FLWELTJENS TRANSPORT NV

Contactgegevens FLWELTJENS TRANSPORT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLWELTJENS TRANSPORT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLWELTJENS TRANSPORT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weg Naar Meeuwen 56 3660 Opglabbeek - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-81-04-70 32-89-81-04-70

Fax (fax): 32-89-85-73-90 32-89-85-73-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLWELTJENS TRANSPORT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLWELTJENS TRANSPORT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLWELTJENS TRANSPORT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLWELTJENS TRANSPORT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLWELTJENS TRANSPORT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLWELTJENS TRANSPORT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLWELTJENS TRANSPORT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLWELTJENS TRANSPORT NV
Products information FLWELTJENS TRANSPORT NV

BTW identificatienummer (tax): BE04666137695
Ondernemingsnummer: 5831512451
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 791,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLWELTJENS TRANSPORT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLWELTJENS TRANSPORT NV
(Get full report from official database of BE for FLWELTJENS TRANSPORT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLWELTJENS TRANSPORT NV
Addition kinds of activities for FLWELTJENS TRANSPORT NV

07520302. Opleidingsdiensten, paarden (behalve race paarden) | Training services, horses (except racing horses)
22210400. Kunstmatige en synthetische breedgeweven stoffen | Manmade and synthetic broadwoven fabrics
32720502. Deurkozijnen, beton | Door frames, concrete
56990202. Pruiken, toupees en wiglets | Wigs, toupees, and wiglets
61590103. Vee lening bedrijven | Livestock loan companies
67949903. Octrooien, licenties, leasing | Patent buying, licensing, leasing
82490200. Business training services | Business training services

Werken bij FLWELTJENS TRANSPORT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLWELTJENS TRANSPORT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLWELTJENS TRANSPORT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLWELTJENS TRANSPORT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een brede waaier van activiteiten: - Opvullen van containers - Ophogen van palletten - Picken van volle palletten uit de rekken met een reachtruck - Bijbrengen van palletten met een elektrische transpallet - Laden van vrachtwagens met een elektrische transpallet

  • Verkoper Beenhouwerij Colruyt Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Technieker (Dienst na verkoop) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur en duurzame klimaatsystemen, zijn wij op zoek naar een technieker ter ondersteuning voor de dienst na verkoop. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen. Je stelt de nodige rapporten op. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten. Tevens zorg je voor elektrische aansluitingen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werf ter plaatse.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Herenelderen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

  • Jobstudent supermarkt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

  • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

  • HR coördinator (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

  • Advocaat-medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOHAN VAN KELST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advant is een middelgroot kantoor gespecialiseerd in verzekeringsrecht, bouwrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht Het kantoor richt zich in zowel burgerrechtelijke als handelsrechtelijke aangelegenheden tot professioneel en privaat cliënteel, op zowel nationaal als internationaal vlak. Ter versterking van het team wordt gezocht naar een gedreven en gemotiveerde advocaat die zijn / haar activiteiten wenst uit te bouwen binnen een kostendelende associatie.

  • Zelfstandig bankagent Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • Vivid Resourcing - Nginx Web Applications Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nginx Web Applications Engineer- Brussels (Belgium) - 6 Months+ Freelance My client, based in Brussels, is looking for a Nginx Web Applications Engineer. This will be an initial 6-month mission, with the possibility of extension based on performance. You will join a team performing a migration project using Nginx and Web Applications. Skills Good knowledge of Nginx Experienced with Web Applications TCP/IP HTTPS Languages: Must be English, Dutch or French is a bonus Details Location: Brussels Duration: 6 Months+ Start Date: ASAP Rate: € Negotiable Doe If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van FLWELTJENS TRANSPORT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLWELTJENS TRANSPORT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLWELTJENS TRANSPORT NV. Laat een reactie achter voor FLWELTJENS TRANSPORT NV. FLWELTJENS TRANSPORT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLWELTJENS TRANSPORT NV. Leave a respond for FLWELTJENS TRANSPORT NV. FLWELTJENS TRANSPORT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLWELTJENS TRANSPORT NV op de google maps. Adres en contacten FLWELTJENS TRANSPORT NV
Location of FLWELTJENS TRANSPORT NV on the google maps. Address and contacts of FLWELTJENS TRANSPORT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLWELTJENS TRANSPORT NV FLWELTJENS TRANSPORT NV: Nisolle A-M | A.D.M.B. | JEUNESSE OUVRI?RE CHR?T. | BELFORT HOTELS | LINDA VANSLAMBROUCK

Other related companies as FLWELTJENS TRANSPORT NV: Nisolle A-M | A.D.M.B. | JEUNESSE OUVRI?RE CHR?T. | BELFORT HOTELS | LINDA VANSLAMBROUCK

FLWELTJENS TRANSPORT NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLWELTJENS TRANSPORT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04666137695. Het bedrijf FLWELTJENS TRANSPORT NV bevindt zich op het adres: Weg Naar Meeuwen 56 3660 Opglabbeek - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 791,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLWELTJENS TRANSPORT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLWELTJENS TRANSPORT NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLWELTJENS TRANSPORT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLWELTJENS TRANSPORT NV, openstaande posities, locatie van FLWELTJENS TRANSPORT NV op de kaart.

FLWELTJENS TRANSPORT NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLWELTJENS TRANSPORT NV, company assigned to the tax number BE04666137695. The company FLWELTJENS TRANSPORT NV is located at the address: Weg Naar Meeuwen 56 3660 Opglabbeek - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 791,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLWELTJENS TRANSPORT NV were not found.
The main activity of FLWELTJENS TRANSPORT NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLWELTJENS TRANSPORT NV is not available. You also can look at reviews of FLWELTJENS TRANSPORT NV, open positions, location of FLWELTJENS TRANSPORT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLWELTJENS TRANSPORT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLWELTJENS TRANSPORT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLWELTJENS TRANSPORT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLWELTJENS TRANSPORT NV, employees, financial statistics.