Desti Concept SA

Contactgegevens Desti Concept SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Desti Concept SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Desti Concept SA

Regio (region): Liège, België

Adres (address): Rue Saint-Michel 20-22; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 222 02 04 (+32-04 222 02 04) 04 222 02 04 (+32-04 222 02 04)

Fax (fax): 04 222 07 86 (+32-04 222 07 86) 04 222 07 86 (+32-04 222 07 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Desti Concept SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Desti Concept SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Desti Concept SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Desti Concept SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Desti Concept SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Desti Concept SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Desti Concept SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Desti Concept SA
Products information Desti Concept SA

BTW identificatienummer (tax): BE02339782714
Ondernemingsnummer: 1354034423
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 613,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Caterers; Halls - Rental

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Desti Concept SA
(Get full report from official database of BE for Desti Concept SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Desti Concept SA
Addition kinds of activities for Desti Concept SA

3053. pakkingen; | Gaskets; packing and sealing devices
8331. Job training en aanverwante diensten | Job training and related services
07230505. Okkernoten en schelpdiensten | Walnut hulling and shelling services
24310104. Deurschermen, houten frame | Door screens, wood frame
30520400. Plastic riemen | Plastic belting
36130104. Tijdschakelaars, elektrische schakelapparaten | Time switches, electrical switchgear apparatus
38430102. Autoclaven, tandheelkunde | Autoclaves, dental
50919904. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies
70110306. Ymca / ymha hotel | Ymca/ymha hotel

Werken bij Desti Concept SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Desti Concept SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Desti Concept SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Desti Concept SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser / monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

  • Laborant (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een Laborant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: - Je voert op vastgestelde tijden de procescontroles uit vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je registreert deze vastgestelde waardes in de procescontrolebladen; - Je staat in voor de verwerking van deze gegevens middels SPC; - Je corrigeert de baden volgens de wijze vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je staat in voor het voorraadbeheer van beschikbare chemicaliën op de vloer; - Je geeft elke technische onregelmatigheid door aan Hoofd Labo LNO of aan dienst onderhoud; - Je staat in voor de reinheid van de installatie tijdens productie.

  • Magazijnmedewerker (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Hulshout zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • VERKOOPSMEDEWERKER - MECHELEN - VOLTIJDS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker verkoop. Je staat in voor: het verkopen van producten (speelgoed, decoratiemateriaal, schoolspullen,...) en het adviseren van klanten. kassawerk aanvullen van de winkel/rekken ordelijk houden van de winkel ondersteuning in magazijn (vb. met stock) Je werkt voltijds en werkt elke zaterdag. Je hebt dan een vrije dag tijdens de week. Op zondag is de winkel niet open, dus hoef je niet te werken.

  • Magazijnier met rijbewijs CE (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen, gespecialiseerd in bouwmaterialen, zijn we op zoek naar een magazijnier met rijbewijs C/E.  Als magazijnier sta je in voor volgende taken:  Je zal in staan voor algemeen magazijnwerk: bestellingen klaarzetten, camions laden/lossen, stokbeheer.  Je zal ook met de vrachtwagen materialen gaan afleveren.  Je moet kunnen werken met een kraan om de materialen te lossen. 

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Flexijob slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker in het team van onze beenhouwerij staat u uiteraard in om onze klanten op hun wenken te bedienen. Je krijgt een zeer variërend takenpakket: - verkopen in de toonbank - meehelpen in het atelier - kassa - aanvullen winkel + algemeen onderhoud - ...

  • Finance Traineeship Benelux (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668542-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij op zoek naar een Finance traineeship bij een internationale organisatie, met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Maak deel uit van Smurfit Kappa, met onbegrensde mogelijkheden in wat je kunt doen of hoe ver je zult gaan.  Where will YOU take us? Finance Traineeship Benelux bij SmurfitKappa Locatie: diverse locaties in Nederland en België Het unieke aan het Smurfit Kappa Benelux traineeship is dat je bij ons écht in beeld bent. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij het traineeship kleinschalig opgezet – je doorloopt het samen met maar een handvol andere trainees. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, naast vrijheid in de invulling van opdrachten kennen wij geen vooraf vastgestelde carrièrepaden. Wij vragen niet voor niets Where will YOU take us? Mogelijke functies na het traineeship zijn die van Assistent Controller of Business Analist. Uiteindelijk heb jij ambitie om je te ontwikkelen tot Financial Controller en ben je bereid om in de toekomst de master Register Controller te volgen. Het interessante aan het finance traineeship bij Smurfit Kappa is dat je de cijfers verwerkt voor een bedrijf dat een tastbaar product maakt. Je komt in deze 2 jaar in aanraking met business control, kostprijzen, compliance, diverse management informatie systemen en je werkt nauw samen met ervaren financial controllers. Ook werk je nauw samen met de andere afdelingen zoals Operations en Marketing & Sales.  

