SHAR-PEI

Contactgegevens SHAR-PEI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SHAR-PEI: address, phone, fax, email, website, opening hours

SHAR-PEI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EIERMARKT 9; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32336865 32336865

Fax (fax): +32 (68) 343-54-22 +32 (68) 343-54-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SHAR-PEI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SHAR-PEI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SHAR-PEI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SHAR-PEI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SHAR-PEI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SHAR-PEI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SHAR-PEI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SHAR-PEI
Products information SHAR-PEI

BTW identificatienummer (tax): BE04625488281
Ondernemingsnummer: 4257171630
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 855,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in SHAR-PEI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SHAR-PEI
(Get full report from official database of BE for SHAR-PEI)

Aanvulling soorten activiteiten voor SHAR-PEI
Addition kinds of activities for SHAR-PEI

632101. Ongevallen- en zorgverzekeringsmaatschappijen | Accident and health insurance carriers
27540700. Papier- en uitnodigingsdruk, gravure | Stationery and invitation printing, gravure
33989901. Vernietiging van metaal | Annealing of metal
34969914. Vallen, dier en vis | Traps, animal and fish
50460105. Schappen, commercieel en industrieel | Shelving, commercial and industrial
76990909. Tent reparatie winkel | Tent repair shop

Werken bij SHAR-PEI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SHAR-PEI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SHAR-PEI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SHAR-PEI. Looking for open vacancies in other companies

  • All round medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een all round medewerker voor de magazijn.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoals iedere morgen stap je goedgemutst met het goede been uit bed. Je weet immers dat het weer een drukke dag wordt, maar dat jij deze zonder problemen tot een goed einde zal brengen. Maar eerst een goede kop koffie en rustig wakker worden. Na een stevig ontbijt ben je er helemaal klaar voor. Je springt in je bedrijfswagen en vertrekt naar je eerste klant van die dag. Je weet immers naar waar je moet, want de planning kreeg je al door via je laptop van de dispatcher. Niemand is onmisbaar zeggen ze soms, behalve jij dan, want als onderhoudstechnieker ben jij het die de boel gesmeerd doet lopen. Jij en jouw machines, dat is gewoon de perfecte combinatie. Tijdens jouw opleiding sloeg de vonk al over. Je wist meteen: “dit is voor het leven”. De liefde werd alleen maar groter tijdens jouw eerste ervaring. Geen enkele machine heeft immers nog geheimen voor jou. Rode lampen, oververhitting, piepende veringen, lekkende olie … jij weet steeds de juiste oplossing te vinden. Geen enkele dag is voor jou dezelfde. Naast het preventief en curatief onderhoud help je hier en daar ook mee met de montage van nieuwe machines. Hiervoor kun je al jouw skills gebruiken: lassen, elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica, … Kortom een job waarbij je je dag in dag uit kan blijven ontwikkelen en waar je elke dag nog nieuwe dingen bijleert. De droom van iedere technieker toch?

  • Vloerder (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereiden van de werkplek, mortels maken,... - plaatsen van plinten, vloeren,.. - plaatsen van gevelbekleding

  • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp dienstencheques Heule - Bissegem - Gullegem (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • STUDENTEN (18+) - PRODUCTIE - FYSIEK WERK - DOORHEEN DE WEEK - MOOI LOON - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals werkzaam in de voeding zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in de productie doorheen de week.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Productieleider met ambities (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Jou taak bestaat uit het aansturen, coachen, bijsturen van een team van operatoren en productie medewerkers die in ploegen werken, ook draag je bij tot de evaluatie en ontwikkeling van jou team Dankzij jou kennis die je overdraagt aan jouw mensen, kan je polyvalentie en flexibiliteit van je team garanderen Je staat in voor een efficiënte werkorganisatie, je bewaakt wissels, doorlooptijden en flexibiliteit Samen met de productiemedewerkers sta je in voor de realisatie van de vooropgestlede KPI'S op vlak van rendement, volumes en kwaliteit Op basis van je kennis m.b.t. evoluties binnen de sector die je up to date houdt ,werk je adequate verbetervoorstellen uit Je leert je medewerkers om de kwaliteits- en servicenodgen van de klanten na te leven waardoor je de gevraagde kwaliteit garandeerd Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal actieve firma in Wielsbeke gaan wij op zoek naar een PRODUCTIELEIDER. Deze firma heeft naam en faam en kent iedereen als een hele goede werkgever. Er is ruimte voor initiatief en steeds willen ze de volgende stap vooruit zetten.

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • Account Manager Zaventem (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Vaste Job

    Wil jij graag jouw sales ervaring verder uitbouwen in een internationale omgeving? Formidabel, voor Lyreco in Zaventem zoeken wij een Account Manager! Lyreco is een multinational die alles levert voor de werkplek – gaande van meubelen tot drankautomaten. Bovendien zijn ze marktleider in de Benelux (met zo’n 213 miljoen euro omzet in 2017)! Als Account Manager ga jij een bestaand klantenbestand van KMO’s pamperen en uitbreiden. Wat doet een Account Manager bij Lyreco? Je doet je ronde van reeds gekende klanten, daarbuiten gaat jouw focus vooral liggen op hunting van nieuwe potentiële klanten Je switcht tussen farming & hunting waardoor het behalen van je omzet & targets volledig van jezelf afhangt Je bent volledig zelf verantwoordelijk voor je administratie en je weekplanning

  • Lasser inox (TIG en HA) metaalbedrijf Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als inox lasser ziet jouw takenpakket er als volgt uit:  Samen met andere collega's sta je in de voormontage waar je verantwoordelijk bent voor het lassen en samentikken van verschillende structuren en onderdelen (inox) Je leest en interpreteert de montageplannen zodat je de juiste handelingen uitvoert  Er worden verschillende projecten toegewezen, waardoor je voldoende afwisseling hebt in de job Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

Zoek naar antwoorden van SHAR-PEI in sociale netwerken
Look for responds of SHAR-PEI in social networks

Lees alle opmerkingen voor SHAR-PEI. Laat een reactie achter voor SHAR-PEI. SHAR-PEI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SHAR-PEI. Leave a respond for SHAR-PEI. SHAR-PEI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SHAR-PEI op de google maps. Adres en contacten SHAR-PEI
Location of SHAR-PEI on the google maps. Address and contacts of SHAR-PEI

Andere gerelateerde bedrijven als come SHAR-PEI SHAR-PEI: Arndt Frères SPRL | M. MONFORT | NEW TEXCONTROL | OUSSAMA CHAAR | FILIP NATENS

Other related companies as SHAR-PEI: Arndt Frères SPRL | M. MONFORT | NEW TEXCONTROL | OUSSAMA CHAAR | FILIP NATENS

SHAR-PEI is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SHAR-PEI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04625488281. Het bedrijf SHAR-PEI bevindt zich op het adres: EIERMARKT 9; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 855,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Producten gemaakt in SHAR-PEI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SHAR-PEI is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SHAR-PEI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SHAR-PEI, openstaande posities, locatie van SHAR-PEI op de kaart.

SHAR-PEI is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SHAR-PEI, company assigned to the tax number BE04625488281. The company SHAR-PEI is located at the address: EIERMARKT 9; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 855,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vêtements pour Dames. Products created in SHAR-PEI were not found.
The main activity of SHAR-PEI is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SHAR-PEI is not available. You also can look at reviews of SHAR-PEI, open positions, location of SHAR-PEI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SHAR-PEI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SHAR-PEI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SHAR-PEI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SHAR-PEI, employees, financial statistics.