WACHTDIENST ZELFST.VERPL.

Contactgegevens WACHTDIENST ZELFST.VERPL.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WACHTDIENST ZELFST.VERPL.: address, phone, fax, email, website, opening hours

WACHTDIENST ZELFST.VERPL.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PALEIZENSTRAAT 2; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22094975 (+32-22094975) 22094975 (+32-22094975)

Fax (fax): +32 (2) 629-65-35 +32 (2) 629-65-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WACHTDIENST ZELFST.VERPL.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WACHTDIENST ZELFST.VERPL."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WACHTDIENST ZELFST.VERPL."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WACHTDIENST ZELFST.VERPL., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WACHTDIENST ZELFST.VERPL.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WACHTDIENST ZELFST.VERPL., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WACHTDIENST ZELFST.VERPL.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WACHTDIENST ZELFST.VERPL.
Products information WACHTDIENST ZELFST.VERPL.

BTW identificatienummer (tax): BE05586517333
Ondernemingsnummer: 1828918457
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 438,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in WACHTDIENST ZELFST.VERPL. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WACHTDIENST ZELFST.VERPL.
(Get full report from official database of BE for WACHTDIENST ZELFST.VERPL.)

Aanvulling soorten activiteiten voor WACHTDIENST ZELFST.VERPL.
Addition kinds of activities for WACHTDIENST ZELFST.VERPL.

824499. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec
14819902. Overbelasting verwijdering, nonmetallic mineralen | Overburden removal, nonmetallic minerals
26719907. Wikkelpapier, waterdicht of gecoat | Wrapping paper, waterproof or coated
32920500. Buizen en buizen, asbest en asbestcement | Tubing and piping, asbestos and asbestos cement
37140213. Universele gewrichten, motorvoertuig | Universal joints, motor vehicle
39150103. Juweelvoorbereiding: instrumenten, gereedschap, horloges en juwelen | Jewel preparing: instruments, tools, watches, and jewelry
73319904. Mailing service | Mailing service

Werken bij WACHTDIENST ZELFST.VERPL.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WACHTDIENST ZELFST.VERPL.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WACHTDIENST ZELFST.VERPL.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WACHTDIENST ZELFST.VERPL.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

  • SCHOONMAAKMEDEWERKER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als allround schoonmaakmedewerker instaan voor de algemene schoonmaak van bedrijven. Je zal verantwoordelijk zijn voor zowel de algemene schoonmaak (dweilen, afstoffen, stofzuigen, ..).

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deurne/Merksem (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Deurne.

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • Jobstudent herfstvakantie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 3 student-enquêteurs voor de herfstvakantie De enquêtes worden afgenomen in het Shopping 1 te Genk, met behulp van Ipads. Je hebt bij voorkeur een marketing- of communicatie-achtergrond, en een goed besef van de belangrijkheid van enquêtes.

  • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

  • STORINGSTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Heb jij het inzicht om technische verbeteringen aan te brengen bij verschillende machineparken om zo het rendement te verhogen, maar ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken? Wil je hiernaast ook nog een jonge en dynamische werkgever? Dan ben je bij Maxicon aan het juiste adres! Wij zoek een storingstechnieker dat zal instaan voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • Freelance docent 'medisch secretariaat' campus Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Zwangerschapsvervanging zelfstandige logopediste (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Rachel Coekaerts

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Taterbos is een jonge praktijk voor logopedie, stottertherapie en pedagogie. Momenteel bestaat ons team uit een logopediste/stottertherapeut en een pedagoge. Voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, leer- en articulatieproblemen kunnen bij ons terecht. De stottertherapeut behandelt ook kinderen en jongeren die stotteren. ________ Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) voor een zwangerschapsvervanging van 26/11/2018 tot 1/3/2019 (periode kan besproken worden) een mooi gevuld voltijds uurrooster. De mogelijkheid om nadien in de praktijk te blijven voor enkele uren kan zeker besproken worden. Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met articulatie-, taal- en leerproblemen. Ook OMFT-therapieën komen aan bod. Deze behandelingen kunnen doorgaan op school, thuis (in mindere mate) of in de praktijk. Zelf ben ik ook stottertherapeut. Indien dit niet tot jouw expertise behoort, is dit geen probleem. Hiervoor kan een andere oplossing gevonden worden. Pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Heb je interesse of vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Je kan alvast een kijkje nemen op de website www.detaterbos.be Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

