Pisaneschi-Quintin M-C

Contactgegevens Pisaneschi-Quintin M-C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pisaneschi-Quintin M-C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pisaneschi-Quintin M-C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Felix Lacourt 140; 1390; Grez-Doiceau, België

Telefoon (phone): 010 84 02 67 (+32-010 84 02 67) 010 84 02 67 (+32-010 84 02 67)

Fax (fax): 010 84 04 18 (+32-010 84 04 18) 010 84 04 18 (+32-010 84 04 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pisaneschi-Quintin M-C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pisaneschi-Quintin M-C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pisaneschi-Quintin M-C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pisaneschi-Quintin M-C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pisaneschi-Quintin M-C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pisaneschi-Quintin M-C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pisaneschi-Quintin M-C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pisaneschi-Quintin M-C
Products information Pisaneschi-Quintin M-C

BTW identificatienummer (tax): BE02468872070
Ondernemingsnummer: 4407684326
Hoofdstad (capital): 446,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Pisaneschi-Quintin M-C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pisaneschi-Quintin M-C
(Get full report from official database of BE for Pisaneschi-Quintin M-C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pisaneschi-Quintin M-C
Addition kinds of activities for Pisaneschi-Quintin M-C

20910302. Kabeljauw, gedroogd | Codfish, dried
22210801. Duvetyn, synthetische vezel en zijde | Duvetyn, manmade fiber and silk
22999906. Hempgaren, draad, roving en textiel | Hemp yarn, thread, roving, and textiles
38260702. Thermische analyse instrumenten, laboratorium type | Thermal analysis instruments, laboratory type
45819903. Luchthavenverhuur, als vliegveld | Airport leasing, if operating airport

Werken bij Pisaneschi-Quintin M-C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pisaneschi-Quintin M-C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pisaneschi-Quintin M-C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pisaneschi-Quintin M-C. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker facturatie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als Medewerker facturatie krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder een praktisch overzicht: Facturen inboeken en aanmaken Betalingen en klanten opvolgen Gedurende 3 à 4 maanden meewerken op het onthaal: eerste lijnen nemen en doorverbinden orders ingeven bezoekers verwelkomen enz.

  • Call Agent M/V (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij dit Contact Center gaan gezelligheid en kwaliteit hand in hand. Daarom zoeken wij voor ons callcenter in Maastricht leuke, energieke mensen die onze teams komen versterken. Heb jij een vlotte babbel, hou je van verkopen en van afwisseling en uitdagingen?

  • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - regio Langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Jobstudent Horeca (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Voor het serveren van dranken en gerechten.

  • Medewerker technische dienst m/v te Sint-Stevens-Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor herstellingen in het woonzorgcentrum op vlak van sanitair, elektriciteit, mechanica. Daarnaast sta je in voor het groenonderhoud. Onze groep is voor woonzorgcentrum Woluwe Promenade te Sint-Stevens-Woluwe op zoek naar een enthousiaste medewerker technische dienst die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het woonzorgcentrum Je taak bestaat uit het uitvoeren van diverse kleine herstellingen en onderhoud in het woonzorgcentrum met betrekking tot sanitair, elektriciteit, groenonderhoud, timmerwerken, etc. Je volgt alle wettelijke keuringen op m.b.t. elektriciteit, brand, legionella... Je begeleidt externe technische controles Je controleert de technische stock producten Je waakt erover dat alle kamers en ruimten in het gebouw steeds voldoen aan alle veiligheidsnormen Je houdt regelmatig controles en oefeningen in het WZC: brandoefening met personeel, wat als elektriciteit uitvalt...

  • PLC Programmeur (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACE Ingenieurs- en Adviesbureau

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet op diverse machinebouw projecten. Je hoofdtaak is PLC programmatie machinebouw en je helpt mee met andere automatisatie projecten. Je bent betrokken vanaf de engineering, opstartfase tot en met de inbedrijfname bij de klant. Daarnaast sta je in voor het technisch documenteren van je project. Voor grote projecten werk je in teamverband, voor kleine projecten werk je voornamelijk zelfstandig. Je rapporteert aan de projectleider..

  • Junior .NET developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: NOVADO

    Type: Vaste Job

    Passie voor IT en UI? Get hooked!

  • Electrical Engineer (Automatisatie) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Electrical Engineer begeleid je zelfstandig sleutel-op-de-deurprojecten op maat van de klant rond de elektrische kablage (bekabeling) en de integratie van sturingen (PLC-sturingen, Robotsturingen, Scada-applicaties, specifieke beheersystemen enz.). Deze functie omvat o.a. volgende taken: aanvullen of aanmaken van PLC input/output-lijsten, keuze van materialen, ontwerpen van schakelborden, ontwerpen, opvolgen en corrigeren van elektrische schema’s en bordenbouw, bestellen van materialen, programmeren van veiligheidsmodules, ontwerpen van persluchtschema’s, opvolgen van werven en technici en input/output-tests op de werf.

  • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van Pisaneschi-Quintin M-C in sociale netwerken
Look for responds of Pisaneschi-Quintin M-C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pisaneschi-Quintin M-C. Laat een reactie achter voor Pisaneschi-Quintin M-C. Pisaneschi-Quintin M-C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pisaneschi-Quintin M-C. Leave a respond for Pisaneschi-Quintin M-C. Pisaneschi-Quintin M-C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pisaneschi-Quintin M-C op de google maps. Adres en contacten Pisaneschi-Quintin M-C
Location of Pisaneschi-Quintin M-C on the google maps. Address and contacts of Pisaneschi-Quintin M-C

Andere gerelateerde bedrijven als come Pisaneschi-Quintin M-C Pisaneschi-Quintin M-C: PASCAL DUSSART | Ellimac NV | RAUW TRANSPORT | DE ROP REIZEN | Moderna Products NV

Other related companies as Pisaneschi-Quintin M-C: PASCAL DUSSART | Ellimac NV | RAUW TRANSPORT | DE ROP REIZEN | Moderna Products NV

Pisaneschi-Quintin M-C is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pisaneschi-Quintin M-C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02468872070. Het bedrijf Pisaneschi-Quintin M-C bevindt zich op het adres: Avenue Felix Lacourt 140; 1390; Grez-Doiceau. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 446,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 270,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Pisaneschi-Quintin M-C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pisaneschi-Quintin M-C is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pisaneschi-Quintin M-C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pisaneschi-Quintin M-C, openstaande posities, locatie van Pisaneschi-Quintin M-C op de kaart.

Pisaneschi-Quintin M-C is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pisaneschi-Quintin M-C, company assigned to the tax number BE02468872070. The company Pisaneschi-Quintin M-C is located at the address: Avenue Felix Lacourt 140; 1390; Grez-Doiceau. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 446,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 270,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bookkeepers. Products created in Pisaneschi-Quintin M-C were not found.
The main activity of Pisaneschi-Quintin M-C is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Pisaneschi-Quintin M-C is not available. You also can look at reviews of Pisaneschi-Quintin M-C, open positions, location of Pisaneschi-Quintin M-C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pisaneschi-Quintin M-C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pisaneschi-Quintin M-C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pisaneschi-Quintin M-C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pisaneschi-Quintin M-C, employees, financial statistics.