DON PEPPE

Contactgegevens DON PEPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DON PEPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DON PEPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HUNDELGEMSESTEENWEG 163; 9820; MERELBEKE, België

Telefoon (phone): 93303309 (+32-93303309) 93303309 (+32-93303309)

Fax (fax): +32 (14) 448-19-70 +32 (14) 448-19-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DON PEPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DON PEPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DON PEPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DON PEPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DON PEPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DON PEPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DON PEPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DON PEPPE
Products information DON PEPPE

BTW identificatienummer (tax): BE05470336914
Ondernemingsnummer: 2680633544
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 506,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Type de Cuisine: Italienne. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DON PEPPE
(Get full report from official database of BE for DON PEPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DON PEPPE
Addition kinds of activities for DON PEPPE

701102. Vakantie logeert | Vacation lodges
34980000. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
38120119. Inertiale begeleidingssystemen | Inertial guidance systems
38420104. Gasmaskers | Gas masks
39110302. Juweel instellingen en bevestigingen, edelmetaal | Jewel settings and mountings, precious metal
76992503. Herstelling van de automaat | Vending machine repair

Werken bij DON PEPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DON PEPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DON PEPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DON PEPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tuinbouw (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het onderhouden van tuinen, opkuis, gras maaien, snoeien, beton gieten, steentjes aanvoeren, graven, ... Je start elke dag om 7u.

  • Financieel Medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

  • Chauffeur C en/of CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te NInove zoeken wij een chauffeur C en /of CE om te rijden voor Delhaize. Distributie van dranken voor de winkelketen Delhaize met een trekker-opligger of vaste vrachtwagen. Transport verzorgen over gans Belgie. dag: 5à6 tot 16à17uur nacht: 16à17uur tot 's morgens (kortere rit als de dag) goederen op paletten, laden en lossen met elektrische transpalet Je werkt 1 zaterdag op 3 Optie vast! Palletvervoer Transpallet (electrisch) Nationaal transport Opligger

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterke firma in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een operator/machinebedienaar om te werken in 3 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de machines ( geen programmatie ).

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • STUDENT(E) VERTALER NEDERLANDS-FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Kortrijk gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) vertaler. Je staat in voor het vertalen van Nederlandstalige teksten naar het Frans. Wanneer? Er zijn verschillende mogelijkheden wat de werkuren betreffen. Indien je een halve dag of een volledige dag of meerdere dagen beschikbaar bent in de week, is het mogelijk om dan te werken binnen de firma. Ook is het mogelijk om gedurende de herfstvakantie te werken.

  • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

  • SCHOONHEIDSSPECIALISTEN (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je biedt lichaamsverzorging aan zoals massage, manicure, pedicure, ... Je geeft de klanten tevens advies bij de aankoop van de producten. Reageer nu om onmiddellijk te starten.

  • Enthousiaste Stagiair(e) - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Wie zijn wij? Robert Half (1948) is wereldwijd marktleider op het gebied van gespecialiseerde arbeidsbemiddeling en telt meer dan 9.900 medewerkers verspreid over ruim 350 kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de Azi?-Pacific regio. Wat ga je doen? Algemeen kantoorbeheer: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten zowel telefonisch als per mail. Je staat in voor een professioneel en warm onthaal van kandidaten en klanten. Je beheert de kandidaten- en klantendatabank en staat in voor het volledige beheer van onze dossiers van A tot Z. Je staat in voor een optimaal klassement van documenten. Business ondersteuning: Je biedt ondersteuning aan de consultants, sales assistants en managers bij het optimaal verwerken van kandidatendossiers. Je beheert de algemene mailbox en verwerkt binnenkomende kandidaturen en vacatures. Je bent verantwoordelijk voor het online adverteren op de verschillende websites. Je stuurt gerichte mailings uit naar klanten en beheert de reacties. Mogelijke projecten: Je doet een marktonderzoek naar online visibiliteit. Je ontwikkelt een tool om tijdens het interview de talen van onze kandidaten te testen voor onze 3 divisies. Je analyseert onze bestaande klanten- en kandidatenmailings en past deze aan volgens de noden van de markt. Je doet een onderzoek naar de belangen van studenten op de arbeidsmarkt en hoe wij hieraan tegemoet kunnen komen. Je werkt een handleiding uit voor onze tool 'e-learning' en presenteert deze ook aan alle collega's. Je ontwikkelt een nieuwe archiveringsmethode van A-Z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van DON PEPPE in sociale netwerken
Look for responds of DON PEPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DON PEPPE. Laat een reactie achter voor DON PEPPE. DON PEPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DON PEPPE. Leave a respond for DON PEPPE. DON PEPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DON PEPPE op de google maps. Adres en contacten DON PEPPE
Location of DON PEPPE on the google maps. Address and contacts of DON PEPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come DON PEPPE DON PEPPE: BBL | ANDRE BRASPENNINCX | Christophe Alexandre | De Wingerd | S. CLINCK

Other related companies as DON PEPPE: BBL | ANDRE BRASPENNINCX | Christophe Alexandre | De Wingerd | S. CLINCK

DON PEPPE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DON PEPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05470336914. Het bedrijf DON PEPPE bevindt zich op het adres: HUNDELGEMSESTEENWEG 163; 9820; MERELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 506,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Italienne. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van DON PEPPE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DON PEPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DON PEPPE, openstaande posities, locatie van DON PEPPE op de kaart.

DON PEPPE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DON PEPPE, company assigned to the tax number BE05470336914. The company DON PEPPE is located at the address: HUNDELGEMSESTEENWEG 163; 9820; MERELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 506,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Italienne. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of DON PEPPE is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DON PEPPE is not available. You also can look at reviews of DON PEPPE, open positions, location of DON PEPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DON PEPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DON PEPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DON PEPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DON PEPPE, employees, financial statistics.