Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenOpenbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid • Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.
Private companiesPublic Finance, Taxation and Monetary Policy • Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.

Contactgegevens Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Franklin Roosevelt 104bte 27 1332 Genval, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.
Products information Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE05375305175
Ondernemingsnummer: 8973052978
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Lightings

Product categorie (product category): Lightings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.

1793. Glas- en glaswerk | Glass and glazing work
503199. Timmerhout, multiplex en molenwerk, niet | Lumber, plywood, and millwork, nec
33539901. Folie, aluminium | Foil, aluminum
38279914. Optische vergelijkers | Optical comparators
39490603. Zwembaden, plastic | Swimming pools, plastic
51990800. Olie en vetten (dierlijke of plantaardige) | Oil and greases (animal or vegetable)

Werken bij Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende boekhouding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een globale leider in de industriesector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende boekhouding.  Als boekhoudkundig bediende sta je in voor de ondersteuning van de accountancy afdeling. Dit voor de periode van eind september 2018 t.e.m. december 2019.  Je staat in  voor de volledige afhandeling van de maandelijkse BTW aangifte.  Je doet diverse wettelijke aangiftes.  Je verzorgt het eerste contact met externe auditoren.  Je bent verantwoordelijk voor de maandafsluitingen.  Je maakt jaarrekeningen op en werkt met ACCON.  Je communiceert in het Nederlands & het Engels.  Is deze functie iets voor jou? Stuur dan jouw cv en een korte motivatie naar gent@vio-hr. be t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag snel een seintje terug verwachten. 

  • BIJVERDIENSTE- medewerker productie voor hulp in een boekbinderij (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een boekbinderij regio Brugge zoeken wij een polyvalent arbeider voor dagopdrachten. Het bedrijf ligt in Oostkamp, wat wilt zeggen dat je er met eigen vervoer moet kunnen raken. Je staat in voor het helpen stapelen van boeken. Taak: stapelen van boeken opensnijden van dozen met breekmes

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Werkvoorbereider (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit ANZEGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herenthout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Klusjesman regio Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Klusjesman Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Elektricien (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: EWB TECHNICS

    Type: Werfreserve

    Je installeert alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen: verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlefonie, catv, databekabeling) en voeding van apparaten. Je werkt zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven in muren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmaterialen. Je trekt draad of kabel. Je sluit de stopcontacten, schakelaars, verlichting, ... aan en zorgt voor de in bedrijfneming. Je lost storingen op. Je kan plan lezen.

Zoek naar antwoorden van Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.. Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.. Leave a respond for Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.. Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.
Location of Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L. Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.: ORVI | DE BOECK | CLAUDE HENNAUT | Erwin Jansen | La malterie

Other related companies as Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L.: ORVI | DE BOECK | CLAUDE HENNAUT | Erwin Jansen | La malterie

Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05375305175. Het bedrijf Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Avenue Franklin Roosevelt 104bte 27 1332 Genval. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 125,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lightings. Lijst met producten zijn Lightings.
De hoofdactiviteit van Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L. is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L., company assigned to the tax number BE05375305175. The company Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L. is located at the address: Avenue Franklin Roosevelt 104bte 27 1332 Genval. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 125,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lightings. List of products are Lightings.
The main activity of Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L. is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L., open positions, location of Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Management and Coordination Services Lighting S.P.R.L., employees, financial statistics.