NETTOYAGE ہ SEC GENTRY

Contactgegevens NETTOYAGE ہ SEC GENTRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NETTOYAGE ہ SEC GENTRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

NETTOYAGE ہ SEC GENTRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV. DE FORتT DE SOIGNES 47; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENبSE, België

Telefoon (phone): 23803933 (+32-23803933) 23803933 (+32-23803933)

Fax (fax): +32 (58) 144-37-91 +32 (58) 144-37-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NETTOYAGE ہ SEC GENTRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NETTOYAGE ہ SEC GENTRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NETTOYAGE ہ SEC GENTRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NETTOYAGE ہ SEC GENTRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NETTOYAGE ہ SEC GENTRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NETTOYAGE ہ SEC GENTRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NETTOYAGE ہ SEC GENTRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NETTOYAGE ہ SEC GENTRY
Products information NETTOYAGE ہ SEC GENTRY

BTW identificatienummer (tax): BE01981628417
Ondernemingsnummer: 9617950439
Hoofdstad (capital): 286,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 222,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Activités: Nettoyage à Sec.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NETTOYAGE ہ SEC GENTRY
(Get full report from official database of BE for NETTOYAGE ہ SEC GENTRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor NETTOYAGE ہ SEC GENTRY
Addition kinds of activities for NETTOYAGE ہ SEC GENTRY

354503. Bijlagen en toebehoren van gereedschapsmiddelen | Machine tool attachments and accessories
13890202. Meting van de debiet, olie en gas | Measurement of well flow rates, oil and gas
20510200. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
28910100. Sealants | Sealants
37519902. Gears, motorfiets en fiets | Gears, motorcycle and bicycle
44929905. Ontdooien van zeeschepen | Undocking of ocean vessels

Werken bij NETTOYAGE ہ SEC GENTRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NETTOYAGE ہ SEC GENTRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NETTOYAGE ہ SEC GENTRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NETTOYAGE ہ SEC GENTRY. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker Export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door dagelijkse klantencontacten de praktische en administrateve afwikkeling van een boeking realiseren in het bedrijfseigen systeem (LARA). * Zorgen voor de nodige informatiedoorstroom en coördinate aan alle betrokken partjen betreffende een boeking (klant, operatons, logistek en intermodaal,..). * Zelfstandig registreren en opvolgen van boekingen volgens de afgesproken tarieven en bijhorende modaliteiten. * Doorgeven van referenties aan de klanten betreffende af te halen of aan te leveren containers. * Regelen van transporten indien gevraagd door de klant. * Door een goede communicate en samenwerking met documentate export een correcte administrateve afwikkeling verzekeren.

  • isolateur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

  • Magazijnier met rijbewijs CE (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen, gespecialiseerd in bouwmaterialen, zijn we op zoek naar een magazijnier met rijbewijs C/E.  Als magazijnier sta je in voor volgende taken:  Je zal in staan voor algemeen magazijnwerk: bestellingen klaarzetten, camions laden/lossen, stokbeheer.  Je zal ook met de vrachtwagen materialen gaan afleveren.  Je moet kunnen werken met een kraan om de materialen te lossen. 

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten winkel Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studentenjob voor elke week op zaterdag en/of zondag, ook in de examenperiode's of blok. Taken: kassa-werk, controle self-pay systeem, rekken aanvullen Werkuren zaterdag tss 7u30-19u zondag tss 7u30 - 12u15 alseen feestdag op een zaterdag valt - volledige dag op 25/12 en 1/1 is de winkel gesloten

  • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • Carrossier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PERFEKT CAR

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het herstellen van zeer uiteenlopende autoschades: van een eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingsschade. Dit geldt voor alle merken en types personenauto's en lichte bedrijfswagens. Bekijk onze site: http://www.perfektcar.be

