CCST BVBA

Contactgegevens CCST BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CCST BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CCST BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoevensebaan 323; 2950; Kapellen, België

Telefoon (phone): 03 605 35 35 (+32-03 605 35 35) 03 605 35 35 (+32-03 605 35 35)

Fax (fax): +32 (87) 929-29-14 +32 (87) 929-29-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CCST BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CCST BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CCST BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CCST BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CCST BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CCST BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CCST BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CCST BVBA
Products information CCST BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01662200927
Ondernemingsnummer: 2597961425
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 608,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in CCST BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Networks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CCST BVBA
(Get full report from official database of BE for CCST BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CCST BVBA
Addition kinds of activities for CCST BVBA

3715. Vrachtwagens | Truck trailers
5921. Drankwinkels | Liquor stores
07510400. Reproductie van veeteelt | Livestock reproduction services
14220103. Kalksteen, grond | Lime rock, ground
30520300. Rubber belting | Rubber belting
30890301. Zeilen, glasvezel en kunststof combinatie | Awnings, fiberglass and plastics combination
35340101. Automobiele liften | Automobile elevators
62890200. Beveiligingsoverdrachtagenten | Security transfer agents
73890802. Fotogrammatische mapping | Photogrammatic mapping

Werken bij CCST BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CCST BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CCST BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CCST BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / aanvuller GAMMA Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GAMMA DIEST, Franchisenemer Van Neerbos België

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je verkoopt doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken.

  • technisch en administratieve asisstent (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken wij een technisch en administratieve assitent. Je coördineert en beheert de dagelijkse activiteiten en ondersteunt de administratie die gerelateerd is aan de facilitaire diensten. Je coordineert de volledige infrastructuur en voorziet alle nutsvoorzieningen (onder andere herstellingen) en de beveiliging van het gebouw. Voor diverse projecten werk je samen met de IT-diensten. Voor de technische dienst verzorg je onder meer het nazicht van de facturatie en klassement. Je volgt de projecten op en verwerkt de volledige administratie hiervan.

  • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

  • Legal Professional (Bank) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verwachte taken : Verzamelen en analyseren van de feitelijke en gerechtelijke elementen en openen van het dossier, in het kader van de "Particulieren"-dossiers en voor het autobeheer eveneens de “Corporate”-dossiers en voor het vlootbeheer met materiële en lichte lichamelijke schade, teneinde de dekking en de aansprakelijkheden te beoordelen, de tussenkomende partijen te identificeren en de schade te beoordelen volgens de vooropgestelde procedures en regels. In het kader van de strafrechtelijke verdediging, analyseren van de juridische documenten en behandelen en opvolgen van de aspecten van andere juridische procedures (burgerlijke partijstelling, burgerlijke procedures), teneinde de dekking te beoordelen en de financiële aspecten van de dossiers op te volgen. In het kader van dossiers waarvoor een meer geavanceerde kennis en een begrip van het recht van de extracontractuele en contractuele aansprakelijkheid auto nodig is, opstellen van een beheerstrategie volgens de vooropgestelde regels, uitwerken van een actieplan en zorgen voor de opvolging van het dossier door het actieplan, indien nodig, aan te passen, teneinde het dossier zo snel mogelijk af te sluiten en de belangen van de klant zo goed mogelijk te verdedigen. Zorgen voor een proactieve en aangepaste communicatie met de klant, de makelaar, de advocaten of andere tussenkomende partijen in complexe of gevoelige dossiers, in de minnelijke en/of gerechtelijke fase (lichte lichamelijke schade, …) teneinde de juiste claim van de klant op te stellen die in verhouding is tot zijn schade. ■ Zorgen voor de opvolging van zijn dossierportefeuille teneinde een kwalitatieve dienstverlening te garanderen. ■ Controleren van de financiële aspecten van het dossier teneinde ervoor te zorgen dat de grenzen van de dekking gerespecteerd worden en dat de kosten onder controle blijven voor de organisatie. Analyseren van de kostenstaten, de honoraria van de advocaten en de experten en nemen van de nodige initiatieven, teneinde deze te weerleggen. Analyseren en samenvatten van de ontvangen vonnissen teneinde een juridische database aan te leggen

  • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

  • Metaalarbeider (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voorbereiding doen goed meten, plooien , ponsen, persen zagen beetje ervaring zelfstandig kunnen werken

  • Commercieel bediende (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Ingelmunster zoeken wij EEN COMMERCIEEL BEDIENDE BOUW/INDUSTRIE/WERKPLAATSUITRUSTING (M/V)   Veelvuldig klantencontact per telefoon, e-mail en fax m.b.t.: Omzetting referenties (crossing) Beschikbaarheid en prijs van onderdelen Status lopende bestellingen Ingeven voorraad administratie (inkomende en uitgaande goederen) Communicatie met leveranciers over bestellingen, leveringstermijnen  e.d. Beheer documentatie en prijslijsten

  • Jobstudent weekdagen - horeca ZOO Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Bakken van frietjes, smoutebollen,... Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • kapster/kapper (BAZEL)

    Regio: BAZEL

    Bedrijf: POLDERVLIET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een kapster die op zelfstandige basis bij osn wil werken We hebben 87 bewoners die wekelijks langs komen voor brushings, mis en plis, permanent, knippen enz Kapsalon ter beschikking! Uren/ planning zelf te bepalen Starten binnen 1 a 2 weken

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

Zoek naar antwoorden van CCST BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CCST BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CCST BVBA. Laat een reactie achter voor CCST BVBA. CCST BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CCST BVBA. Leave a respond for CCST BVBA. CCST BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CCST BVBA op de google maps. Adres en contacten CCST BVBA
Location of CCST BVBA on the google maps. Address and contacts of CCST BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CCST BVBA CCST BVBA: POVERELLO | LIEVEN FORREZ | Luyckx F | Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L. | VLEMINX

Other related companies as CCST BVBA: POVERELLO | LIEVEN FORREZ | Luyckx F | Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L. | VLEMINX

CCST BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CCST BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01662200927. Het bedrijf CCST BVBA bevindt zich op het adres: Hoevensebaan 323; 2950; Kapellen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 608,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Networks. Producten gemaakt in CCST BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CCST BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CCST BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CCST BVBA, openstaande posities, locatie van CCST BVBA op de kaart.

CCST BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is CCST BVBA, company assigned to the tax number BE01662200927. The company CCST BVBA is located at the address: Hoevensebaan 323; 2950; Kapellen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 608,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Networks. Products created in CCST BVBA were not found.
The main activity of CCST BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CCST BVBA is not available. You also can look at reviews of CCST BVBA, open positions, location of CCST BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CCST BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CCST BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CCST BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CCST BVBA, employees, financial statistics.