Peeters Zakenkantoor BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • Peeters Zakenkantoor BVBA
Private companiesCommunications • Peeters Zakenkantoor BVBA

Contactgegevens Peeters Zakenkantoor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peeters Zakenkantoor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peeters Zakenkantoor BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dennenstraat 6; 3670; Meeuwen-Gruitrode (Wijshagen), België

Telefoon (phone): 089 46 72 69 (+32-089 46 72 69) 089 46 72 69 (+32-089 46 72 69)

Fax (fax): 089 46 72 69 (+32-089 46 72 69) 089 46 72 69 (+32-089 46 72 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peeters Zakenkantoor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peeters Zakenkantoor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peeters Zakenkantoor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peeters Zakenkantoor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peeters Zakenkantoor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peeters Zakenkantoor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peeters Zakenkantoor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peeters Zakenkantoor BVBA
Products information Peeters Zakenkantoor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06261352539
Ondernemingsnummer: 6073211669
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Law consultants

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peeters Zakenkantoor BVBA
(Get full report from official database of BE for Peeters Zakenkantoor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peeters Zakenkantoor BVBA
Addition kinds of activities for Peeters Zakenkantoor BVBA

20239905. Voedingssupplementen, melk- en niet-zuivelproducten | Dietary supplements, dairy and non-dairy based
22980102. Kabel, vezel | Cable, fiber
28650112. Food kleurstoffen of kleuren, synthetisch | Food dyes or colors, synthetic
39440401. Lucht geweren, speelgoed | Air rifles, toy
50469902. Muntentellers | Coin counters
50880300. Vliegtuig- en ruimtevoertuigbenodigdheden en onderdelen | Aircraft and space vehicle supplies and parts
58120101. Amerikaans restaurant | American restaurant
59991206. Whirlpool baden | Whirlpool baths
76992207. Levensreddings- en overlevingsapparatuur, niet-medisch: reparatie | Life saving and survival equipment, non-medical: repair
89990700. Aardwetenschappen | Earth science services

Werken bij Peeters Zakenkantoor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peeters Zakenkantoor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peeters Zakenkantoor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peeters Zakenkantoor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • AUTOTECHNIEKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het onderhoud van de wagens. Dit houdt in dat je zowel kleine als grote herstellingen dient uit te voeren. Dit doe je op een efficiënte en kwalitatieve manier.

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • Bandenmonteur (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur bestaat jouw takenpakket uit: *Montage van banden ( vrachtwagens, landbouw & industrie ). *Uitvoeren van herstellingen. *Uitvoeren van uitlijningen. *Uitvoeren van depannages.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Appels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELS)

    Regio: APPELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riksingen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Carrossier / plaatbewerker regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor wagens en wil je aan de slag als carrossier? Wij zijn op zoek naar een gedreven plaatwerkers autoschade. Je gaat aan de slag binnen een jong team van een dynamisch carrosseriebedrijf, dat schades aan wagens en bestelwagens repareert. Je bent een teamplayer en werkt nauw samen met je collega’s binnen een dynamische structuur met ondersteuning van je werkplaatsverantwoordelijke.

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

Zoek naar antwoorden van Peeters Zakenkantoor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Peeters Zakenkantoor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peeters Zakenkantoor BVBA. Laat een reactie achter voor Peeters Zakenkantoor BVBA. Peeters Zakenkantoor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peeters Zakenkantoor BVBA. Leave a respond for Peeters Zakenkantoor BVBA. Peeters Zakenkantoor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peeters Zakenkantoor BVBA op de google maps. Adres en contacten Peeters Zakenkantoor BVBA
Location of Peeters Zakenkantoor BVBA on the google maps. Address and contacts of Peeters Zakenkantoor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Peeters Zakenkantoor BVBA Peeters Zakenkantoor BVBA: FLBAKKERIJ PAVERKO NV | Meynen I | FRANS VAN HOLME | PASCAL SMETS | HOEVEKE 'T

Other related companies as Peeters Zakenkantoor BVBA: FLBAKKERIJ PAVERKO NV | Meynen I | FRANS VAN HOLME | PASCAL SMETS | HOEVEKE 'T

Peeters Zakenkantoor BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Peeters Zakenkantoor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06261352539. Het bedrijf Peeters Zakenkantoor BVBA bevindt zich op het adres: Dennenstraat 6; 3670; Meeuwen-Gruitrode (Wijshagen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 502,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeepers. Lijst met producten zijn Law consultants.
De hoofdactiviteit van Peeters Zakenkantoor BVBA is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peeters Zakenkantoor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peeters Zakenkantoor BVBA, openstaande posities, locatie van Peeters Zakenkantoor BVBA op de kaart.

Peeters Zakenkantoor BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Peeters Zakenkantoor BVBA, company assigned to the tax number BE06261352539. The company Peeters Zakenkantoor BVBA is located at the address: Dennenstraat 6; 3670; Meeuwen-Gruitrode (Wijshagen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 502,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeepers. List of products are Law consultants.
The main activity of Peeters Zakenkantoor BVBA is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Peeters Zakenkantoor BVBA is not available. You also can look at reviews of Peeters Zakenkantoor BVBA, open positions, location of Peeters Zakenkantoor BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peeters Zakenkantoor BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peeters Zakenkantoor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peeters Zakenkantoor BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peeters Zakenkantoor BVBA, employees, financial statistics.