PAUL DESCHEEMAEKER

Particuliere bedrijvenWatervervoer • PAUL DESCHEEMAEKER
Private companiesWater Transportation • PAUL DESCHEEMAEKER

Contactgegevens PAUL DESCHEEMAEKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL DESCHEEMAEKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL DESCHEEMAEKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KUURNSESTRAAT 37; 8860; LENDELEDE, België

Telefoon (phone): 51306192 (+32-51306192) 51306192 (+32-51306192)

Fax (fax): +32 (59) 881-23-77 +32 (59) 881-23-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL DESCHEEMAEKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL DESCHEEMAEKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL DESCHEEMAEKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL DESCHEEMAEKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL DESCHEEMAEKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL DESCHEEMAEKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL DESCHEEMAEKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL DESCHEEMAEKER
Products information PAUL DESCHEEMAEKER

BTW identificatienummer (tax): BE05350860595
Ondernemingsnummer: 2918212890
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 645,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in PAUL DESCHEEMAEKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL DESCHEEMAEKER
(Get full report from official database of BE for PAUL DESCHEEMAEKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL DESCHEEMAEKER
Addition kinds of activities for PAUL DESCHEEMAEKER

3399. Primaire metalen producten | Primary metal products
01610400. Sla en bladgroenteboerderijen | Lettuce and leaf vegetable farms
35479900. Molenmachines | Rolling mill machinery, nec
57120000. Meubelwinkels | Furniture stores
97219902. Diplomatieke dienst, overheid | Diplomatic service, government

Werken bij PAUL DESCHEEMAEKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL DESCHEEMAEKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL DESCHEEMAEKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL DESCHEEMAEKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - bediende/verkoper DREAMLAND Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf eind september/begin oktober

  • Junior medewerker HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • OPERATOR TEXTIEL 2 PLOEGEN (operator w sektorze tekstylnym) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt op het einde van de lijn in de functie - spoeler. U zal spoel en verpakkingsmachine bedienen. Pracujesz na stanowisku znajdujacym sie na koncu linii produkcyjnen. Do Twoich obowiazkow nalezy obsluga maszyn oraz pakowanie.

  • Dispatcher (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de planner in zijn dagelijkse activiteiten en je zorgt voor de administratieve opvolging en afhandeling van alle transportdossiers. Je hebt dagelijks veelvuldig contact met onze klanten inzake hun transportopdrachten, terugmeldingen, extra kosten, …). Je volgt de chauffeurs continue op en ziet toe op het naleven van de rij- en rusttijden. Je maakt het kostendossier aan en zorgt voor de dagelijkse aanmeldingen. Je houdt verschillende lijsten up-to-date.

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • Verpleegkundige voor nachtdienst (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: DE OVERBRON

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum De Overbron vzw is op zoek naar deeltijdse of voltijdse verpleegkundigen voor ons Nederlandstalig, kleinschalig, betaalbaar en familiaal woonzorgcentrum voor ouderen. De Overbron is gelegen aan de rand van Vlaams-Brabant, in Neder-Over-Heembeek, grenzend aan Vilvoorde en Grimbergen. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben een RVT en een ROB-erkenning. We werken bewust met een ruime personeelsploeg. We hebben een zorgteam dat 50% boven de Vlaamse norm zit. We willen onze bewoners gelukkig maken en daarvoor ook investeren in kwaliteit voor onze bewoners. We willen dat ons personeel tijd kan vrijmaken voor onze bewoners en niet vol stress van hier naar daar moeten hollen omdat er gewoon te weinig zorgpersoneel aanwezig is. Gelukkig personeel zorgt ook voor gelukkige ouderen. U werkt mee aan een gezellige, warme en veilige sfeer voor onze 59 bewoners. We verwachten van onze verpleegkundigen dat ze een excellente zorg verstrekken en medische hulp verlenen aan onze bewoners. Maar we verwachten echt meer dan dat. Het is onze uitdrukkelijke doelstelling dat onze bewoners niet alleen kwaliteitsvolle zorg krijgen, maar bovendien gelukkig kunnen zijn in De Overbron. De functie van verpleegkundige is daarin cruciaal. We zoeken mensen die graag met ouderen samenwerken. We zoeken verpleegkundigen die hun job met liefde vervullen en graag in groep werken. We zoeken warme en zorgzame medewerkers die in een kleinschalig woonzorgcentrum deel willen uitmaken van een enthousiaste en uitgebreide personeelsploeg. Onze nieuwe verpleegkundigen maken deel uit van een ploeg met een ergotherapeut, twee kinesisten, twee hoofdverpleegkundigen, een dagelijks verantwoordelijke, een animator, zes andere verpleegkundigen, negen zorgkundigen, zeven mensen voor de logistiek en het onderhoud en drie mensen voor de techniek en het zakelijk beheer. Er is dus bij ons echt ruimte om tijd te nemen voor een babbel met onze bewoners en om te zorgen voor een goede band met de collega's en bewoners. Wij zijn géén commercieel centrum. We zitten gemiddeld ruim onder de dagprijs van andere woonzorgcentra en toch fors boven de personeelsnorm van de Vlaamse overheid. Alle middelen gaan naar de ondersteuning van onze bewoners en investeringen in personeel en infrastructuur. We willen jullie met open armen ontvangen. We kunnen bieden wat andere centra bieden, maar bovenal kunnen we je een warme werksfeer aanbieden. We kijken met interesse uit naar je kandidatuur.

