WERNER RAMAEKERS

Contactgegevens WERNER RAMAEKERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WERNER RAMAEKERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WERNER RAMAEKERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WUYTENWEG 13B4; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11647175 (+32-11647175) 11647175 (+32-11647175)

Fax (fax): +32 (9) 497-62-34 +32 (9) 497-62-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WERNER RAMAEKERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WERNER RAMAEKERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WERNER RAMAEKERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WERNER RAMAEKERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WERNER RAMAEKERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WERNER RAMAEKERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WERNER RAMAEKERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WERNER RAMAEKERS
Products information WERNER RAMAEKERS

BTW identificatienummer (tax): BE02715240478
Ondernemingsnummer: 9814331054
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 637,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits: Logiciels.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WERNER RAMAEKERS
(Get full report from official database of BE for WERNER RAMAEKERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WERNER RAMAEKERS
Addition kinds of activities for WERNER RAMAEKERS

275403. Kalender- en kaartafdrukken, behalve zaken, gravure | Calendar and card printing, except business, gravure
20419900. Meel- en andere graanmolenproducten, niet inbegrepen | Flour and other grain mill products, nec
38270100. Optische instrumenten en apparaten | Optical instruments and apparatus
72990201. Massagesalon | Massage parlor
91110101. Uitvoerend adviesbureau | Executive advisory commission

Werken bij WERNER RAMAEKERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WERNER RAMAEKERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WERNER RAMAEKERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WERNER RAMAEKERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Theatertechnicus voor de Stad Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor CC De Mol in Lier zijn wij op zoek naar een theatertechnicus. Jouw taken:  Helpen met de op- en afbouw van theater- en muziekvoorstellingen en dit zowel op gebied van decor, licht als audio.  Lichtplannen zelfstandig realiseren en de armaturen richten en focussen.  Voorbereiden van de zaal (plaatsen van tafels en/of stoelen).  Toezien op de veiligheid op het podium en in de zaal.  Meehelpen bij de ontvangst van het publiek.  Kleine herstellingswerken uitvoeren. Inzet en leergierigheid zijn minstens even belangrijk als competenties. Ook technici met een specialisatie in enkel audio of belichting komen in aanmerking

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

  • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

  • kok (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kok in regio Zwevegem worden volgende zaken van jou verwacht. Mise en place bereidingen zowel warme als koude keuken. zelfstandig kunnen werken van A tot Z leiding geven gevarieerde gerechten: steak tongrolletjes filet mignon carpaccio kaas- en garnaalkroketten slaatjes. het dresseren van de borden. vacuüm verpakken om dan te steamen. Creatief meedenken om de kaart te verruimen en te veranderen

  • Nazichter-kwaliteitscontroleur - Idustriële voertuigen (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taak bestaat erin onderdelen van wagens of volledige wagens te controleren op de kwaliteit van het uitgevoerde werk; Je duidt gemaakte fouten aan, herstelt ze eventueel zelf of laat ze herstellen; Je doet voorstellen of stelt maatregelen voor aan de productieverantwoordelijken om deze fouten in de toekomst te vermijden.

  • Onderhoudstechnieker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je lokaliseert en verhelpt storingen aan mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en elektronische systemen. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud voor de aan jou toegewezen machines. Je bouwt samen met je collega’s een kennisdatabank op door een accurate verslaggeving en registratie. Je verricht kleine constructie- en plaatwerkzaamheden, ook solderen en lassen komt regelmatig voor. Input geven tot het aanpassen van schema’s na wijzigingen

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • Ervaren procesoperator (M/V) - Chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector is Actief Interim op zoek naar een ervaren procesoperator voor het bewaken van het geautomatiseerde productieproces. Als operator bij deze bioraffinaderij zal jij instaan voor een nauwkeurige aansturing, opvolging en optimalisatie van het productieproces. Bij afwijkingen in het proces zoek jij naar oplossingen! Jij neemt stalen, analyseert deze en voert ook controlerondes uit. Bovendien ben jij technisch aangelegd en zal jij ook instaan voor kleine onderhoudswerken. Je komt terecht in een volcontinu ploegensysteem.

  • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Sales & PT in Fitness ( Flexi Job) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava.be is actief in de verkoop van 'Outdoor Leisure & Entertainment', voor onze afdeling 'Sport' zijn wij op zoek naar een geboren verkoper, waar je onze klanten kan adviseren bij het aanschaffen van een Fitness of Wellness product, uw taak omvat het ontvangen en begeleiden van onze klanten in de showroom, U begeleidt hen bij het maken van de juiste fitness- of wellness keuze en wil jouw ervaring en expertise met onze klanten delen, Je bent een passionele sporter die onze klanten adviseert en inspireert bij hun aankopen en dankzij je Personal Trainers (PT) capaciteiten begeleidt je onze klanten in onze fitness ruimte met workshops en aangepaste trainingsschema's daar waar nodig bij de aankoop van hun Cross-Fit accessoires of Fitness toestel.

Zoek naar antwoorden van WERNER RAMAEKERS in sociale netwerken
Look for responds of WERNER RAMAEKERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WERNER RAMAEKERS. Laat een reactie achter voor WERNER RAMAEKERS. WERNER RAMAEKERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WERNER RAMAEKERS. Leave a respond for WERNER RAMAEKERS. WERNER RAMAEKERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WERNER RAMAEKERS op de google maps. Adres en contacten WERNER RAMAEKERS
Location of WERNER RAMAEKERS on the google maps. Address and contacts of WERNER RAMAEKERS

Andere gerelateerde bedrijven als come WERNER RAMAEKERS WERNER RAMAEKERS: EDDY DHAEYERE | Moldoveanu G | REMANS LUDO | KINDERDAGVERBLIJF | C. BOEREN

Other related companies as WERNER RAMAEKERS: EDDY DHAEYERE | Moldoveanu G | REMANS LUDO | KINDERDAGVERBLIJF | C. BOEREN

WERNER RAMAEKERS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WERNER RAMAEKERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02715240478. Het bedrijf WERNER RAMAEKERS bevindt zich op het adres: WUYTENWEG 13B4; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 637,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Logiciels..
De hoofdactiviteit van WERNER RAMAEKERS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WERNER RAMAEKERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WERNER RAMAEKERS, openstaande posities, locatie van WERNER RAMAEKERS op de kaart.

WERNER RAMAEKERS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is WERNER RAMAEKERS, company assigned to the tax number BE02715240478. The company WERNER RAMAEKERS is located at the address: WUYTENWEG 13B4; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 637,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Logiciels..
The main activity of WERNER RAMAEKERS is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WERNER RAMAEKERS is not available. You also can look at reviews of WERNER RAMAEKERS, open positions, location of WERNER RAMAEKERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WERNER RAMAEKERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WERNER RAMAEKERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WERNER RAMAEKERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WERNER RAMAEKERS, employees, financial statistics.