  • SR Accountant / Team Manager uitbreiden nieuw kantoor-Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze groep is reeds talrijke jaren actief in de accountancy sector. Stilaan beginnen ze hun territorium af te bakenen door meer kantoren over te nemen of er gewoonweg zelf te openen. Ze zijn ondertussen al op een aantal diverse locaties gevestigd en nu is West-Vlaanderen aan de beurt! Voor dit kantoor met een 3-tal medewerkers zoeken ze nog een Senior die bereidt is het touw in handen te nemen. Voel jij je geroepen deze taak te vervullen? Lees dan snel verder om te zien wat ze te bieden hebben. SR Accountant / Team Manager: takenpakket Je vat de stier bij de hoorns wanneer het aankomt op hindernissen op je parcours. Eigenlijk neem je hier drie functies op jou: een accountant / manager / relatiebeheerder. Als Senior Accountant beheer je dossiers van A-Z inclusief adviesverlening naar klanten toe. Stap voor stap zal je relaties opbouwen met de klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarnaast ben je ook Manager wat wil zeggen dat je instaat voor de medewerkers in dit kantoor: je volgt hun dossiers op, coacht hen in hun professioneel parcours en begeleidt hen tot ze volledig autonoom kunnen werken en ook A-Z zijn.

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • Bouwvakker (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: SDP Constructies

    Type: Vaste Job

    Je doet afbraakwerken, metselwerken en zorgt voor de bekisting. Dit alles in de ruwbouw.

Zoek naar antwoorden van NETTOYAGE ہ SEC GENTRY in sociale netwerken
Look for responds of NETTOYAGE ہ SEC GENTRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor NETTOYAGE ہ SEC GENTRY. Laat een reactie achter voor NETTOYAGE ہ SEC GENTRY. NETTOYAGE ہ SEC GENTRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NETTOYAGE ہ SEC GENTRY. Leave a respond for NETTOYAGE ہ SEC GENTRY. NETTOYAGE ہ SEC GENTRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NETTOYAGE ہ SEC GENTRY op de google maps. Adres en contacten NETTOYAGE ہ SEC GENTRY
Location of NETTOYAGE ہ SEC GENTRY on the google maps. Address and contacts of NETTOYAGE ہ SEC GENTRY

Andere gerelateerde bedrijven als come NETTOYAGE ہ SEC GENTRY NETTOYAGE ہ SEC GENTRY: FRANK GIELEN | CONTAINERPARK LEDEGEM | COPPENS B. | Farasyn A (Herkend D.O.) | Casier Ph

Other related companies as NETTOYAGE ہ SEC GENTRY: FRANK GIELEN | CONTAINERPARK LEDEGEM | COPPENS B. | Farasyn A (Herkend D.O.) | Casier Ph

NETTOYAGE ہ SEC GENTRY is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NETTOYAGE ہ SEC GENTRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01981628417. Het bedrijf NETTOYAGE ہ SEC GENTRY bevindt zich op het adres: AV. DE FORتT DE SOIGNES 47; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENبSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 286,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 222,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Nettoyage à Sec..
De hoofdactiviteit van NETTOYAGE ہ SEC GENTRY is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NETTOYAGE ہ SEC GENTRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NETTOYAGE ہ SEC GENTRY, openstaande posities, locatie van NETTOYAGE ہ SEC GENTRY op de kaart.

NETTOYAGE ہ SEC GENTRY is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is NETTOYAGE ہ SEC GENTRY, company assigned to the tax number BE01981628417. The company NETTOYAGE ہ SEC GENTRY is located at the address: AV. DE FORتT DE SOIGNES 47; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENبSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 286,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 222,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Nettoyage à Sec..
The main activity of NETTOYAGE ہ SEC GENTRY is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NETTOYAGE ہ SEC GENTRY is not available. You also can look at reviews of NETTOYAGE ہ SEC GENTRY, open positions, location of NETTOYAGE ہ SEC GENTRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NETTOYAGE ہ SEC GENTRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NETTOYAGE ہ SEC GENTRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NETTOYAGE ہ SEC GENTRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NETTOYAGE ہ SEC GENTRY, employees, financial statistics.