FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT

Contactgegevens FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Lintstr. 4 1070 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-29-41-00 32-25-29-41-00

Fax (fax): 32-25-29-41-04 32-25-29-41-04

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT
Products information FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT

BTW identificatienummer (tax): BE07204803466
Ondernemingsnummer: 6369567871
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 458,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT
(Get full report from official database of BE for FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT
Addition kinds of activities for FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT

3532. Mijnbouwmachines | Mining machinery
822101. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
24990100. Wasserijproducten, hout | Laundry products, wood
51420201. Vissen, bevroren: verpakt | Fish, frozen: packaged
55719902. Fietsen, gemotoriseerd | Bicycles, motorized

Werken bij FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Puntlasser | Dagdienst | Regio: Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een handlasser of puntlasser voor de bediening van de puntlasmachine.

  • Bereider (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Brugge, zijn wij op zoek naar metselaars. Jouw taken: Totaal ruwbouw concept metselen en verlijmen Indien nodig kan je ingezet worden in grondwerken en rioleringswerken (geen ervaring vereist) Je werkt zowel aan moderne als pastorie nieuwbouw

  • TIG LASSER (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie omschrijving: De functie als Tig lasser betreft de volgende werkzaamheden. Het samenstellen, lassen en monteren van RVS constructie en/of leidingwerken. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens werkplaatstekeningen en/of na zelfstandig inmeten. Om de door de klant gewenste kwaliteit en het afwerkingsniveau te bereiken is eigen inzicht en vakmanschap hierin zeer belangrijk. Het meeste werk is projectmatig dus het is erg afwisselend. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt.

  • Medewerker broodjeszaak (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een hippe broodjeszaak gelegen te Geel, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker. In deze functie zal je instaan voor het opnemen van bestellen, het bereiden van broodjes, mee helpen met de afwas, afrekenen,... Je zal 15u/week tewerkgesteld worden. Je dient voornamelijk beschikbaar te zijn tijdens de namiddagen. (maandag -zaterdag, uitgezonderd op vrijdag)

  • Poetshulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Bocholt (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bocholt voor 12 per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Gemotiveerde jobstudenten - Onthaal, ontbijt, ... (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Jobstudent die ons jeugdig & enthousiaste team kan komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit: • Check-in & check-out • Aanmaken van reservaties • Beantwoorden van telefoontjes + e-mails • Verstrekken van toeristische informatie • Verzorgen van het ontbijt • ... Zeer leerzaam!

  • Verpleegkundige mobiele equipe voor de afdelingen inwendige en geriatrie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Vaste Job

    Dienst De mobiele equipe biedt ondersteuning aan de afdelingen zowel bij acuut personeelstekort als bij acuut hoge werkdruk. Functie Samen met de verpleegkundigen van de afdeling waaraan je wordt toegewezen, bied je integrale, kwalitatieve en vaktechnische zorg aan de patiënten en dit rekening houdend met de specifieke lichamelijke en psychosociale noden van de patiënt en zijn familie Profiel Je hebt een diploma en visum verpleegkunde Je hebt reeds enkel jaren ervaring als verpleegkundige op hospitalisatieafdelingen Je kan autonoom werken en snel reageren in veranderende omstandigheden Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Contract onbepaalde duur Voltijds of deeltijds (minstens 50%) Wisselende shiften tussen 7u en 22u Je werkt minstens 1 WE op 4 Indiensttreding in overleg Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Geert De Meyer, hoofdverpleegkundige, 015/89 12 45

  • Nationaal Management Trainee m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Vaste Job

    Als nationaal management trainee geniet je van een 2-jaar durende interne en externe opleiding. Je traject zal er zo uit zien: - Je opleiding zal verschillende facetten overkoepelen in onze afdeling logistiek, supply-chain, industriële activiteiten en petrochemie; - De training zal hoofdzakelijk in Antwerpen zijn, maar ook in andere vestigingen; - Als toekomstige nationale terminal manager zal je de verantwoordelijkheid leren en krijgen van het dagelijks reilen en zeilen van de plant. Het aantal aan te sturen mensen varieert van 20 tot 150; - We rekenen op volgende kwaliteiten/expertise in: mensenkennis, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid & klantenservice, planning, publieke relaties en financiën; - Probleemoplossend denken en werken is een key-eigenschap om een succesvolle manager te worden.

Zoek naar antwoorden van FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT in sociale netwerken
Look for responds of FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT. Laat een reactie achter voor FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT. FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT. Leave a respond for FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT. FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT op de google maps. Adres en contacten FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT
Location of FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT on the google maps. Address and contacts of FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT

Andere gerelateerde bedrijven als come FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT: WILLY MUSSCHE | BANCONTACT-MISTER CASH | Carrosserie Lanzara SPRL | Peeters | CUISINES ONLY WOOD

Other related companies as FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT: WILLY MUSSCHE | BANCONTACT-MISTER CASH | Carrosserie Lanzara SPRL | Peeters | CUISINES ONLY WOOD

FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07204803466. Het bedrijf FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT bevindt zich op het adres: Van Lintstr. 4 1070 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 458,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social services. Producten gemaakt in FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT, openstaande posities, locatie van FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT op de kaart.

FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT, company assigned to the tax number BE07204803466. The company FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT is located at the address: Van Lintstr. 4 1070 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 458,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social services. Products created in FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT were not found.
The main activity of FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT is not available. You also can look at reviews of FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT, open positions, location of FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLO.C.M.W. VAN ANDERLECHT INST. OPENB. NUT, employees, financial statistics.