VEERLE TEUGHELS

Contactgegevens VEERLE TEUGHELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEERLE TEUGHELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEERLE TEUGHELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAPENHOFSTRAAT 32; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15554252 (+32-15554252) 15554252 (+32-15554252)

Fax (fax): +32 (58) 737-25-17 +32 (58) 737-25-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEERLE TEUGHELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEERLE TEUGHELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEERLE TEUGHELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEERLE TEUGHELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEERLE TEUGHELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEERLE TEUGHELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEERLE TEUGHELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEERLE TEUGHELS
Products information VEERLE TEUGHELS

BTW identificatienummer (tax): BE04062988281
Ondernemingsnummer: 1444671630
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 805,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in VEERLE TEUGHELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEERLE TEUGHELS
(Get full report from official database of BE for VEERLE TEUGHELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEERLE TEUGHELS
Addition kinds of activities for VEERLE TEUGHELS

2434. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
28420300. Droogreinigingspreparaten | Drycleaning preparations
28990108. Wierook | Incense
32310406. Gehard glas: gemaakt van gekochte glas | Tempered glass: made from purchased glass
34460200. Open vloeren en raster voor de bouw | Open flooring and grating for construction
35520115. Spindels, textiel | Spindles, textile
38120401. diepte- | Fathometers
38420100. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
73890600. Interieurontwerp diensten | Interior design services

Werken bij VEERLE TEUGHELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEERLE TEUGHELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEERLE TEUGHELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEERLE TEUGHELS. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAKKERS te Kapelle-op-den-Bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf te Kapelle-op-den-Bos zijn wij op zoek naar inpakkers in de dagdienst (07.30-16.30 uur)

  • logistiek medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt betrokken bij het volledige proces van een bestelling: van orderpicken tot inpakken.  Je werkt heel klantgericht, zowel zelfstandig als in een team. 

  • 1 Huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt)? Dit voor ongeveer 19u. Heb je vervoer of kan je je verplaatsen met de bus? Ervaring is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011/61 28 90 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens.

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Deinze zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Jobstudent supermarkt (SINT-JORIS-WEERT)

    Regio: SINT-JORIS-WEERT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vaste jobstudent voor een mooie supermarkt in Sint-Joris-Weert. Je takenpakket bestaat uit aanvulwerk en kassawerk. Je kan 1 of een paar vaste dagen of halve dagen per week (ma-vr) werken. De winkel is makkelijk bereikbaar vanuit Leuven per trein (12 minuten).

  • Bijlesgever rechten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor rechten aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • Tweetalige (NL/FR) Management Assistant - Nossegem - DIRECT VAST CONTRACT (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Vaste Job

    Als HR Consultancy bedrijf, biedt onze klant diensten op maat aan in het kader van strategisch, organisatie- en HR advies, rekrutering, selectie en talentmanagement. De oplossingen die ze aanreiken, steunen op de nauwe samenwerking met onze klant, de kennis, de expertise en het teamwerk van onze consultants. Om tot een maximaal resultaat te komen, geloven ze in het samen investeren in een open en transparante lange termijn relatie, een partnership waarin wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Als geboren planner en organisator orkestreer je in het secretariaat de optimale werking van onze vestiging. Je staat in voor agendabeheer, regelt alle correspondentie en onderhoudt telefonische en rechtstreekse contacten met klanten en kandidaten. Je reageert alert op hun vragen en noden en zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar de consultants. Je onthaalt dagelijks de kandidaten en begeleidt hen bij de opstart van hun testen. Meer concreet start je de testafname op en verzorg je de administratieve flow van afgewerkte rapporten naar onze opdrachtgevers. Verder beheer je de voorraad van kantoor- en onderhoudsmateriaal. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant, alsook met het volledige team van consultants.

  • ploegbaas metser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HERBO

    Type: Vaste Job

    leiding geven over een ploeg metsers plan lezen meewerkend ploegbaas

  • Freelance Docent Renovatiecoördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs werft aan: Freelance Docent renovatiecoördinator. Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor het uitbreiden van ons cursusaanbod! Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal . Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

Zoek naar antwoorden van VEERLE TEUGHELS in sociale netwerken
Look for responds of VEERLE TEUGHELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEERLE TEUGHELS. Laat een reactie achter voor VEERLE TEUGHELS. VEERLE TEUGHELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEERLE TEUGHELS. Leave a respond for VEERLE TEUGHELS. VEERLE TEUGHELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEERLE TEUGHELS op de google maps. Adres en contacten VEERLE TEUGHELS
Location of VEERLE TEUGHELS on the google maps. Address and contacts of VEERLE TEUGHELS

Andere gerelateerde bedrijven als come VEERLE TEUGHELS VEERLE TEUGHELS: "Tripel i" | TOBA-TREFOIS R. | PYPE GEBROEDERS | A R S PRODUCTIONS NV | VDAB TRAINING EN OPLEIDING

Other related companies as VEERLE TEUGHELS: "Tripel i" | TOBA-TREFOIS R. | PYPE GEBROEDERS | A R S PRODUCTIONS NV | VDAB TRAINING EN OPLEIDING

VEERLE TEUGHELS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEERLE TEUGHELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04062988281. Het bedrijf VEERLE TEUGHELS bevindt zich op het adres: PAPENHOFSTRAAT 32; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 805,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in VEERLE TEUGHELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VEERLE TEUGHELS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEERLE TEUGHELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEERLE TEUGHELS, openstaande posities, locatie van VEERLE TEUGHELS op de kaart.

VEERLE TEUGHELS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEERLE TEUGHELS, company assigned to the tax number BE04062988281. The company VEERLE TEUGHELS is located at the address: PAPENHOFSTRAAT 32; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 805,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in VEERLE TEUGHELS were not found.
The main activity of VEERLE TEUGHELS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VEERLE TEUGHELS is not available. You also can look at reviews of VEERLE TEUGHELS, open positions, location of VEERLE TEUGHELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEERLE TEUGHELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEERLE TEUGHELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEERLE TEUGHELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEERLE TEUGHELS, employees, financial statistics.