VDC Milieu-Advies

Contactgegevens VDC Milieu-Advies: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VDC Milieu-Advies: address, phone, fax, email, website, opening hours

VDC Milieu-Advies

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koppelstraat 45A; 3650; Dilsen-Stokkem (Stokkem), België

Telefoon (phone): 089 79 80 70; 0476 35 62 03 (+32-089 79 80 70; 0476 35 62 03) 089 79 80 70; 0476 35 62 03 (+32-089 79 80 70; 0476 35 62 03)

Fax (fax): 089 79 80 75 (+32-089 79 80 75) 089 79 80 75 (+32-089 79 80 75)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VDC Milieu-Advies: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VDC Milieu-Advies"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VDC Milieu-Advies"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VDC Milieu-Advies, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VDC Milieu-Advies. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VDC Milieu-Advies, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VDC Milieu-Advies. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VDC Milieu-Advies
Products information VDC Milieu-Advies

BTW identificatienummer (tax): BE09848388671
Ondernemingsnummer: 2457611083
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 297,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Soil analysis

Product categorie (product category): Engineering offices - Environmental techniques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VDC Milieu-Advies
(Get full report from official database of BE for VDC Milieu-Advies)

Aanvulling soorten activiteiten voor VDC Milieu-Advies
Addition kinds of activities for VDC Milieu-Advies

275402. Zakelijke vorm en kaartdruk, gravure | Business form and card printing, gravure
873100. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
02519905. Kippen roosteren, het verhogen van | Roasting chickens, raising of
27549901. Kleurafdrukken: gravure | Color printing: gravure
34490201. Lath, expanded metal | Lath, expanded metal
39140406. Loving cups, geplateerd (alle metalen) | Loving cups, plated (all metals)
39990704. Gebladerte, kunstmatig en bewaard gebleven | Foliage, artificial and preserved
56419902. Slijtage van baby's | Infants' wear
87420305. Verkoop (inclusief verkoop management) consultant | Sales (including sales management) consultant
97110400. Nationale veiligheid, niveau van overheid | National security, level of government

Werken bij VDC Milieu-Advies: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VDC Milieu-Advies: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VDC Milieu-Advies. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VDC Milieu-Advies. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

  • Account Manager Groensector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behartigt de belangen van onze bestaande klanten en zoekt naar nieuwe klanten binnen de landbouwsector. Door je enthousiasme en vakkennis overtuig je de klanten van onze oplossingen en diensten in verband met de realisatie van hun projecten. Je begeleidt de klanten bij de realisatie van hun projecten in nauwe samenwerking met de binnendienst. Je legt verantwoording af over de omzet binnen jouw klantenbestand. Je werkt over de volledige regio West-Vlaanderen.

  • Purspuiter met rijbewijs C of CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een chauffeur die ook zal werken als purspuiter.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student kennis Navision gezocht! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Merelbeke ben ik op zoek naar een student die een basiskennis heeft van Navision. Dit voor het uitpluizen van prijzen en het helpen bij een nieuwe structuur voor verkoopprijzen op poten te zetten. Zeer goede kennis Excel en basis kennis Navision vereist! Interesse? Bezorg me ASAP jouw CV!

  • Wegenwerker / Klinkerlegger (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in wegeniswerken en het aanleggen van parkings en opritten. Bovendien nemen ze ook nog rioleringswerken, beplantingswerken en grondwerken voor hun rekening! Hoe allrounder jij bent, hoe beter dus ! Je zal instaan voor het leggen van klinkers op parkings en opritten, het plaatsen van boordstenen, wegeniswerken .. Een zeer gevarieerde job met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Leuven van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • DOCENT DUITS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in dag- en avondonderwijs Duits te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding. Deeltijds : overdag,'s avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van VDC Milieu-Advies in sociale netwerken
Look for responds of VDC Milieu-Advies in social networks

Lees alle opmerkingen voor VDC Milieu-Advies. Laat een reactie achter voor VDC Milieu-Advies. VDC Milieu-Advies bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VDC Milieu-Advies. Leave a respond for VDC Milieu-Advies. VDC Milieu-Advies on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VDC Milieu-Advies op de google maps. Adres en contacten VDC Milieu-Advies
Location of VDC Milieu-Advies on the google maps. Address and contacts of VDC Milieu-Advies

Andere gerelateerde bedrijven als come VDC Milieu-Advies VDC Milieu-Advies: Enfants du Vicomte (Les) | GUY VERMEULEN | Selectie (De) | CRABBE-SPINOY | VANDENBERGH - BOUSS

Other related companies as VDC Milieu-Advies: Enfants du Vicomte (Les) | GUY VERMEULEN | Selectie (De) | CRABBE-SPINOY | VANDENBERGH - BOUSS

VDC Milieu-Advies is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VDC Milieu-Advies, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09848388671. Het bedrijf VDC Milieu-Advies bevindt zich op het adres: Koppelstraat 45A; 3650; Dilsen-Stokkem (Stokkem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 297,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Engineering offices - Environmental techniques. Lijst met producten zijn Soil analysis.
De hoofdactiviteit van VDC Milieu-Advies is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VDC Milieu-Advies is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VDC Milieu-Advies, openstaande posities, locatie van VDC Milieu-Advies op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VDC Milieu-Advies is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VDC Milieu-Advies, company assigned to the tax number BE09848388671. The company VDC Milieu-Advies is located at the address: Koppelstraat 45A; 3650; Dilsen-Stokkem (Stokkem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 297,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Engineering offices - Environmental techniques. List of products are Soil analysis.
The main activity of VDC Milieu-Advies is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VDC Milieu-Advies is not available. You also can look at reviews of VDC Milieu-Advies, open positions, location of VDC Milieu-Advies on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VDC Milieu-Advies, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VDC Milieu-Advies, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VDC Milieu-Advies, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VDC Milieu-Advies, employees, financial statistics.