DEBATY ETS

Contactgegevens DEBATY ETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEBATY ETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEBATY ETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOTSTRAAT 230; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 496230018 (+32-496230018) 496230018 (+32-496230018)

Fax (fax): +32 (61) 976-24-35 +32 (61) 976-24-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEBATY ETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEBATY ETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEBATY ETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEBATY ETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEBATY ETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEBATY ETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEBATY ETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEBATY ETS
Products information DEBATY ETS

BTW identificatienummer (tax): BE01956634521
Ondernemingsnummer: 6460754394
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 753,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Installation & Entretien: Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Chauffage Central Domestique, R茅paration de Chaudi猫res, Plomberie, Chauffagistes, Nettoyage de Citernes 脿 Mazout. Services: Devis Gratuit.. Services: Ramonage de Chemin茅es.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Services de Nettoyage and de D茅sinfection

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEBATY ETS
(Get full report from official database of BE for DEBATY ETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEBATY ETS
Addition kinds of activities for DEBATY ETS

2361. Meisjes en kinderkleding, blouses | Girl's and children's dresses, blouses
594101. Visserijapparatuur | Fishing equipment
20519902. Bakkerij, voor thuisbezorging | Bakery, for home service delivery
27540103. Rotogravure drukwerk | Rotogravure printing
31420000. Huis slippers | House slippers
35750100. Computer terminals, monitoren en componenten | Computer terminals, monitors and components
36479900. Vehicular verlichtingsapparatuur, nec | Vehicular lighting equipment, nec
57220000. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
75380102. Motorherbouw: automobiel | Engine rebuilding: automotive

Werken bij DEBATY ETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEBATY ETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEBATY ETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEBATY ETS. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker productieomgeving m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een voltijdse keukenmedewerker. (m/v) Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: Snijden van groenten Bereiden van koude maaltijden Bereiden van warme maaltijden Keukengerei afwassen Afgewerkte producten inpakken

  • Elektricien voor werven regio Limburg (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren elektriciens (M/V) gezocht voor een bedrijf, gelegen te Lummen, dat gespecialiseerd is in het ontwerp, aanmaak en installatie van koeltunnels, transportsystemen, flessentransport, ...zij Taken: Leggen van kabels, plaatsen schakelmaterialen en andere elektrische werken. Tewerkstelling op werven regio Limburg! Je werkt in dagpost van maandag tot vrijdag!

  • Lader (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

  • Jobstudent automechanieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

  • Jobstudent administratie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heultje zijn we op zoek naar een toffe jobstudent ter ondersteuning van de administratie. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in buitenschrijnwerk, zoals carports, tuinhout, poolhouses en speeltoestellen. Je staat in voor het maken van offertes (na een leerperiode), het opnemen van de telefoon, beantwoorden van mails, het verder helpen van klanten, het klassement en dergelijke. Verder sta je ook in voor enkele marketingacties. Het is de bedoeling dat je door het schooljaar op zaterdagvoormiddag gaat werken. Interesse?

  • Financial & Business Controller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

  • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OZ - Bedienden

    Type: Vaste Job

    Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

  • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: SPORTKINELAB

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

  • Logopedist (dringend!) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaatwaar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

  • Freelance Docent Renovatiecoördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs werft aan: Freelance Docent renovatiecoördinator. Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor het uitbreiden van ons cursusaanbod! Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal . Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Zelfstandige energieadviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: WECLO PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken nog 3 zelfstandige (dus met ondernemingsnummer en op zelfstandige basis) energieadviseurs met ervaring, die mee energie en telecom gaat aanbieden op markten en beurzen. Dit zijn zowel week- als avondmarkten. In drukke periodes kan het zijn dat er 7/7 gewerkt moet worden. Regio Antwerpen en Limburg. Er zijn geen investeringen nodig en u krijgt alle nodige materiaal ter beschikking. U werkt samen met mensen die al jaren ervaring hebben in deze sector en er hun missie van maken klanten minder te laten betalen. De kandidaten die wij zoeken zijn punctueel, respectvol, eerlijk en niet bang om goed door te werken.

  • Horeca - Flexi - job m/v (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een bloeiende horecazaak in Herenthout zijn we op zoek naar mensen die willen werken onder het statuut flexi-job. Bij voorkeur beschikbaar op verschillende dagen! Uren zijn onderling bespreekbaar. Je komt terecht in een enorm tof team! Heb je een eerste horeca-ervaring? Aarzel niet en bel ons!

Zoek naar antwoorden van DEBATY ETS in sociale netwerken
Look for responds of DEBATY ETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEBATY ETS. Laat een reactie achter voor DEBATY ETS. DEBATY ETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEBATY ETS. Leave a respond for DEBATY ETS. DEBATY ETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEBATY ETS op de google maps. Adres en contacten DEBATY ETS
Location of DEBATY ETS on the google maps. Address and contacts of DEBATY ETS

Andere gerelateerde bedrijven als come DEBATY ETS DEBATY ETS: DOORNSHOP | UITGEVERIJ PARTITURA | DEBUSSCHERE | VERZEKERINGEN MERCELIS | K.C. LEUVEN

Other related companies as DEBATY ETS: DOORNSHOP | UITGEVERIJ PARTITURA | DEBUSSCHERE | VERZEKERINGEN MERCELIS | K.C. LEUVEN

DEBATY ETS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEBATY ETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01956634521. Het bedrijf DEBATY ETS bevindt zich op het adres: SCHOOTSTRAAT 230; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 753,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Services de Nettoyage and de D茅sinfection. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Chauffage Central Domestique, R茅paration de Chaudi猫res, Plomberie, Chauffagistes, Nettoyage de Citernes 脿 Mazout. Services: Devis Gratuit.. Services: Ramonage de Chemin茅es..
De hoofdactiviteit van DEBATY ETS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEBATY ETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEBATY ETS, openstaande posities, locatie van DEBATY ETS op de kaart.

DEBATY ETS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEBATY ETS, company assigned to the tax number BE01956634521. The company DEBATY ETS is located at the address: SCHOOTSTRAAT 230; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 753,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Services de Nettoyage and de D茅sinfection. List of products are Installation & Entretien: Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Chauffage Central Domestique, R茅paration de Chaudi猫res, Plomberie, Chauffagistes, Nettoyage de Citernes 脿 Mazout. Services: Devis Gratuit.. Services: Ramonage de Chemin茅es..
The main activity of DEBATY ETS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEBATY ETS is not available. You also can look at reviews of DEBATY ETS, open positions, location of DEBATY ETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEBATY ETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEBATY ETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEBATY ETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEBATY ETS, employees, financial statistics.