PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE
Private companiesWater Transportation • PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE

Contactgegevens PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CIRCULAIRE 5; 6041; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71302217 (+32-71302217) 71302217 (+32-71302217)

Fax (fax): +32 (69) 654-48-25 +32 (69) 654-48-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE
Products information PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE

BTW identificatienummer (tax): BE04158843994
Ondernemingsnummer: 8805786132
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 368,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Volwassenenonderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE
(Get full report from official database of BE for PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE
Addition kinds of activities for PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE

2789. Boekbinden en aanverwant werk | Bookbinding and related work
22549903. Ondergoed, breien | Underwear, knit
25910203. Mini jaloezieën | Mini blinds
26799903. Papierproducten, geconverteerd, nec | Paper products, converted, nec
28249902. Acrylonitrilvezels | Acrylonitrile fibers
33550000. Aluminium rollen en tekenen, nec | Aluminum rolling and drawing, nec

Werken bij PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Volvo Trucks Oostakker zoekt leeggoedbehandelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • Storingstechniekers 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Torhout zoekt een storingstechnieker 2 ploegen gezocht voor een metaal bedrijf regio Zwevezele! Dit gaat om een opdracht met optie vast. Het bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant van bouwmaterialen in staal. Het is één van de grootste producent op het gebied van stalen dak- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Zo produceren ze o.a. dakbedekking, wandplaten, panelen, vloerelementen en andere metalen structuren. Deze producten worden in diverse sectoren gebruikt, zoals o.a. in de industrie, agrarische, residentiële en tertiaire sector. Takenpakket: U voert preventief en curatief onderhoud uit voor het machinepark, heftruckers, compressoren en rolbruggen. U bent ook in staat om verbeteringsprojecten en optimalisatievoorstellen te doen, zowel op mechanisch als electrisch vlak. U ondersteunt ook bij de opstart van nieuwe machines.

  • Schoonmaker/schoonmaakster 2 ploegen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verpakkingsbedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster voor in de productieruimte. Je staat in voor de schoonmaak in de productieruimte en het sas met toiletruimte. Verder werk je in een twee-ploegensysteem.

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Lasser M/V - regio Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je stelt diverse constructies samen en last ze ook af. Dit kan zowel met halfautomaat, als met TIG gebeuren. Bovendien houden we sterk rekening met jouw competenties en zetten je ook in voor andere taken die aansluiten bij jouw kwaliteiten

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Beringen, 12 uur per week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 2 à 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Beringen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 16 u Pittem , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 8 u bij 2 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • Vroedvrouw (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE in sociale netwerken
Look for responds of PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE. Laat een reactie achter voor PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE. PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE. Leave a respond for PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE. PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE op de google maps. Adres en contacten PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE
Location of PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE on the google maps. Address and contacts of PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE

Andere gerelateerde bedrijven als come PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE: Laurent Ghislain | M.J. NOLLET | Ripa BVBA | PETER DE MAEYER | W. ISERBYT

Other related companies as PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE: Laurent Ghislain | M.J. NOLLET | Ripa BVBA | PETER DE MAEYER | W. ISERBYT

PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04158843994. Het bedrijf PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE bevindt zich op het adres: RUE CIRCULAIRE 5; 6041; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 368,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Volwassenenonderwijs. Producten gemaakt in PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE, openstaande posities, locatie van PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE op de kaart.

PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE, company assigned to the tax number BE04158843994. The company PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE is located at the address: RUE CIRCULAIRE 5; 6041; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 368,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Volwassenenonderwijs. Products created in PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE were not found.
The main activity of PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE is not available. You also can look at reviews of PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE, open positions, location of PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROM.SOC.INSTITUT ST.ANNE, employees, financial statistics.