DOKIR-MOURAUX

Particuliere bedrijvenLegale diensten • DOKIR-MOURAUX
Private companiesLegal Services • DOKIR-MOURAUX

Contactgegevens DOKIR-MOURAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOKIR-MOURAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOKIR-MOURAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LةANDRE LEGROS 14; 5020; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81738666 (+32-81738666) 81738666 (+32-81738666)

Fax (fax): +32 (83) 220-36-40 +32 (83) 220-36-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOKIR-MOURAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOKIR-MOURAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOKIR-MOURAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOKIR-MOURAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOKIR-MOURAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOKIR-MOURAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOKIR-MOURAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOKIR-MOURAUX
Products information DOKIR-MOURAUX

BTW identificatienummer (tax): BE02639434814
Ondernemingsnummer: 4689208984
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 647,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits: Boissons Non Alcoolisées, Bières.. Produits: Fournitures pour la Restauration & l´Horeca.. Produits: Spiritueux, Vins.

Product categorie (product category): Boissons Location de matériel pour banquets and événements. Equipement divers pour commerces Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOKIR-MOURAUX
(Get full report from official database of BE for DOKIR-MOURAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOKIR-MOURAUX
Addition kinds of activities for DOKIR-MOURAUX

799699. Amusementsparken, nec | Amusement parks, nec
20110000. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
39520302. Potloodleiding: zwart, onuitwisbaar of gekleurd: artiesten ' | Pencil lead: black, indelible, or colored: artists'
59410202. vuurwapens | Firearms
73229901. Aanpassingsbureau, behalve verzekering | Adjustment bureau, except insurance

Werken bij DOKIR-MOURAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOKIR-MOURAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOKIR-MOURAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOKIR-MOURAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/heftruckchauffeur - zeer goede verdienste - voltijds (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - u heeft heftruckervaring, een attest is een pluspunt - u ben een sociaal persoon en kan tegen een stootje in drukke momenten ('s morgens vroeg en 's avonds) - u kan zich beheersen wanneer de klant ongeduldig is - u kan rekenen (in lopende meters of m²) - van zodra u vast in dienst komt, bent u bereid om 1 zaterdagvoormiddag (6u-12u) per maand te werken die u achteraf kan compenseren. - u werkt graag buiten en heeft geen fysieke klachten - u heeft bij voorkeur een achtergrond in de bouw

  • ATELIERMEDEWERKER GEZOCHT - DAGWERK- REGIO DOTTENIJS (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma regio Helkijn zijn we op zoek naar ateliermedewerkers met affiniteit in het hout of PVC. De firma zelf maakt poolhouses, veranda's en pergola's. Je doet de montage van A tot Z in het atelier. Dagwerk van 7-16u.

  • Onderhoudstechnieker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hasselt, actief in industrieel en machine-onderhoud, zijn we op zoek naar onderhoudstechniekers/storingstechniekers, regio Limburg: Je wordt ingepland bij een klant, dit kunnen opdrachten van een jaar zijn, soms ettelijke jaren en sporadisch slechts enkele maanden Met jouw eigen camionette vertrek je van thuis uit naar de werkplaats, waar je instaat voor: Onderhoud aan productiemachines in zowel de chemische, de voedings-, de automotive- als de metaalsector  Storingen oplossen maar ook preventief onderhoud aan machines

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

  • Metser (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn we op zoek naar een goede metser.  Het bedrijf is gespecialiseerd in algemene woningbouw en wegenbouw / grondwerken. 

  • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

  • BIJLESDOCENTEN (regio WAREGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: W2018

  • Auticoach (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren (ook volwassenen) met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Kapper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANVERS TELECOM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

  • Studiebegeleider chemie (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor chemie geven aan studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • BAKKERSGAST brood&pistolets&gebak - FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    In de bakkerij te ZELEM sta je in voor de bereiding en afwerking van Gebak, Taarten en Koeken Je helpt af en toe mee in de patisserie met de afwerking met slagroomgebak Je neemt deel aan de productie van Brood , Pistolets en Sandwiches Je staat in voor de voorbereidende productie van koeken Klaarzetten van afgewerkte produkten per klant Je helpt mee aan het onderhoud van de bakkerij en machines Eventueel ook belevering van een winkel met de camionette , indien mogelijk.

  • Gepassioneerde flexi voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

Zoek naar antwoorden van DOKIR-MOURAUX in sociale netwerken
Look for responds of DOKIR-MOURAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOKIR-MOURAUX. Laat een reactie achter voor DOKIR-MOURAUX. DOKIR-MOURAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOKIR-MOURAUX. Leave a respond for DOKIR-MOURAUX. DOKIR-MOURAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOKIR-MOURAUX op de google maps. Adres en contacten DOKIR-MOURAUX
Location of DOKIR-MOURAUX on the google maps. Address and contacts of DOKIR-MOURAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come DOKIR-MOURAUX DOKIR-MOURAUX: Camerlinck G BVBA | MAISON EURO ASIAN | LEMENTO | Rombouts M | Radio Contrast

Other related companies as DOKIR-MOURAUX: Camerlinck G BVBA | MAISON EURO ASIAN | LEMENTO | Rombouts M | Radio Contrast

DOKIR-MOURAUX is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOKIR-MOURAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02639434814. Het bedrijf DOKIR-MOURAUX bevindt zich op het adres: RUE LةANDRE LEGROS 14; 5020; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 647,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boissons Location de matériel pour banquets and événements. Equipement divers pour commerces Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Boissons Non Alcoolisées, Bières.. Produits: Fournitures pour la Restauration & l´Horeca.. Produits: Spiritueux, Vins..
De hoofdactiviteit van DOKIR-MOURAUX is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOKIR-MOURAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOKIR-MOURAUX, openstaande posities, locatie van DOKIR-MOURAUX op de kaart.

DOKIR-MOURAUX is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOKIR-MOURAUX, company assigned to the tax number BE02639434814. The company DOKIR-MOURAUX is located at the address: RUE LةANDRE LEGROS 14; 5020; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 647,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boissons Location de matériel pour banquets and événements. Equipement divers pour commerces Boissons. List of products are Produits: Boissons Non Alcoolisées, Bières.. Produits: Fournitures pour la Restauration & l´Horeca.. Produits: Spiritueux, Vins..
The main activity of DOKIR-MOURAUX is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DOKIR-MOURAUX is not available. You also can look at reviews of DOKIR-MOURAUX, open positions, location of DOKIR-MOURAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOKIR-MOURAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOKIR-MOURAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOKIR-MOURAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOKIR-MOURAUX, employees, financial statistics.