ENSOR

Contactgegevens ENSOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENSOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENSOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRINS LEOPOLDLEI 1; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34496954 (+32-34496954) 34496954 (+32-34496954)

Fax (fax): +32 (61) 951-76-63 +32 (61) 951-76-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENSOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENSOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENSOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENSOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENSOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENSOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENSOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENSOR
Products information ENSOR

BTW identificatienummer (tax): BE09435028076
Ondernemingsnummer: 4934753417
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 278,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Type de Cuisine: Belge,Tavernes. Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Glacier,Snack-Bars. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENSOR
(Get full report from official database of BE for ENSOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENSOR
Addition kinds of activities for ENSOR

3498. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
28999944. Natriumchloride, geraffineerd | Sodium chloride, refined
31310506. bovendeel | Uppers
76990601. Boot reparatie | Boat repair
91210200. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local

Werken bij ENSOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENSOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENSOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENSOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator CNC freesmachine + CNC draaibank (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zij we op zoek naar een operator cnc freesmachine + cnc draaibank

  • Administratief Bediende Facturatie - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Facturatie (M/V). Dit is voor een onderneming in Brugge. De verantwoordelijkheden als Administratief Bediende Facturatie zijn: je maakt facturen op; je verstuurt rappels en volgt deze op; je verricht betalingen; je biedt ondersteuning naar inboekwerk toe; je bent back-up van het secretariaat. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • Jobstudent productie motorenfabrikant 1of 2 dag(en) per week, Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wespelaar zijn we op zoek naar een student die sterk is in nauwkeurig werk. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektromotoren voor grote huishoudtoestellen. Je zal in de productie fijne meetapparatuur hanteren en computergestuurde machines bedienen.

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

  • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

  • Junior Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Head Care (hoofd bewonerszorg) te Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Samen met je collega's head hospitality en head administration ben je de spil van de organisatie en sta je mee in voor het bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze residenten en hun familie. Je coördineert en superviseert de zorgverlenende diensten Je staat in voor de controle van de zorgverlening en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen voorgeschreven door onze groep worden gerespecteerd Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams Je volgt verschillende personeelsgerelateerde materies op Je waakt erover dat je teams respectvol omgaan met residenten en hun familie, dat ze naar hen luisteren en dat ze tegemoet komen aan hun wensen Je staat garant voor de goede overdracht van alle noodzakelijke informatie Je coördineert en controleert de registratie van observaties en veranderingen betreffende onze residenten, je waakt erover dat de verpleegkundige dossiers nauwgezet up-to-date worden gehouden In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget van jouw afdelingen

  • Systeembeheerder (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar Systeembeheerders voor regio's Leuven en Mechelen. Dit kan zowel op freelance basis als op de payroll.

  • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

    Regio: BIKSCHOTE

    Bedrijf: YOLOMI

    Type: Flexijob

    Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

Zoek naar antwoorden van ENSOR in sociale netwerken
Look for responds of ENSOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENSOR. Laat een reactie achter voor ENSOR. ENSOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENSOR. Leave a respond for ENSOR. ENSOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENSOR op de google maps. Adres en contacten ENSOR
Location of ENSOR on the google maps. Address and contacts of ENSOR

Andere gerelateerde bedrijven als come ENSOR ENSOR: DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF NV | DANIELLE PEDOUX | Gino's Karaoke | IJSSALON JAECKREEM | BECKERS

Other related companies as ENSOR: DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF NV | DANIELLE PEDOUX | Gino's Karaoke | IJSSALON JAECKREEM | BECKERS

ENSOR is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENSOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09435028076. Het bedrijf ENSOR bevindt zich op het adres: PRINS LEOPOLDLEI 1; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 278,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge,Tavernes. Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Glacier,Snack-Bars. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van ENSOR is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENSOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENSOR, openstaande posities, locatie van ENSOR op de kaart.

ENSOR is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENSOR, company assigned to the tax number BE09435028076. The company ENSOR is located at the address: PRINS LEOPOLDLEI 1; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 278,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge,Tavernes. Petite Restauration & Tearooms: Tearooms,Glacier,Snack-Bars. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of ENSOR is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ENSOR is not available. You also can look at reviews of ENSOR, open positions, location of ENSOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENSOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENSOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENSOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENSOR, employees, financial statistics.