Cockerill Sambre S.A.

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Cockerill Sambre S.A.
Private companiesLegal Services • Cockerill Sambre S.A.

Contactgegevens Cockerill Sambre S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cockerill Sambre S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cockerill Sambre S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 187, chauss茅e de la Hulpe; Brussels; 1170, België

Telefoon (phone): 32-2-679-9327 32-2-679-9327

Fax (fax): 32-4-236-7378 32-4-236-7378

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cockerill Sambre S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cockerill Sambre S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cockerill Sambre S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cockerill Sambre S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cockerill Sambre S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cockerill Sambre S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cockerill Sambre S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cockerill Sambre S.A.
Products information Cockerill Sambre S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06492340087
Ondernemingsnummer: 2613891601
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 394,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Metals & Mining^^Steel Production

Product categorie (product category): Public and Large Private Companies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cockerill Sambre S.A.
(Get full report from official database of BE for Cockerill Sambre S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cockerill Sambre S.A.
Addition kinds of activities for Cockerill Sambre S.A.

22110611. Bekleding stoffen, katoen | Upholstery fabrics, cotton
22950103. Metalliseren van stoffen | Metallizing of fabrics
30530204. Verpakking, rubber | Packing, rubber
30810000. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
34449907. Stapel schelpen, plaatwerk | Pile shells, sheet metal
73590801. Dierverhuur | Animal rental
83619905. Zelfhulp groep thuis | Self-help group home

Werken bij Cockerill Sambre S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cockerill Sambre S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cockerill Sambre S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cockerill Sambre S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker VASTE VROEGE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de vaste vroege shift. Je zal dus elke dag in hetzelfde uurrooster werken, namelijk van 6.00u tot 13.48u. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENTEN ARBEIDERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar jobstudenten die enkele dagen kunnen werken tijdens het schooljaar. Je kan werken in dag of in ploeg

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag. Vrij te kiezen of je elke dag wilt werken, of 2 dagen of maar 1 dag. We zoeken wel studenten die dit wekelijks (of zoveel mogelijk) kunnen doen.

  • Kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland regio Tienen-Tongeren (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DREAMLAND TIENEN

    Type: Vaste Job

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je bent het gezicht van Dreamland in je buurt en draagt de missie en waarden van Colruyt Group uit. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVOLTA

    Type: Vaste Job

    Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

  • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: MOONARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

  • Kinderpsycholoog (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Interim Zorgkundige EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Evergem zijn we op zoek naar zorgkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

  • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

    Type: Werfreserve

    Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

  • PAB assistent (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Knokke zijn wij op zoek naar een PAB assistent. Wat houdt dit in: Je staat de klant bij in zijn/haar dagdagelijkse taken (ondersteuning) Je voert de klant rond Je helpt op fysiek vlak (rolstoel) Je draait mee in het gezin

Zoek naar antwoorden van Cockerill Sambre S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Cockerill Sambre S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cockerill Sambre S.A.. Laat een reactie achter voor Cockerill Sambre S.A.. Cockerill Sambre S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cockerill Sambre S.A.. Leave a respond for Cockerill Sambre S.A.. Cockerill Sambre S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cockerill Sambre S.A. op de google maps. Adres en contacten Cockerill Sambre S.A.
Location of Cockerill Sambre S.A. on the google maps. Address and contacts of Cockerill Sambre S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Cockerill Sambre S.A. Cockerill Sambre S.A.: SHELL | DE LEKKERBEK NV | JORIS IDE NV | J. VAN ACKER | MAURICE MALENGIER

Other related companies as Cockerill Sambre S.A.: SHELL | DE LEKKERBEK NV | JORIS IDE NV | J. VAN ACKER | MAURICE MALENGIER

Cockerill Sambre S.A. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cockerill Sambre S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06492340087. Het bedrijf Cockerill Sambre S.A. bevindt zich op het adres: 187, chauss茅e de la Hulpe; Brussels; 1170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 394,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Public and Large Private Companies. Lijst met producten zijn Metals & Mining^^Steel Production.
De hoofdactiviteit van Cockerill Sambre S.A. is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cockerill Sambre S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cockerill Sambre S.A., openstaande posities, locatie van Cockerill Sambre S.A. op de kaart.

Cockerill Sambre S.A. is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cockerill Sambre S.A., company assigned to the tax number BE06492340087. The company Cockerill Sambre S.A. is located at the address: 187, chauss茅e de la Hulpe; Brussels; 1170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 394,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Public and Large Private Companies. List of products are Metals & Mining^^Steel Production.
The main activity of Cockerill Sambre S.A. is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cockerill Sambre S.A. is not available. You also can look at reviews of Cockerill Sambre S.A., open positions, location of Cockerill Sambre S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cockerill Sambre S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cockerill Sambre S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cockerill Sambre S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cockerill Sambre S.A., employees, financial statistics.