  • Enthousiaste, sportieve Promotor M/V (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675934-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019. Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • ICT Consulting Group (ICTCG) - Développeurs / Consultants Java (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Votre profil De 3 à 15 ans d'expérience professionnelle en développement orienté objet avec une connaissance du coeur de la technologie Java Avoir de bonnes notions des technologies et des architectures web (partie graphique : HTML / CSS / JavaScript, XML / JSON, Web Services, Bases de données / Transactions, Multithreading) Connaissance de l'anglais Attrait pour le changement, le contact client et le travail en équipe   Capacité à travailler de manière autonome Nous vous offrons Un emploi stable, indépendamment d'une mission client Une rémunération dynamique, sur mesure et directement liée à vos performances, avec un bonus versé en bitcoin, ou crypto-monnaie La meilleure voie pour maintenir à jour vos connaissances et utiliser les technologies de pointe Un rôle important au sein d'une équipe de projets créative, dans les différents départements de multiples clients de renom pour livrer et soutenir de nouveaux produits et de nouvelles solutions (y compris la documentation et des modes d'emploi techniques) Une collaboration avec d'autres développeurs, analystes techniques, chefs de projets et utilisateurs Une diversité de rôles (de l'architecture au testing notamment), avec une participation au cycle de développement complet et une intervention à chaque étape du processus Un processus de recrutement clair, rapide et transparent organisé comme suit : Vous remplissez un formulaire (5 minutes). Vous recevez notre feedback dans les 8 jours. Si vous correspondez au profil recherché, un entretien téléphonique de 30 à 60 minutes avec notre CEO permettra d'aborder avec vous aussi bien les aspects techniques que généraux du poste   Si l'entretien est positif et si la philosophie d'ICTCG colle à la vôtre, vous serez convié à une interview en face à face Si la correspondance se confirme, nous vous ferons une proposition concrète   Vous n'êtes pas mis en compétition avec d'autres candidats Pour postuler, envoyez directement votre candidature via le bouton ci-dessous.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van Desti Concept SA in sociale netwerken
Look for responds of Desti Concept SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Desti Concept SA. Laat een reactie achter voor Desti Concept SA. Desti Concept SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Desti Concept SA. Leave a respond for Desti Concept SA. Desti Concept SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Desti Concept SA op de google maps. Adres en contacten Desti Concept SA
Location of Desti Concept SA on the google maps. Address and contacts of Desti Concept SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Desti Concept SA Desti Concept SA: COIFF. CHRISTIAN & LILLO | Van Crombrugge M | Trendy Coiffure | CARROSSERIE BRUSSEEL | PELARGOS

Other related companies as Desti Concept SA: COIFF. CHRISTIAN & LILLO | Van Crombrugge M | Trendy Coiffure | CARROSSERIE BRUSSEEL | PELARGOS

Desti Concept SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Liège, België. De volledige naam van het bedrijf is Desti Concept SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02339782714. Het bedrijf Desti Concept SA bevindt zich op het adres: Rue Saint-Michel 20-22; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 613,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Lijst met producten zijn Caterers; Halls - Rental.
De hoofdactiviteit van Desti Concept SA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Desti Concept SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Desti Concept SA, openstaande posities, locatie van Desti Concept SA op de kaart.

Desti Concept SA is a company, that was registered 2013 in Liège region, Belgium. Full name of company is Desti Concept SA, company assigned to the tax number BE02339782714. The company Desti Concept SA is located at the address: Rue Saint-Michel 20-22; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 613,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bakers and confectioners. List of products are Caterers; Halls - Rental.
The main activity of Desti Concept SA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Desti Concept SA is not available. You also can look at reviews of Desti Concept SA, open positions, location of Desti Concept SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Desti Concept SA, Liège: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Desti Concept SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Desti Concept SA, Liège: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Desti Concept SA, employees, financial statistics.