UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV
Private companiesWater Transportation • UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV

Contactgegevens UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 139, Noorderlaan 2030 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.35 45 11 20 32.35 45 11 20

Fax (fax): 32.35 41 70 07 32.35 41 70 07

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV
Products information UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV

BTW identificatienummer (tax): BE02858337402
Ondernemingsnummer: 1978057861
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 797,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 - 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Diamonds

Product categorie (product category): Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV
(Get full report from official database of BE for UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV
Addition kinds of activities for UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV

174202. Akoestisch en isolatiewerk | Acoustical and insulation work
22990406. Wool shoddy | Wool shoddy
28190301. Aluminiumchloride | Aluminum chloride
51999922. Bladmuziek | Sheet music
63990101. Bank deposito verzekering | Bank deposit insurance

Werken bij UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Mecanicien/bankwerker (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    VDL Bus Roeselare zoekt 3 mecaniciens-bankwerkers voor een tijdelijke opdracht. Deze opdracht loopt minstens tot het einde van het jaar. Monteren en demonteren van chassis. Terugplaatsen van componenten. Opbouw van wagens (airco, pneumatiek, verwarming, ...).

  • Automechanieker Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

  • Dringend 2 huishoudhulpen gezocht regio De Panne Quality Time Dienstencheques (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: QUALITY SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens het stijgend aantal nieuwe klanten, zijn we alweer dringend op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare huishoudhulpen. Je staat in voor het onderhoud van de woning van de klant : schoonmaken, wassen en strijken, ramen, eventueel eten klaarmaken, behoren tot het takenpakket. Je werkt steeds bij dezelfde klanten op dezelfde dagen. Ervaring in het poetsen is een absolute must. Het poetsen kent geen geheimen meer voor jou!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Beverlo (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

  • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

    Type: Studentenjob

    Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

  • KOK St Denijs Westrem (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Select HR Brugge

    Type: Vaste Job

    Samen met de andere werknemers zorg je voor lekkere buffetten (zowel koude als grill gerechten) Na de Service zorg je voor een propere keuken Bedrijfsprofiel: Onze klant is een leuke horecaketen met een goed werkgeversimago en restaurants verspreid over heel België. Dagelijks bieden zij een goede service aan en zorgen ze voor een sterke klantentevredenheid!  Ter versterking van hun team, zijn we op zoek naar een Kok te regio St Denijs Westrem

  • Pizzakoeriers (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PIZZA LOUNGE

    Type: Vaste Job

    Je levert pizza's af bij onze klanten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV in sociale netwerken
Look for responds of UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV. Laat een reactie achter voor UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV. UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV. Leave a respond for UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV. UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV op de google maps. Adres en contacten UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV
Location of UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV on the google maps. Address and contacts of UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV: D.F.T. SPRL-BVBA | European Club ASBL | STEFANUS VAN DE VELDE | BANCONTACT-MISTER CASH | HAIR GILL

Other related companies as UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV: D.F.T. SPRL-BVBA | European Club ASBL | STEFANUS VAN DE VELDE | BANCONTACT-MISTER CASH | HAIR GILL

UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02858337402. Het bedrijf UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV bevindt zich op het adres: 139, Noorderlaan 2030 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 - 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 797,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Diamonds.
De hoofdactiviteit van UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV, openstaande posities, locatie van UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV op de kaart.

UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV, company assigned to the tax number BE02858337402. The company UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV is located at the address: 139, Noorderlaan 2030 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 - 500 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 797,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Miscellaneous Products. List of products are Diamonds.
The main activity of UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV is not available. You also can look at reviews of UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV, open positions, location of UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIE VAN REDDING- & SLEEPDIENST NV, employees, financial statistics.