsen.

  • Assistent flexodrukker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je assisteert de hoofddrukker aan een 8-kleurenpers - flexoprinting als volgt: - Je brengt de nodige grondstoffen aan: bevoorrading machine. - Je reinigt de machine en drukvormen en voert een basisonderhoud van de drukpers uit. - Je kan inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken werken. - Daarnaast controleer je de werking en het veiligheidssysteem.

  • Administrative Assistant Funds & Health Care (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Administratieve Assistente (Funds & Healthcare), ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie: agendabeheer, het organiseren van vergaderingen (opstelling en vertaling van verslagen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement rapportages maken over de lopende projecten (brochures en presentaties) voor de externe professionele partners, waarvoor er informatie vergaard zal worden en templates gecreëerd zullen worden. de behandeling van binnenkomende en uitgaande post  het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties het voorbereiden van documenten voor vergaderingen Bedrijfsprofiel: Immobiliën

  • All Around Medewerker Magazijnier (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de bouwsector zijn we op zoek naar een allround medewerker om ons team te versterken U maakt pick orders en maakt bestellingen van materieel en materiaal klaar voor bouwwerven. • U zorgt mee voor de aanmaak van de bijhorende documenten. • U beheert mee de stockvoorraden. • U ontvangt de retour transporten van bouwwerven en inventariseert de goederen. • U kijkt retourmaterieel na op werking en netheid en herstelt of poetst ze indien nodig. • U neemt leveringen aan en voert deze in de magazijnvoorraden in. • U laadt en lost vrachtwagens. • U controleert leveringsbonnen van externe leveranciers. • U zet werfbestellingen klaar.

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • Student gezocht! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas en opkuis van de zaal * buiten meubilair klaarzetten voor festiviteiten

  • Logistiek bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend, jong hostessenbureau zoeken wij een handige duizendpoot! Opruimen, ordenen, sorteren van uniformen en kleine materialen Stockbeheer + telling Kleine klusjes zoals bv. kast in elkaar steken, naar containerpark gaan, materialen leveren/ ophalen, auto's wassen,... Deze functie betreft 1 dag per week werken (onderling overeen te komen)

  • Technische studierelevante bijbaan - regio Brugge DRINGEND (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je ervaring opdoen binnen je studiedomein? Ben je minimum 1 dag per week beschikbaar om te werken? Kan je je verplaatsten tot Oostkamp? Dan hebben we de studierelevante bijbaan die je zoekt. We zijn op zoek naar een student(e) die ons met onderstaand project kan ondersteunen: Opstellen van Control Plan "QIP klant" dit in lijn met het internal QIP voor produktie. Dit control plan moet opgemaakt worden in APIS, bestaande sofware voor Control Plan. Aansluitend moet het Control Plan opgeladen worden in DM-TEC, revisie-beheer van documenten.

  • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

  • Klinisch Psycholoog - Gedragstherapeut (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

Zoek naar antwoorden van ZAKENKANTOOR HEYLEN in sociale netwerken
Look for responds of ZAKENKANTOOR HEYLEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAKENKANTOOR HEYLEN. Laat een reactie achter voor ZAKENKANTOOR HEYLEN. ZAKENKANTOOR HEYLEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAKENKANTOOR HEYLEN. Leave a respond for ZAKENKANTOOR HEYLEN. ZAKENKANTOOR HEYLEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAKENKANTOOR HEYLEN op de google maps. Adres en contacten ZAKENKANTOOR HEYLEN
Location of ZAKENKANTOOR HEYLEN on the google maps. Address and contacts of ZAKENKANTOOR HEYLEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAKENKANTOOR HEYLEN ZAKENKANTOOR HEYLEN: M.A.N. TRUCK & BUS NV | HUBERT SINNAEVE | PROMEL EXPORT | Josten E | BOUWONDERNEMING VEKEMANS & ZOON NV

Other related companies as ZAKENKANTOOR HEYLEN: M.A.N. TRUCK & BUS NV | HUBERT SINNAEVE | PROMEL EXPORT | Josten E | BOUWONDERNEMING VEKEMANS & ZOON NV

ZAKENKANTOOR HEYLEN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAKENKANTOOR HEYLEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04190704345. Het bedrijf ZAKENKANTOOR HEYLEN bevindt zich op het adres: RING 25; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 491,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van ZAKENKANTOOR HEYLEN is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAKENKANTOOR HEYLEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAKENKANTOOR HEYLEN, openstaande posities, locatie van ZAKENKANTOOR HEYLEN op de kaart.

ZAKENKANTOOR HEYLEN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZAKENKANTOOR HEYLEN, company assigned to the tax number BE04190704345. The company ZAKENKANTOOR HEYLEN is located at the address: RING 25; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 491,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Pensions, Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of ZAKENKANTOOR HEYLEN is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAKENKANTOOR HEYLEN is not available. You also can look at reviews of ZAKENKANTOOR HEYLEN, open positions, location of ZAKENKANTOOR HEYLEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAKENKANTOOR HEYLEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAKENKANTOOR HEYLEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAKENKANTOOR HEYLEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAKENKANTOOR HEYLEN, employees, financial statistics.