Villa Verde

Contactgegevens Villa Verde: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Villa Verde: address, phone, fax, email, website, opening hours

Villa Verde

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwstraat 31; 2440; Geel, België

Telefoon (phone): 014 59 12 00 (+32-014 59 12 00) 014 59 12 00 (+32-014 59 12 00)

Fax (fax): +32 (83) 805-56-45 +32 (83) 805-56-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Villa Verde: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Villa Verde"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Villa Verde"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Villa Verde, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Villa Verde. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Villa Verde, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Villa Verde. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Villa Verde
Products information Villa Verde

BTW identificatienummer (tax): BE06860931396
Ondernemingsnummer: 2294738769
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 564,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Gifts - Retail; Furniture - General

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Villa Verde
(Get full report from official database of BE for Villa Verde)

Aanvulling soorten activiteiten voor Villa Verde
Addition kinds of activities for Villa Verde

2435. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
22590202. Handdoeken, breien | Towels, knit
24990601. Heersers en regels, hout | Rulers and rules, wood
28191006. Waterstofsulfide | Hydrogen sulfide
35560401. Brouwerijen en Mouters 'machines | Brewers' and maltsters' machinery
50750205. thermostaten | Thermostats
59990101. Alarmsignaalsystemen | Alarm signal systems

Werken bij Villa Verde: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Villa Verde: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Villa Verde. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Villa Verde. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpploegchef productie in 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen •Dit houdt onder meer volgende taken in: •Opstarten van de lijn •Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen •Ombouw van de lijn bij productwissel •Reinigen van machines tijdens ombouw •Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck •Afvoer afvalstroom met de heftruck •Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerker

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • PROJECTINGENIEUR MACHINEBOUW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerpen naar het idee van de klant in onderling overleg en binnen het vooropgestelde budget. Je volgt het project op van begin tot einde. Je komt in aanraking met uiteenlopende sectoren, wat de job heel gevarieerd houdt.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - West-Vlaanderen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van Villa Verde in sociale netwerken
Look for responds of Villa Verde in social networks

Lees alle opmerkingen voor Villa Verde. Laat een reactie achter voor Villa Verde. Villa Verde bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Villa Verde. Leave a respond for Villa Verde. Villa Verde on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Villa Verde op de google maps. Adres en contacten Villa Verde
Location of Villa Verde on the google maps. Address and contacts of Villa Verde

Andere gerelateerde bedrijven als come Villa Verde Villa Verde: E. VAN OPSTAL | DECOREFO BVBA | FE. HURION-MASSOZ & CIE | LOUISON DESBESEL | DIRK BRUYNDONCKX

Other related companies as Villa Verde: E. VAN OPSTAL | DECOREFO BVBA | FE. HURION-MASSOZ & CIE | LOUISON DESBESEL | DIRK BRUYNDONCKX

Villa Verde is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Villa Verde, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06860931396. Het bedrijf Villa Verde bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 31; 2440; Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 564,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Gifts - Retail; Furniture - General.
De hoofdactiviteit van Villa Verde is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Villa Verde is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Villa Verde, openstaande posities, locatie van Villa Verde op de kaart.

Villa Verde is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Villa Verde, company assigned to the tax number BE06860931396. The company Villa Verde is located at the address: Nieuwstraat 31; 2440; Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 564,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Gifts - Retail; Furniture - General.
The main activity of Villa Verde is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Villa Verde is not available. You also can look at reviews of Villa Verde, open positions, location of Villa Verde on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Villa Verde, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Villa Verde, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Villa Verde, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Villa Verde, employees, financial statistics.