A ALPHA SOLAIRE

Contactgegevens A ALPHA SOLAIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A ALPHA SOLAIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A ALPHA SOLAIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Louis Schmidt 119-3; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 743 82 02 (+32-02 743 82 02) 02 743 82 02 (+32-02 743 82 02)

Fax (fax): 02 736 82 51 (+32-02 736 82 51) 02 736 82 51 (+32-02 736 82 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A ALPHA SOLAIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A ALPHA SOLAIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A ALPHA SOLAIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A ALPHA SOLAIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A ALPHA SOLAIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A ALPHA SOLAIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A ALPHA SOLAIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A ALPHA SOLAIRE
Products information A ALPHA SOLAIRE

BTW identificatienummer (tax): BE03622436523
Ondernemingsnummer: 3355194091
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 564,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in A ALPHA SOLAIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Solar protection - Outside

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A ALPHA SOLAIRE
(Get full report from official database of BE for A ALPHA SOLAIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A ALPHA SOLAIRE
Addition kinds of activities for A ALPHA SOLAIRE

3914. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
829904. Voertuig rijschool | Vehicle driving school
17210302. Brug schilderij | Bridge painting
22110515. Silesia, katoen | Silesia, cotton
25420100. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
30110301. Retreading materialen, band | Retreading materials, tire
35549907. Pulpmolenmachines | Pulp mill machinery
38220204. Schakelaars, pneumatische positionering op afstand | Switches, pneumatic positioning remote
38250232. Standaarden en kalibratieapparatuur voor elektrische meting | Standards and calibration equipment for electrical measuring
73199902. Media kopen service | Media buying service

Werken bij A ALPHA SOLAIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A ALPHA SOLAIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A ALPHA SOLAIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A ALPHA SOLAIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwalitief marktonderzoeker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwalitatief onderzoeker kom je terecht in een zeer tof team. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je verdiept jezelf in het hoe en het waarom van consumentengedrag, zowel online als offline Je verkrijgt inzicht in de attitudes, motieven en argumenten van consumenten die bepalend zijn voor hun gedrag Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitvoeren van de verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject zoals o.a. het opstellen en uitwerken van gespreksgidsen, het uitvoeren en opvolgen van veldwerk (interviews, groepsgesprekken, communities, chatsessies, …), de analyse en rapportering van de resultaten. Hierbij maak je gebruik van bekende tools, maar ook nieuwe methoden (bv. community panels, social listening, mobile apps, Google Glass en inspirerende workshops) Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het beheer en de uitvoering van verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject Je vat elk nieuw project enthousiast aan en je denkt creatief mee over de verschillende aspecten van het onderzoek

  • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

  • Animator/figurenspeler (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park. *Buiten de zomerperiode maak je af en toe deel uit van het team attractiebedieners. Je staat dan in voor de bediening van de attracties in het themapark, je zorgt ervoor dat de bezoekers vlot en op een veilige manier de attracties kunnen in-en uitstappen. Hierbij besteed je tevens de nodige aandacht aan onze kleinste bezoekers.

  • Onderhoudstechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor: De elektrische en mechanische herstellingen in het machinepark. Het preventief onderhoud van de machine's  De verbeteringen doorvoeren zie je als een uitdaging

  • Business Controller (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

  • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Voltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoper / verkoopster (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een winkel regio Sint-Truiden die kan werken in de maandag augustus. Indien je tijdens het schooljaar ook in de weekends beschikbaar bent, is dit een plus. In deze winkel zal je instaan voor het verderhelpen van klanten, uitpakken van nieuwe goederen enzoverder.

  • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • INSPECTEUR AUTOKEURING HOBOKEN (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID - BTC HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Hoboken zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

Zoek naar antwoorden van A ALPHA SOLAIRE in sociale netwerken
Look for responds of A ALPHA SOLAIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A ALPHA SOLAIRE. Laat een reactie achter voor A ALPHA SOLAIRE. A ALPHA SOLAIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A ALPHA SOLAIRE. Leave a respond for A ALPHA SOLAIRE. A ALPHA SOLAIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A ALPHA SOLAIRE op de google maps. Adres en contacten A ALPHA SOLAIRE
Location of A ALPHA SOLAIRE on the google maps. Address and contacts of A ALPHA SOLAIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come A ALPHA SOLAIRE A ALPHA SOLAIRE: Bea | DE BEYS | Liegeois N | NORBERT STEURBAUT | BAKK. VAN DE VREKEN GEBRS

Other related companies as A ALPHA SOLAIRE: Bea | DE BEYS | Liegeois N | NORBERT STEURBAUT | BAKK. VAN DE VREKEN GEBRS

A ALPHA SOLAIRE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A ALPHA SOLAIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03622436523. Het bedrijf A ALPHA SOLAIRE bevindt zich op het adres: Boulevard Louis Schmidt 119-3; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 564,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Solar protection - Outside. Producten gemaakt in A ALPHA SOLAIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A ALPHA SOLAIRE is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A ALPHA SOLAIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A ALPHA SOLAIRE, openstaande posities, locatie van A ALPHA SOLAIRE op de kaart.

A ALPHA SOLAIRE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is A ALPHA SOLAIRE, company assigned to the tax number BE03622436523. The company A ALPHA SOLAIRE is located at the address: Boulevard Louis Schmidt 119-3; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 564,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Solar protection - Outside. Products created in A ALPHA SOLAIRE were not found.
The main activity of A ALPHA SOLAIRE is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A ALPHA SOLAIRE is not available. You also can look at reviews of A ALPHA SOLAIRE, open positions, location of A ALPHA SOLAIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A ALPHA SOLAIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A ALPHA SOLAIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A ALPHA SOLAIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A ALPHA SOLAIRE, employees, financial statistics.