ALFONS BOGAERTS

Contactgegevens ALFONS BOGAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFONS BOGAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFONS BOGAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SNEPPELWEG 33; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 33136431 (+32-33136431) 33136431 (+32-33136431)

Fax (fax): +32 (13) 541-36-27 +32 (13) 541-36-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFONS BOGAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFONS BOGAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFONS BOGAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFONS BOGAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFONS BOGAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFONS BOGAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFONS BOGAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFONS BOGAERTS
Products information ALFONS BOGAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE01218627929
Ondernemingsnummer: 2445526123
Hoofdstad (capital): 470,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 431,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in ALFONS BOGAERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFONS BOGAERTS
(Get full report from official database of BE for ALFONS BOGAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFONS BOGAERTS
Addition kinds of activities for ALFONS BOGAERTS

6061. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
13219902. Casing-head butaan en propaan productie | Casing-head butane and propane production
35480101. Arc lasers, transformator-gelijkrichter | Arc welders, transformer-rectifier
39140500. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
50939908. Scavengering | Scavengering

Werken bij ALFONS BOGAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFONS BOGAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFONS BOGAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFONS BOGAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Hasselt zijn wij opzoek naar een industrieel schoonmaakmedewerker in de nachtpost voor 32u per week te presteren op 4 nachten. Je zal instaan voor het poetsen van de productiehallen, gemeenschappelijke ruimtes, ... Vermits dit voor een bedrijf in de voedingssector is, is het uitermate belangrijk dat je heel nauwkeurig en grondig te werk gaat.

  • Handlanger Sanitair/CV (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een handlanger met kennis van Sanitair/CV. Dit gaat over het leggen van buizen tot het verrichten van meer technische herstellingen.

  • FT verkoopster textiel Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingwinkel in Roeselare zijn we op zoek naar een modebewuste fulltime verkoopster . U werkt 38h/week.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • poetshulp (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services Dilbeek

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Maintenance Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671509-inline.html?cid=Partner_VDAB Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisatie

  • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

Zoek naar antwoorden van ALFONS BOGAERTS in sociale netwerken
Look for responds of ALFONS BOGAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFONS BOGAERTS. Laat een reactie achter voor ALFONS BOGAERTS. ALFONS BOGAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFONS BOGAERTS. Leave a respond for ALFONS BOGAERTS. ALFONS BOGAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFONS BOGAERTS op de google maps. Adres en contacten ALFONS BOGAERTS
Location of ALFONS BOGAERTS on the google maps. Address and contacts of ALFONS BOGAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFONS BOGAERTS ALFONS BOGAERTS: FLAUTOBEDRIJF Y & N CLAESSENS BVBA | PICCOLO | DRUKKERIJ DANSCHUTTER | SONOTRON | KAASHOEVE

Other related companies as ALFONS BOGAERTS: FLAUTOBEDRIJF Y & N CLAESSENS BVBA | PICCOLO | DRUKKERIJ DANSCHUTTER | SONOTRON | KAASHOEVE

ALFONS BOGAERTS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFONS BOGAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01218627929. Het bedrijf ALFONS BOGAERTS bevindt zich op het adres: SNEPPELWEG 33; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 470,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 431,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in ALFONS BOGAERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALFONS BOGAERTS is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFONS BOGAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFONS BOGAERTS, openstaande posities, locatie van ALFONS BOGAERTS op de kaart.

ALFONS BOGAERTS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFONS BOGAERTS, company assigned to the tax number BE01218627929. The company ALFONS BOGAERTS is located at the address: SNEPPELWEG 33; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 470,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 431,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Varkenskwekers. Products created in ALFONS BOGAERTS were not found.
The main activity of ALFONS BOGAERTS is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFONS BOGAERTS is not available. You also can look at reviews of ALFONS BOGAERTS, open positions, location of ALFONS BOGAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFONS BOGAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFONS BOGAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFONS BOGAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFONS BOGAERTS, employees, financial statistics.