Casa-Kassa

Contactgegevens Casa-Kassa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Casa-Kassa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Casa-Kassa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Letterkundestraat 24; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 232 98 89 (+32-03 232 98 89) 03 232 98 89 (+32-03 232 98 89)

Fax (fax): 03 248 05 60 (+32-03 248 05 60) 03 248 05 60 (+32-03 248 05 60)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Casa-Kassa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Casa-Kassa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Casa-Kassa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Casa-Kassa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Casa-Kassa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Casa-Kassa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Casa-Kassa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Casa-Kassa
Products information Casa-Kassa

BTW identificatienummer (tax): BE01340576171
Ondernemingsnummer: 7168548583
Hoofdstad (capital): 988,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 240,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Cash Registers; Copy machines & supplies; Office supplies - Retail; Data processing - Printers

Product categorie (product category): Surveillance - Apparatus and systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Casa-Kassa
(Get full report from official database of BE for Casa-Kassa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Casa-Kassa
Addition kinds of activities for Casa-Kassa

3845. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment
282399. Cellulosic manmade fibers, nec | Cellulosic manmade fibers, nec
364399. Stroomdraadapparatuur, in gebruik | Current-carrying wiring devices, nec
15319901. Condominium ontwikkelaars | Condominium developers
20920200. Voorbereide vis of andere zeevruchtencakes en stokjes | Prepared fish or other seafood cakes and sticks
26760105. Handdoeken, papier: gemaakt van gekocht papier | Towels, paper: made from purchased paper
34419903. Uitbreidingsverbindingen (structurele vormen), ijzer of staal | Expansion joints (structural shapes), iron or steel
39310500. Percussie instrumenten en onderdelen | Percussion instruments and parts
73899915. Gravure dienst | Engraving service
86110301. Beter zakenbureau | Better business bureau

Werken bij Casa-Kassa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Casa-Kassa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Casa-Kassa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Casa-Kassa. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediender mengafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener mengafdeling 2 ploegen. Aan de hand van de productiefiche breng je de aangeleverde goederen in de mengmachine. Je werkt nauwkeurig en zorgt dat de producten volgens de formule gemengd worden. Je respecteert nauwgezet de voorgeschreven procedure. je staat ook in voor een eerste visuele kwaliteitscontrole en het nemen van een staal.

  • Elektro-mechanieker/technieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als technieker? Dan is dit de ideale job voor u. Voor Renewi Belgium - actief in bouw en sloopafval zoeken wij voor onmiddellijke opstart een technieker. Je hebt ervaring in het aanpakken en structureel oplossen van technische storingen in een produktie-omgeving Je zoekt actief naar grondoorzaken en naar definitieve en/of preventieve oplossingen van technische problemen Je staat in voor de technische ondersteuning van het productieproces en maakt aanbevelingen om de werking van de productieafdeling te verbeteren Je bent mee verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productie-installatie op het gebied van productieoutput, kwaliteit en technische betrouwbaarheid Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische en elektrische installaties Je analyseert elektrische en mechanische storingen aan de productiemachines en je lost het probleem zo snel mogelijk op Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud om productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Je doet inspectierondes en je gaat op zoek naar mechanische fouten Indien nodig ondersteun je de operatoren in hun werkzaamheden

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

  • Operator met technische kennis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO P&G

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Procter & Gamble gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een operator met technische kennis. Feeling voor techniek is dus essentieel. Voor een starter of schoolverlater is dit dé job om een eerste ervaring op te doen bij een internationaal gerenomeerd bedrijf. Als ervaren operator kan je jezelf verder ontplooien en al je ervaring benutten. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van een productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures. Aanvoeren van materialen zodat je de continuïteit kan garanderen. Regelmatige controles uitvoeren, zodat de machine optimaal draait. Uitvoeren van kwaliteitcontroles, zodat je een goed product kan afleveren aan de klanten. Oplossen van problemen aan de machines, dit op een snelle, correcte en efficiënte wijze. Daarnaast zal je ook preventief onderhoud uitvoeren, hiertoe behoren op dagelijkse basis de werkplek, machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Bijhouden van logboek, waarin je alles netjes bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Deelname aan teammeetings om resultaten te bespreken en ook samen te zoeken naar verbeteringen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meeswijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEESWIJK)

    Regio: MEESWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) bij gezin te St.Martens-Latem voor 20u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te St.Martens-Latem kan runnen. Dit voor 20 uren per week, te presteren in 5 dagen, 4 uur per dag. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse taken, poetsen, strijken, naaien, boodschappen doen,koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT VIJVER/VIS WINKEL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een vijver en viszaak gelegen te Boortmeerbeek zoeken wij een student voor de maand augustus. Taken: * in en uitpakken van goederen * klanten verderhelpen * kassa

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Psychomotorisch Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega om ons team van pediatrische collega’s te vervoegen. Op termijn kan dit uitgebouwd worden naar een halftijdse betrekking. Interesse in neurologische revalidatie bij kinderen hierbij is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als op school gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, ouders, leerkrachten), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • Flexijob arbeider - opbouw outletverkoop evenement- 04/10 & 05/10 - Brabanthal Leuven M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Voor de opbouw van een mega-outlet evenement in de Brabanthal te Leuven zoeken we voor naar sterke mensen om de vrachtwagens te helpen lossen en de standen (voor outletverkoop) op te zetten. Deze personen moeten ook in staat zijn om rolrekken te heffen van de vrachtwagen. Dit is een opdracht van 2 dagen: donderdag 4 oktober: 19u30 - +-24u vrijdag 5 oktober: 6u - +-12u Ook gepensioneerden komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van Casa-Kassa in sociale netwerken
Look for responds of Casa-Kassa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Casa-Kassa. Laat een reactie achter voor Casa-Kassa. Casa-Kassa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Casa-Kassa. Leave a respond for Casa-Kassa. Casa-Kassa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Casa-Kassa op de google maps. Adres en contacten Casa-Kassa
Location of Casa-Kassa on the google maps. Address and contacts of Casa-Kassa

Andere gerelateerde bedrijven als come Casa-Kassa Casa-Kassa: F.O.R.E.M. | Pertry Véronique | Jeep Design NV | B. MOITI? | LUC POTTIEZ

Other related companies as Casa-Kassa: F.O.R.E.M. | Pertry Véronique | Jeep Design NV | B. MOITI? | LUC POTTIEZ

Casa-Kassa is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Casa-Kassa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01340576171. Het bedrijf Casa-Kassa bevindt zich op het adres: Letterkundestraat 24; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 988,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 240,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Surveillance - Apparatus and systems. Lijst met producten zijn Cash Registers; Copy machines & supplies; Office supplies - Retail; Data processing - Printers.
De hoofdactiviteit van Casa-Kassa is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Casa-Kassa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Casa-Kassa, openstaande posities, locatie van Casa-Kassa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Casa-Kassa is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Casa-Kassa, company assigned to the tax number BE01340576171. The company Casa-Kassa is located at the address: Letterkundestraat 24; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 988,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 240,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Surveillance - Apparatus and systems. List of products are Cash Registers; Copy machines & supplies; Office supplies - Retail; Data processing - Printers.
The main activity of Casa-Kassa is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Casa-Kassa is not available. You also can look at reviews of Casa-Kassa, open positions, location of Casa-Kassa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Casa-Kassa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Casa-Kassa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Casa-Kassa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Casa-Kassa, employees, financial statistics.