NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE
Private companiesPaper and Allied Products • NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE

Contactgegevens NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHAPELLE STEVENAERT 132; 1370; JODOIGNE, België

Telefoon (phone): 10811601 (+32-10811601) 10811601 (+32-10811601)

Fax (fax): +32 (68) 308-48-76 +32 (68) 308-48-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE
Products information NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE

BTW identificatienummer (tax): BE04234375000
Ondernemingsnummer: 6379730224
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 363,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activités: Blanchisserie Industrielle, Blanchisserie, Nettoyage à Sec, Nettoyage à Sec Industriel. Services: Ramassage & Livraison à Domicile.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE
(Get full report from official database of BE for NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE
Addition kinds of activities for NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE

8742. Management consulting diensten | Management consulting services
232901. Heren en jongens sportkleding en atletische kleding | Men's and boys' sportswear and athletic clothing
611199. Federaal en federaal gesponsord krediet, nec | Federal and federally sponsored credit, nec
17519903. Scheepsschrijnwerk | Ship joinery
25150000. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
25190101. Tuinmeubelen, behalve hout, metaal, steen of beton | Garden furniture, except wood, metal, stone, or concrete

Werken bij NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker dagwerk regio Geraardsbergen - tijdelijk (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een magazijnier / orderpicker (m/v) die bereid is om een tijdelijke opdracht uit te oefenen. Snelle opstart is mogelijk. Een greep uit je takenpakket: - Als magazijnier sta je continu in verbinding met de interne monteurs en de techniekers on-the-field Je staat in voor de picking van de interne werkorders Je staat in voor stockbeheer en controle van alle inkomende en uitgaande goederen Je bent actief met de heftruck en bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer

  • Schrijnwerker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren schrijnwerkers (m/v) Heb je een bouwkundige opleiding gevolgd (hout)? Heb je een rijbewijs B? En wil je werken in de regio Beveren? Dan zoeken wij jou!! Taken : Je zal instaan voor het hanteren van traditionele houtbewerkingsmachines. Je zal zelfstandig kleine renovatie- en restauratiewerken moeten uitvoeren, alsook kleine afbraakwerken. Tevens sta je ook in voor licht binnen- en buitenschrijnwerk.

  • Magazijnmedewerker (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Hulshout zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Tubing / Instrumentfitter M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Heb je interesse in een job waarin je verantwoordelijkheid draagt voor het op maat maken, inmeten en monteren van leidingen tot 3/4", en dit in een industriële omgeving? Haal je voldoening uit taken zoals o.a. : -Samenstellen en plaatsen van instrumenten met hun toebehoren. -Plaatsen en aansluiten van procesleidingen. -Aanleggen van luchtleidingen in verschillende materialen zoals RVS, CU, PVC en Galva -Demonteren van instrumenten -Maken van steunen voor allerlei toestellen. -Plaatsen van kabelbanen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lauw - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, te presteren in 5 dagen (liefst elke voormiddag), voor een gastgezin wonende te Everberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Klantenadviseur bancaire producten (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    De job en verantwoordelijkheden die we jou toevertrouwen: -)De vragen van onze klanten beantwoorden aangaande diverse bancaire producten en -diensten. -)Proactief verkoopopportuniteiten detecteren en zo een verkoop op afstand afsluiten of een afspraak maken voor het kantorennetwerk. -)Oplossingen voorstellen om de werking te optimaliseren. -)Meewerken aan projecten om de bestaande processen te verbeteren, door creatieve ideeën aan te brengen.

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • Magazijnier hulp automotiv (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we dringend op zoek naar een magazijnier / hulp automotiv. Onderdelen bestellen Onderdelen ontvangen Stock beheren Klanten te woord staan Onderdelen klaar zetten voor medewerkers

  • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: B&L

    Type: Zelfstandige activiteit

    In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

Zoek naar antwoorden van NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE in sociale netwerken
Look for responds of NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE. Laat een reactie achter voor NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE. NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE. Leave a respond for NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE. NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE op de google maps. Adres en contacten NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE
Location of NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE on the google maps. Address and contacts of NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE

Andere gerelateerde bedrijven als come NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE: SHOES IN THE BOX | COPY & PRINT | MIRA TOURS | FE. COUNET ROBERT | Staelens K

Other related companies as NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE: SHOES IN THE BOX | COPY & PRINT | MIRA TOURS | FE. COUNET ROBERT | Staelens K

NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04234375000. Het bedrijf NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE bevindt zich op het adres: RUE CHAPELLE STEVENAERT 132; 1370; JODOIGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 363,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Blanchisserie Industrielle, Blanchisserie, Nettoyage à Sec, Nettoyage à Sec Industriel. Services: Ramassage & Livraison à Domicile..
De hoofdactiviteit van NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE, openstaande posities, locatie van NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE op de kaart.

NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE, company assigned to the tax number BE04234375000. The company NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE is located at the address: RUE CHAPELLE STEVENAERT 132; 1370; JODOIGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 363,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Blanchisserie Industrielle, Blanchisserie, Nettoyage à Sec, Nettoyage à Sec Industriel. Services: Ramassage & Livraison à Domicile..
The main activity of NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE is not available. You also can look at reviews of NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE, open positions, location of NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NETTOYAGE ہ SEC LA COMبTE, employees, financial statistics.