TRADE FASHION

Contactgegevens TRADE FASHION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRADE FASHION: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRADE FASHION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JUBELFEESTLAAN 141; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK, België

Telefoon (phone): 24283434 (+32-24283434) 24283434 (+32-24283434)

Fax (fax): +32 (57) 714-20-97 +32 (57) 714-20-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRADE FASHION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRADE FASHION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRADE FASHION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRADE FASHION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRADE FASHION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRADE FASHION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRADE FASHION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRADE FASHION
Products information TRADE FASHION

BTW identificatienummer (tax): BE08844512939
Ondernemingsnummer: 5902099609
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de Vêtements: Uniformes,Vêtements de Travail.

Product categorie (product category): Vêtements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRADE FASHION
(Get full report from official database of BE for TRADE FASHION)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRADE FASHION
Addition kinds of activities for TRADE FASHION

283402. Drugs die op het centrale zenuwstelsel en zintuiglijke organen optreden | Drugs acting on the central nervous system & sense organs
22110509. Jean stoffen | Jean fabrics
29990201. Brandstofbriketten of boulets: gemaakt met petroleumbinder | Fuel briquettes or boulets: made with petroleum binder
59630204. Voedseldienst, mobiel, behalve koffie-wagen | Food service, mobile, except coffee-cart
72619900. Begrafenisdiensten en crematoria, nec | Funeral service and crematories, nec

Werken bij TRADE FASHION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRADE FASHION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRADE FASHION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRADE FASHION. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

  • Mecanicien hydraulica (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een mecanicien hydraulica.

  • Plaatser / Installateur / Monteur - Dagwerk Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plaatser sta je in voor de finishing touch van het bedrijf. Je plaatst de reeds afgewerkte stukken volgens de regels van de kunst.

  • Metser met ervaring (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een klant van ons die gevestigd is in regio Langemark is op dit moment op zoek naar een metser met ervaring. Je staat in voor metselwerken bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Heers (met dienstencheques) (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

      Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • Lift technieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: LIFTEN SPAAS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor volgende taken: - voorbereiden en uitvoeren van modernisatie werkzaamheden / installatie van nieuwbouwliften - uitvoeren van het preventief onderhoud, de herstellingen en kleine reparaties van onze installaties - permanentie deels overnemen van collega's

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

Zoek naar antwoorden van TRADE FASHION in sociale netwerken
Look for responds of TRADE FASHION in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRADE FASHION. Laat een reactie achter voor TRADE FASHION. TRADE FASHION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRADE FASHION. Leave a respond for TRADE FASHION. TRADE FASHION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRADE FASHION op de google maps. Adres en contacten TRADE FASHION
Location of TRADE FASHION on the google maps. Address and contacts of TRADE FASHION

Andere gerelateerde bedrijven als come TRADE FASHION TRADE FASHION: D.S.L. CREATIONS | CR?CHE RIRE ET GRANDIR | Vilain Caroline | ROGER DE MEULENAER | Avo-cars NV

Other related companies as TRADE FASHION: D.S.L. CREATIONS | CR?CHE RIRE ET GRANDIR | Vilain Caroline | ROGER DE MEULENAER | Avo-cars NV

TRADE FASHION is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRADE FASHION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08844512939. Het bedrijf TRADE FASHION bevindt zich op het adres: JUBELFEESTLAAN 141; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 824,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vêtements. Lijst met producten zijn Types de Vêtements: Uniformes,Vêtements de Travail..
De hoofdactiviteit van TRADE FASHION is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRADE FASHION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRADE FASHION, openstaande posities, locatie van TRADE FASHION op de kaart.

TRADE FASHION is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRADE FASHION, company assigned to the tax number BE08844512939. The company TRADE FASHION is located at the address: JUBELFEESTLAAN 141; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 824,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vêtements. List of products are Types de Vêtements: Uniformes,Vêtements de Travail..
The main activity of TRADE FASHION is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRADE FASHION is not available. You also can look at reviews of TRADE FASHION, open positions, location of TRADE FASHION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRADE FASHION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRADE FASHION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRADE FASHION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRADE FASHION, employees, financial statistics.