Reef S.A.

Contactgegevens Reef S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Reef S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Reef S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 35 rue de Stassart; Brussels; 1050, België

Telefoon (phone): 32-02-510-83-83 32-02-510-83-83

Fax (fax): 32-02-510-83-33 32-02-510-83-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Reef S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Reef S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Reef S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Reef S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Reef S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Reef S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Reef S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Reef S.A.
Products information Reef S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01303222656
Ondernemingsnummer: 6208343505
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 234,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Reef S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Public and Large Private Companies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Reef S.A.
(Get full report from official database of BE for Reef S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Reef S.A.
Addition kinds of activities for Reef S.A.

873400. Testlaboratoria | Testing laboratories
10990402. Monaziet mijnbouw | Monazite mining
33990202. Nagels: aluminium, messing of ander nonferrous metaal of draad | Nails: aluminum, brass, or other nonferrous metal or wire
41119900. Lokale en voorstedelijke doorvoer, nec | Local and suburban transit, nec
50310301. Deurkozijnen, alle materialen | Door frames, all materials
62899900. Beveiligings- en grondstoffendiensten, nec, nec | Security and commodity services, nec, nec
73749904. Keypunch service | Keypunch service
79991604. Trail guide | Trail guide

Werken bij Reef S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Reef S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Reef S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Reef S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tweetalig(NL-FR) administratief bediende aankoop (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die zich specialiseerd in horeca benodigdheden zijn we op zoek naar een administratief bediende aankoop. Het bedrijf zoekt iemand die volgende taken op zich kan nemen: bestellingen plaatsen; bestellingen verwerken (leverbonnen vergelijken met eerder geplaatste bestellingen); prijzen controleren en zien of het effectief besteld is; prijzen aanpassen in het systeem; leveringen opvolgen; leveranciers bij problemen opbellen; retours afhandelen; klachten behandelen en afhandelen; nieuwe artikels in het systeem zetten.

  • Vrachtwagenbestuurder (m/v) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur CE met geldige code 95. Je staat in voor het laden en lossen van zand, aarde en grind. Je moet nooit uitslapen. Er is een kans dat je de vrachtwagen mee naar huis kan nemen.

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • Reachtruckchauffeur M/V te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt je werkdag door op de reachtruck Je werkt aan de hand van een scanningsysteem Je kan op verschillende locaties in het distributiecentrum worden ingezet

  • Technieker Bus M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Technieker Bus M/V. Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van bussen en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren.

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • Loodgieter (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een loodgieter voor onze klant uit Torhout. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkamerrenovatie, centrale verwarming, sanitair, ontstoppingen, vloerverwarming & zonneboilers. Je wordt tewerkgesteld in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KESSEL-LO (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kessel-Lo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Kessel-Lo.

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

  • ZAALMEDEWERKERS FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van Reef S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Reef S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Reef S.A.. Laat een reactie achter voor Reef S.A.. Reef S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Reef S.A.. Leave a respond for Reef S.A.. Reef S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Reef S.A. op de google maps. Adres en contacten Reef S.A.
Location of Reef S.A. on the google maps. Address and contacts of Reef S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Reef S.A. Reef S.A.: Etrier (L') | M.D.CAR | G.R.H. Management SA | Evysh Trophy | C. VLAMINCK

Other related companies as Reef S.A.: Etrier (L') | M.D.CAR | G.R.H. Management SA | Evysh Trophy | C. VLAMINCK

Reef S.A. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Reef S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01303222656. Het bedrijf Reef S.A. bevindt zich op het adres: 35 rue de Stassart; Brussels; 1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 234,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Public and Large Private Companies. Producten gemaakt in Reef S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Reef S.A. is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Reef S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Reef S.A., openstaande posities, locatie van Reef S.A. op de kaart.

Reef S.A. is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Reef S.A., company assigned to the tax number BE01303222656. The company Reef S.A. is located at the address: 35 rue de Stassart; Brussels; 1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 234,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Public and Large Private Companies. Products created in Reef S.A. were not found.
The main activity of Reef S.A. is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Reef S.A. is not available. You also can look at reviews of Reef S.A., open positions, location of Reef S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Reef S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Reef S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Reef S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Reef S.A., employees, financial statistics.