ERIK WINNEPENNINCKX

Contactgegevens ERIK WINNEPENNINCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIK WINNEPENNINCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIK WINNEPENNINCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE BOETENDAEL 29; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23742166 (+32-23742166) 23742166 (+32-23742166)

Fax (fax): +32 (10) 317-45-47 +32 (10) 317-45-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIK WINNEPENNINCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIK WINNEPENNINCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIK WINNEPENNINCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIK WINNEPENNINCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIK WINNEPENNINCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIK WINNEPENNINCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIK WINNEPENNINCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIK WINNEPENNINCKX
Products information ERIK WINNEPENNINCKX

BTW identificatienummer (tax): BE01388916015
Ondernemingsnummer: 4175872802
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 814,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Sp茅cialisation: Gyn茅cologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIK WINNEPENNINCKX
(Get full report from official database of BE for ERIK WINNEPENNINCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIK WINNEPENNINCKX
Addition kinds of activities for ERIK WINNEPENNINCKX

239499. Canvas en aanverwante producten, nec | Canvas and related products, nec
20260200. Gefermenteerde en gekweekte melkproducten | Fermented and cultured milk products
22110514. Rep, katoen | Rep, cotton
26210912. Verzadigde velden | Saturated felts
33150200. Nagels, spikes, brads en dergelijke artikelen | Nails, spikes, brads, and similar items
38240115. Turbine meters | Turbine meters
39520210. Eraser gidsen en schilden | Eraser guides and shields
39619900. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
39991200. Identificatie badges en insignes | Identification badges and insignia
54610000. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries

Werken bij ERIK WINNEPENNINCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIK WINNEPENNINCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIK WINNEPENNINCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIK WINNEPENNINCKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is om van 12 tot en met 30 november (geen weekends) ondersteuning te bieden aan een WZC in de regio van Wingene. Het WZC beschikt over een wooneenheid, een centrum voor kortverblijf voor 10 gebruikers, een dagverzorgingscentrum en 5 zorgverblijven voor koppels.

  • Orderpickers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • TIG-lasser staal en inox - dag (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Rumbeke zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser. Het bedrijf staat voor hoogwaardige afwerking en zoeken iemand met oog voor kwaliteit. Je zal instaan voor het lassen van grote en kleine onderdelen, van verlichting tot afschermingen van machines.

  • Verkoper - weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een beenhouwerij regio Ninove zijn we op zoek naar iemand die graag in het weekend een centje wilt bijverdienen. Je zal werken op zaterdag- en/of zondagvoormiddag De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien

  • Ervaren horecastudenten gezocht te Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak in Gent zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken van maandag tem. vrijdag van 11-15u. Je staat in voor het onthaal van de klanten, het opnemen en brengen van bestellingen.

  • Verpleegkundige thuiszorg - bijverdienste (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en je staat in voor de totaalzorg. We zoeken verschillende verpleegkundigen die wensen te werken in een flexibel systeem. Je geeft zelf je beschikbaarheden door en op deze basis wordt je deeltijdse planning afgesproken. Ook als je veel beschikbaar bent voor een kortere periode (* 1 maand), kan dit besproken worden. We zoeken mensen die graag zelfstandig werken en de beste thuishulp aan de patiënten willen geven. Je krijgt alle werkmiddelen ter beschikking en je beschikt over een eigen wagen. Je verplaatsingen worden via een kilometervergoeding vergoed.

  • Dynamische Project- en Personeelsplanner industrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ON-Y-GO

    Type: Vaste Job

    In deze technische – en industriële omgeving zal de nieuwe medewerker de personeelsplanning op zich nemen. Het is prioriteit dat alle medewerkers op het juiste project én binnen hun juiste kennis en vaardigheden ingepland worden, maar tevens dat er rekening gehouden wordt met deadlines per project, de productiviteit én efficiënt werken volgens de opgelegde normen. Functieomschrijving: -je staat in voor dagelijkse inplanning van werknemers op de diverse projecten; -je onderhoudt contact met de contractanten, teneinde de planning optimaal in te vullen; -je beschikt over voldoende technische kennis (moet op de hoogte zijn van de uitvoering van de werken); -je verwerkt je personeelsplanning in een daarvoor ontwikkeld ERP programma en Excel; -je behoudt en bewaakt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt planmatig bij waar nodig;

  • Chauffeur kipper CE Transport Vuylsteke (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit. Plaats tewerkstelling: Bespreekbaar, zei onze diverse locaties op onze website. http://vuylsteketransport.wixsite.com/vuylsteketransport

  • Landmeter (Junior) (Regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LANDMETERSKANTOOR VAN EESTER

    Type: Vaste Job

    Landmeterskantoor Van Eester is op zoek naar een gedreven landmeter voor het opmeten van percelen, opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen. Ook het opmaken van stedenbouwkundige attesten en verkavelingsdossiers behoort tot uw takenpakket. Verder voert u ook asbuilt-opmetingen en uitzetwerk op werven uit met de nodige nauwkeurigheid. Wij bieden u een afwisselende job in een dynamisch team waarbij wij u de nodige begeleiding geven. www.landmetervaneester.be

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Zelfstandige uitbater Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STANDAARD BOEKHANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Droom je ervan een eigen winkel te beheren? Voor onze Standaard Boekhandel in Herentals zijn we op zoek naar een uitgelezen zelfstandige uitbater (m/v/x). Zin om mee te schrijven aan een nieuw verhaal?

Zoek naar antwoorden van ERIK WINNEPENNINCKX in sociale netwerken
Look for responds of ERIK WINNEPENNINCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIK WINNEPENNINCKX. Laat een reactie achter voor ERIK WINNEPENNINCKX. ERIK WINNEPENNINCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIK WINNEPENNINCKX. Leave a respond for ERIK WINNEPENNINCKX. ERIK WINNEPENNINCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIK WINNEPENNINCKX op de google maps. Adres en contacten ERIK WINNEPENNINCKX
Location of ERIK WINNEPENNINCKX on the google maps. Address and contacts of ERIK WINNEPENNINCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIK WINNEPENNINCKX ERIK WINNEPENNINCKX: DIAMANTCLUB VAN ANTWERPEN CVBA | Henskens Jean-Marie BVBA | De Kommel BVBA | AUTOKEURING | Beline bvba

Other related companies as ERIK WINNEPENNINCKX: DIAMANTCLUB VAN ANTWERPEN CVBA | Henskens Jean-Marie BVBA | De Kommel BVBA | AUTOKEURING | Beline bvba

ERIK WINNEPENNINCKX is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIK WINNEPENNINCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01388916015. Het bedrijf ERIK WINNEPENNINCKX bevindt zich op het adres: AVENUE DE BOETENDAEL 29; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 814,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
De hoofdactiviteit van ERIK WINNEPENNINCKX is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIK WINNEPENNINCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIK WINNEPENNINCKX, openstaande posities, locatie van ERIK WINNEPENNINCKX op de kaart.

ERIK WINNEPENNINCKX is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIK WINNEPENNINCKX, company assigned to the tax number BE01388916015. The company ERIK WINNEPENNINCKX is located at the address: AVENUE DE BOETENDAEL 29; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 814,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
The main activity of ERIK WINNEPENNINCKX is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIK WINNEPENNINCKX is not available. You also can look at reviews of ERIK WINNEPENNINCKX, open positions, location of ERIK WINNEPENNINCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIK WINNEPENNINCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIK WINNEPENNINCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIK WINNEPENNINCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIK WINNEPENNINCKX, employees, financial statistics.