AA-Anonieme Alcoholisten

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • AA-Anonieme Alcoholisten
Private companiesNondepository Credit Institutions • AA-Anonieme Alcoholisten

Contactgegevens AA-Anonieme Alcoholisten: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA-Anonieme Alcoholisten: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA-Anonieme Alcoholisten

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Steenweg 149; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 239 14 15 (+32-03 239 14 15) 03 239 14 15 (+32-03 239 14 15)

Fax (fax): +32 (11) 227-81-71 +32 (11) 227-81-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA-Anonieme Alcoholisten: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA-Anonieme Alcoholisten"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA-Anonieme Alcoholisten"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA-Anonieme Alcoholisten, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA-Anonieme Alcoholisten. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA-Anonieme Alcoholisten, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA-Anonieme Alcoholisten. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA-Anonieme Alcoholisten
Products information AA-Anonieme Alcoholisten

BTW identificatienummer (tax): BE09851959228
Ondernemingsnummer: 1622924804
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 221,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in AA-Anonieme Alcoholisten zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA-Anonieme Alcoholisten
(Get full report from official database of BE for AA-Anonieme Alcoholisten)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA-Anonieme Alcoholisten
Addition kinds of activities for AA-Anonieme Alcoholisten

515302. Veldbonen | Field beans
31110202. Zoolleer | Sole leather
37319900. Scheepsbouw en reparatie, nec | Shipbuilding and repairing, nec
38290000. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
39440200. Elektronische spelletjes en speelgoed | Electronic games and toys
75390202. Radiator reparatie winkel, auto | Radiator repair shop, automotive

Werken bij AA-Anonieme Alcoholisten: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA-Anonieme Alcoholisten: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA-Anonieme Alcoholisten. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA-Anonieme Alcoholisten. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • PLC Onderhoudstechnieker in een 2 ploegenstelsel bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het dagelijks onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van installaties, machines en gebouwen. Je voert planmatig onderhoud uit aan diverse machines volgens diverse methodieken zoals tools uit Lean Manufacturing, Total Productive Maintenance, enz. Je signaleert verbeteringsmogelijkheden, werkt mee aan verbeteringsprojecten en voert de besluiten uit. Je maakt deel uit van een permanentiedienst, in twee ploegen.

  • Operator 3 ploegen (snijlijn) (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij operator en ben jij werkzoekende? Ben je onmiddellijk beschikbaar en kan je werken in 3 ploegen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant, regio Heule, zijn wij op zoek naar een operator die werkt aan de snijlijn. Jouw taken als operator zijn hoofdzakelijk het instellen van de slijpmachine (je krijgt hier uitgebreid onthaal en opleiding over).

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • student inpakker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Oostende zoekt secure en gemotiveerde studenten! Wat houdt de job in? Je werkt mee op de afdeling van de inpak. Je zorgt ervoor dat ieder koekje mooi in het doosje zit.

  • Verkoper / Verkoopster Slagerij (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelmedewerker gezocht voor een slagerij, regio Avelgem. Jouw taken : * aanvullen van vleeswaren in de toonbank * bestellen van klanten * onderhoud in de winkel * meehelpen met eenvoudige bereidingen in het atelier Uurrooster (ongeveer): Maandag 14u tot 19u30 Woensdag 8u tot 12u30 Vrijdag 8u tot 12u30 en van 14u tot 19u Zondag 8u tot 12u30 Uurrooster is bespreekbaar.

  • Ploegbaas Tuinaanleg (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: TUINEN DE BECKER

    Type: Vaste Job

    U wordt aangestuurd en werkt in nauw overleg met de projectleider/tuinarchitect. U staat in voor het uitvoeren van aanleg- onderhouds- en snoeiwerken. U beschikt meestal over 1 tot 2 medewerkers die u aanstuurt en begeleidt. U bewaakt de kwaliteit van het werk en het rendement van de werkploeg.

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

  • Lasser (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: ETALUTIL

    Type: Werfreserve

    Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

  • Flexijob - chef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van AA-Anonieme Alcoholisten in sociale netwerken
Look for responds of AA-Anonieme Alcoholisten in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA-Anonieme Alcoholisten. Laat een reactie achter voor AA-Anonieme Alcoholisten. AA-Anonieme Alcoholisten bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA-Anonieme Alcoholisten. Leave a respond for AA-Anonieme Alcoholisten. AA-Anonieme Alcoholisten on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA-Anonieme Alcoholisten op de google maps. Adres en contacten AA-Anonieme Alcoholisten
Location of AA-Anonieme Alcoholisten on the google maps. Address and contacts of AA-Anonieme Alcoholisten

Andere gerelateerde bedrijven als come AA-Anonieme Alcoholisten AA-Anonieme Alcoholisten: MARCEL VAN PROEMEREN | C.N. DU MARY-ANDRIMONT | Tanklabo Flash | ABRI-TAXI | VAN DER AA

Other related companies as AA-Anonieme Alcoholisten: MARCEL VAN PROEMEREN | C.N. DU MARY-ANDRIMONT | Tanklabo Flash | ABRI-TAXI | VAN DER AA

AA-Anonieme Alcoholisten is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AA-Anonieme Alcoholisten, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09851959228. Het bedrijf AA-Anonieme Alcoholisten bevindt zich op het adres: Grote Steenweg 149; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 221,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in AA-Anonieme Alcoholisten zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AA-Anonieme Alcoholisten is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA-Anonieme Alcoholisten is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA-Anonieme Alcoholisten, openstaande posities, locatie van AA-Anonieme Alcoholisten op de kaart.

AA-Anonieme Alcoholisten is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is AA-Anonieme Alcoholisten, company assigned to the tax number BE09851959228. The company AA-Anonieme Alcoholisten is located at the address: Grote Steenweg 149; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 221,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Social service organizations. Products created in AA-Anonieme Alcoholisten were not found.
The main activity of AA-Anonieme Alcoholisten is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AA-Anonieme Alcoholisten is not available. You also can look at reviews of AA-Anonieme Alcoholisten, open positions, location of AA-Anonieme Alcoholisten on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA-Anonieme Alcoholisten, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA-Anonieme Alcoholisten, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA-Anonieme Alcoholisten, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA-Anonieme Alcoholisten, employees, financial statistics.