BELGACLEAN

Contactgegevens BELGACLEAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGACLEAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGACLEAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSTRAAT 80; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56412107 (+32-56412107) 56412107 (+32-56412107)

Fax (fax): +32 (83) 583-98-64 +32 (83) 583-98-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGACLEAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGACLEAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGACLEAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGACLEAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGACLEAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGACLEAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGACLEAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGACLEAN
Products information BELGACLEAN

BTW identificatienummer (tax): BE04586761474
Ondernemingsnummer: 1541076660
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits: Distributeurs d'Essuie-Mains & de Savon.. Produits: Produits Chimiques de Nettoyage.. Produits: V锚tements de Protection.

Product categorie (product category): Produits chimiques Equipement divers pour commerces V锚tements de travail and protection Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGACLEAN
(Get full report from official database of BE for BELGACLEAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGACLEAN
Addition kinds of activities for BELGACLEAN

3842. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
20230200. Gecondenseerde, geconcentreerde en verdampte zuivelproducten | Condensed, concentrated, and evaporated milk products
58120116. Vietnamees restaurant | Vietnamese restaurant
70419901. Woonclub, organisatie | Residence club, organization
79930201. Verhuur van amusementsmachines, munteenheid | Amusement machine rental, coin-operated
83610105. Groepsverpleeghuis | Group foster home

Werken bij BELGACLEAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGACLEAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGACLEAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGACLEAN. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHULP VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp bij onze klant regio Ardooie. Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klant binnen een aangenaam kader. Dit varieert van poetsen van de woning, de ramen poetsen, koken, strijken, boodschappen doen,...

  • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

  • TECHNISCH OPERATOR METAALSECTOR - 2 PLOEGEN (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als TECHNISCH OPERATOR bestaat je takenpakket uit: Het bedienen en instellen van verschillende machines in de productiehal; oplossen van kleine storingen aan de machines; mechanisch ombouwen van de machines; je bewaakt constant de kwaliteit van de producten. Trefwoorden: mechanisch , mechanica , operator , productie , productieoperator , productiemedewerker , productieomgeving , shiften , ploegen , vroege , late , 2 ploegen , technisch , techniek , metaal , metaalindustrie , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.   Onze klant is een internationaal productiebedrijf actief in de metaalsector, gevestigd regio Geel. Voor hen zijn we nu op zoek naar een TECHNISCH OPERATOR om mee te werken in 2 ploegen.   Ben je minimum in het bezit van een technisch A2 diploma? Ben je flexibel ingesteld en bereid te werken in een 2 ploegensysteem? Dan ben jij de productieoperator die we zoeken!   Interesse? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 014/56 50 06 of stuur een mailtje naar [email protected]

  • Jobstudent: Brasserie Medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen brengen Ijs verkopen Meehelpen poetsen

  • ijsverkoper jobstudent (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: ALEXAMER

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt ijs op een vaste ronde en evenementen. weekdagen en/of weekends

  • Kelner (LEMBEEK)

    Regio: LEMBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Lembeek zijn wij op zoek naar een kelner Je bedient gerechten en dranken. Je houdt toezicht op orde en netheid in de zaal Je ontvangt de klanten Opnemen van bestellingen Stabiel met een plateau kunnen serveren Kassagebruik

  • GEMOTIVEERDE ZAALMEDEWERKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Gasthof DE KROON

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker : je helpt mee met de bediening, je neemt bestellingen op, dient gerechten en dranken op, ruimt de tafels af.

  • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

  • G2 Recruitment Solutions - React / Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fullstack React / Java developer needed on 6month extendable missions / freelance / Flanders Region Exciting long-term extendable mission working for a platinum client of mine in the Flanders region. Details Location: Flanders Region Duration: 6 month Freelance mission Start Date: 2 weeks to 3 weeks Remote: 1 Days remote a week, flexible hours Role: 3-7years - Java Hibernate, Spring 1year - React Bonus: Agile, bamboo, Scrum Dutch speaking If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

  • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

Zoek naar antwoorden van BELGACLEAN in sociale netwerken
Look for responds of BELGACLEAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGACLEAN. Laat een reactie achter voor BELGACLEAN. BELGACLEAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGACLEAN. Leave a respond for BELGACLEAN. BELGACLEAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGACLEAN op de google maps. Adres en contacten BELGACLEAN
Location of BELGACLEAN on the google maps. Address and contacts of BELGACLEAN

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGACLEAN BELGACLEAN: Fresco J | Pro-Gen NV | AKZO NOBEL SALT BELUX | PHILIP BLONDEEL | Gouwy

Other related companies as BELGACLEAN: Fresco J | Pro-Gen NV | AKZO NOBEL SALT BELUX | PHILIP BLONDEEL | Gouwy

BELGACLEAN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGACLEAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04586761474. Het bedrijf BELGACLEAN bevindt zich op het adres: BRUGSTRAAT 80; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Produits chimiques Equipement divers pour commerces V锚tements de travail and protection Fab. Lijst met producten zijn Produits: Distributeurs d'Essuie-Mains & de Savon.. Produits: Produits Chimiques de Nettoyage.. Produits: V锚tements de Protection..
De hoofdactiviteit van BELGACLEAN is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGACLEAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGACLEAN, openstaande posities, locatie van BELGACLEAN op de kaart.

BELGACLEAN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGACLEAN, company assigned to the tax number BE04586761474. The company BELGACLEAN is located at the address: BRUGSTRAAT 80; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Produits chimiques Equipement divers pour commerces V锚tements de travail and protection Fab. List of products are Produits: Distributeurs d'Essuie-Mains & de Savon.. Produits: Produits Chimiques de Nettoyage.. Produits: V锚tements de Protection..
The main activity of BELGACLEAN is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGACLEAN is not available. You also can look at reviews of BELGACLEAN, open positions, location of BELGACLEAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGACLEAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGACLEAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGACLEAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGACLEAN, employees, financial statistics.