  • KOK/BEENHOUWERHULP/VERKOPER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VERMEULEN

    Type: Flexijob

    Jouw taken en verantwoordelijkheden - De bereiding van al onze gerechten, salades, panklaar - Bewerken en verwerken van vlees, specialiteiten maken met behulp van diverse machines - Nauwgezet opvolgen en bijsturen van de recepten en vastgelegde bereidingen - Verbetervoorstellen aanreiken en een goede communicatie verzekeren met je collega’s - Collega’s vaktechnisch opleiden - Activiteiten van het beenhouwersteam coördineren - Professioneel bedienen van klanten - Het aanvullen van de toonbank en het uitstallen van de producten - Assisteren bij het reinigen en schoonmaken van de machines, materialen, winkel en keuken

Zoek naar antwoorden van WACHTDIENST ZELFST.VERPL. in sociale netwerken
Look for responds of WACHTDIENST ZELFST.VERPL. in social networks

Lees alle opmerkingen voor WACHTDIENST ZELFST.VERPL.. Laat een reactie achter voor WACHTDIENST ZELFST.VERPL.. WACHTDIENST ZELFST.VERPL. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WACHTDIENST ZELFST.VERPL.. Leave a respond for WACHTDIENST ZELFST.VERPL.. WACHTDIENST ZELFST.VERPL. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WACHTDIENST ZELFST.VERPL. op de google maps. Adres en contacten WACHTDIENST ZELFST.VERPL.
Location of WACHTDIENST ZELFST.VERPL. on the google maps. Address and contacts of WACHTDIENST ZELFST.VERPL.

Andere gerelateerde bedrijven als come WACHTDIENST ZELFST.VERPL. WACHTDIENST ZELFST.VERPL.: BRASSERIE SAVARIN | Christel | LUC VREBOS | JAVVA | DANI?L DE JAEGER

Other related companies as WACHTDIENST ZELFST.VERPL.: BRASSERIE SAVARIN | Christel | LUC VREBOS | JAVVA | DANI?L DE JAEGER

WACHTDIENST ZELFST.VERPL. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WACHTDIENST ZELFST.VERPL., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05586517333. Het bedrijf WACHTDIENST ZELFST.VERPL. bevindt zich op het adres: PALEIZENSTRAAT 2; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 438,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in WACHTDIENST ZELFST.VERPL. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WACHTDIENST ZELFST.VERPL. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WACHTDIENST ZELFST.VERPL. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WACHTDIENST ZELFST.VERPL., openstaande posities, locatie van WACHTDIENST ZELFST.VERPL. op de kaart.

WACHTDIENST ZELFST.VERPL. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is WACHTDIENST ZELFST.VERPL., company assigned to the tax number BE05586517333. The company WACHTDIENST ZELFST.VERPL. is located at the address: PALEIZENSTRAAT 2; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 438,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in WACHTDIENST ZELFST.VERPL. were not found.
The main activity of WACHTDIENST ZELFST.VERPL. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WACHTDIENST ZELFST.VERPL. is not available. You also can look at reviews of WACHTDIENST ZELFST.VERPL., open positions, location of WACHTDIENST ZELFST.VERPL. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WACHTDIENST ZELFST.VERPL., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WACHTDIENST ZELFST.VERPL., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WACHTDIENST ZELFST.VERPL., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WACHTDIENST ZELFST.VERPL., employees, financial statistics.