  • Magazijnier /kruidenkamer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Ontvangen, inboeken, stockeren en afwegen en identificeren van kruiden, additieven en hulpstoffen.

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

  • Freelance technical analyst (Cloud + Google Gsuite) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is ??n van de grotere spelers op hun markt en ze zijn internationaal gekend. Momenteel zijn ze bezig met een grote digitale transformatie, waardoor ze dringend op zoek zijn naar een freelance technisch analist met ervaring in Cloud en Google Gsuite. Omschrijving Als technisch analist word je betrokken bij de verschillende digitalisatieprojecten. Je zal daarbij oplossingen moeten uitwerken die bijdragen aan de digitale transformatie. Je bent daarbij de lijm tussen de verschillende technische partijen en voorziet waar mogelijke problemen kunnen ontstaan. Door je sterke ondernemingszin ben je niet bang voor verandering en kun je goed communiceren op alle niveaus. Je komt namelijk in contact met verschillende suppliers, maar ook interne stakeholders en business vertegenwoordigers. Enkele taken uit je takenpakket: Je werkt nauw samen met de architecten en functioneel analisten aan een oplossing, waarbij je ook rekening houdt met impact ervan. Je volgt de volledige technische lifecycle mee op, van design tot ontwikkeling en go-live van de verschillende applicaties, als onderdeel van de digitale transformatie. Je co?rdineert en voert de aangebrachte oplossingen technisch mee uit. Je voorziet problemen en denkt na over oplossingen. Je behoudt daarbij een overzicht van alle lopende technische zaken en gaat na wat er nog moet gebeuren Je rapporteert over de stand van zaken en voorziet documentatie waar nodig. Je werkt mee aan de creatie van trainingen of geeft ze zelf.

  • Zaalmedewerker (Flexi-job) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

    Type: Flexijob

    Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

  • Commis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Dresseren, schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Basiskennis snijtechnieken

Zoek naar antwoorden van PAUL DESCHEEMAEKER in sociale netwerken
Look for responds of PAUL DESCHEEMAEKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL DESCHEEMAEKER. Laat een reactie achter voor PAUL DESCHEEMAEKER. PAUL DESCHEEMAEKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL DESCHEEMAEKER. Leave a respond for PAUL DESCHEEMAEKER. PAUL DESCHEEMAEKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL DESCHEEMAEKER op de google maps. Adres en contacten PAUL DESCHEEMAEKER
Location of PAUL DESCHEEMAEKER on the google maps. Address and contacts of PAUL DESCHEEMAEKER

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL DESCHEEMAEKER PAUL DESCHEEMAEKER: SERGE S | STOP | WERBROUCK-DESMARETS | Axxis V & C BVBA | BLOCHOUSE J-P

Other related companies as PAUL DESCHEEMAEKER: SERGE S | STOP | WERBROUCK-DESMARETS | Axxis V & C BVBA | BLOCHOUSE J-P

PAUL DESCHEEMAEKER is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL DESCHEEMAEKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05350860595. Het bedrijf PAUL DESCHEEMAEKER bevindt zich op het adres: KUURNSESTRAAT 37; 8860; LENDELEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 645,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in PAUL DESCHEEMAEKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL DESCHEEMAEKER is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL DESCHEEMAEKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL DESCHEEMAEKER, openstaande posities, locatie van PAUL DESCHEEMAEKER op de kaart.

PAUL DESCHEEMAEKER is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL DESCHEEMAEKER, company assigned to the tax number BE05350860595. The company PAUL DESCHEEMAEKER is located at the address: KUURNSESTRAAT 37; 8860; LENDELEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 645,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rundveehouders. Products created in PAUL DESCHEEMAEKER were not found.
The main activity of PAUL DESCHEEMAEKER is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL DESCHEEMAEKER is not available. You also can look at reviews of PAUL DESCHEEMAEKER, open positions, location of PAUL DESCHEEMAEKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL DESCHEEMAEKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL DESCHEEMAEKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL DESCHEEMAEKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL DESCHEEMAEKER, employees, financial statistics.