VAN HYLKAMA E.

Contactgegevens VAN HYLKAMA E.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN HYLKAMA E.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN HYLKAMA E.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PATRIOTTENSTRAAT 35; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32812167 32812167

Fax (fax): +32 (86) 642-53-37 +32 (86) 642-53-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN HYLKAMA E.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN HYLKAMA E."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN HYLKAMA E."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN HYLKAMA E., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN HYLKAMA E.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN HYLKAMA E., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN HYLKAMA E.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN HYLKAMA E.
Products information VAN HYLKAMA E.

BTW identificatienummer (tax): BE06247070312
Ondernemingsnummer: 9411956787
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Sp茅cialisation: Psychologues, Psychoth茅rapeutes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN HYLKAMA E.
(Get full report from official database of BE for VAN HYLKAMA E.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN HYLKAMA E.
Addition kinds of activities for VAN HYLKAMA E.

3471. Plating en polijsten | Plating and polishing
374303. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
31619902. aktetassen | Briefcases
34839910. Missile warheads | Missile warheads
35690101. Filterelementen, vloeistof, hydraulische lijn | Filter elements, fluid, hydraulic line
37990302. Auto's, off-highway: elektrisch | Cars, off-highway: electric
51420101. Vruchtensappen, bevroren | Fruit juices, frozen
62110107. Aandelenoptiehandelaren | Stock option dealers
80110204. Vrijstaand medisch hulpcentrum | Freestanding emergency medical center
87119900. Engineering diensten, nec | Engineering services, nec

Werken bij VAN HYLKAMA E.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN HYLKAMA E.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN HYLKAMA E.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN HYLKAMA E.. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde procesoperatoren m/v: - Je staat in voor de bediening van productiemachines - Je stelt eigenhandig de machine in en controleert de werking - Je bent continu bezig met het opvolgen van de kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid - Je communiceert problemen tijdig met de supervisor

  • Tijdelijk monteur m/v (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in Kontich zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs m/v - Je monteert onderdelen volgens vastgelegde plannen - Je sluit bekabeling aan op constructies - Je voert een eindcontrole uit op de correcte montage

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

  • Student Winkelbediende benzinestation (zaterdag) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een benzinestation regio Dendermonde met bijhorende shop zijn we op zoek naar een student die zeer zelfstandig kan werken. Je staat in voor de winkel en bediening van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de kassa, maar ook het schoonmaken van de winkel, aanvullen van stock enz zijn jouw dagdagelijkse taken. Je start 's morgens om 7u45 's morgens tot 16u15 's avonds

  • Team member OKay Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: OKAY

    Type: Vaste Job

    OKay is een winkelformule van Colruyt Group. In deze gezellige buurtwinkel doen klanten op een vlotte manier hun dagelijkse boodschappen. Als medewerker bied je hen service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Bij OKay kom je terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Plaatser van zonnepanelen (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DEFISAT

    Type: Vaste Job

    DEFISAT WERFT AAN MEERDERE PLAATSERS VAN ZONNEPANELEN !

  • KREDIETSPECIALIST PROFESSIONEEL CLIËNTEEL - BUSINESS BANKER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Binnen dit dynamisch bankkantoor bij jij de contactpersoon voor alle kredieten en in hoofdzaak voor de professionele klanten. Voor jou kent de wereld van kredieten geen geheimen meer! Je hebt reeds relevante ervaring op het vlak van investeringskredieten hypothecaire kredieten en bedrijfskredieten. Je kant volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z beheren. Voor de professionele klanten ga je ook boekhoudkundig en fiscaal elk dossier benaderen en ben je een adviserende partner voor de klant. Heb je de kennis of de wil om jouw expertise voor professionele klanten te verruimen naar andere domeinen dan is dit een pluspunt!

  • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

  • RESERVE schoonmaak regio Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van VAN HYLKAMA E. in sociale netwerken
Look for responds of VAN HYLKAMA E. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN HYLKAMA E.. Laat een reactie achter voor VAN HYLKAMA E.. VAN HYLKAMA E. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN HYLKAMA E.. Leave a respond for VAN HYLKAMA E.. VAN HYLKAMA E. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN HYLKAMA E. op de google maps. Adres en contacten VAN HYLKAMA E.
Location of VAN HYLKAMA E. on the google maps. Address and contacts of VAN HYLKAMA E.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN HYLKAMA E. VAN HYLKAMA E.: FLJANS METAALBEWERKING NV | COIFFURE SHAMPOO | D'HONDT GERENE PARTN. | Labrador | TEAM MELA

Other related companies as VAN HYLKAMA E.: FLJANS METAALBEWERKING NV | COIFFURE SHAMPOO | D'HONDT GERENE PARTN. | Labrador | TEAM MELA

VAN HYLKAMA E. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN HYLKAMA E., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06247070312. Het bedrijf VAN HYLKAMA E. bevindt zich op het adres: PATRIOTTENSTRAAT 35; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 805,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Psychologues, Psychoth茅rapeutes..
De hoofdactiviteit van VAN HYLKAMA E. is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN HYLKAMA E. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN HYLKAMA E., openstaande posities, locatie van VAN HYLKAMA E. op de kaart.

VAN HYLKAMA E. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN HYLKAMA E., company assigned to the tax number BE06247070312. The company VAN HYLKAMA E. is located at the address: PATRIOTTENSTRAAT 35; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 805,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Psychologues, Psychoth茅rapeutes..
The main activity of VAN HYLKAMA E. is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN HYLKAMA E. is not available. You also can look at reviews of VAN HYLKAMA E., open positions, location of VAN HYLKAMA E. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN HYLKAMA E., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN HYLKAMA E., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN HYLKAMA E., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN HYLKAMA E., employees, financial statistics.