PIERRE NICOLAS

Contactgegevens PIERRE NICOLAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE NICOLAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE NICOLAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-HUBERT 21; 6851; PALISEUL, België

Telefoon (phone): 61535049 (+32-61535049) 61535049 (+32-61535049)

Fax (fax): +32 (57) 103-79-34 +32 (57) 103-79-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE NICOLAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE NICOLAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE NICOLAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE NICOLAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE NICOLAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE NICOLAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE NICOLAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE NICOLAS
Products information PIERRE NICOLAS

BTW identificatienummer (tax): BE07260833740
Ondernemingsnummer: 7809875488
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 869,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in PIERRE NICOLAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groenten and fruit Gh; Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE NICOLAS
(Get full report from official database of BE for PIERRE NICOLAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE NICOLAS
Addition kinds of activities for PIERRE NICOLAS

284205. Wasserij schoonmaakpreparaten | Laundry cleaning preparations
382702. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
751400. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
16119901. Algemene aannemer, snelweg en straatbouw | General contractor, highway and street construction
35539916. Shapers, houtbewerkingsmachines | Shapers, woodworking machines
38419901. Inhalatie therapie apparatuur | Inhalation therapy equipment
42139908. Vloeibaar aardolietransport, niet-lokaal | Liquid petroleum transport, non-local
50630102. Pole line hardware | Pole line hardware
79290111. Symfonieorkest | Symphony orchestra
91110101. Uitvoerend adviesbureau | Executive advisory commission

Werken bij PIERRE NICOLAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE NICOLAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE NICOLAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE NICOLAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

  • huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Staden, Westrozebeke, Oostnieuwkerke (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag willen poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen bij particuliere mensen thuis. We zoeken mensen die verantwoordlijkheid kunnen dragen, die zelfstandig kunnen werken en die graag mensen bijstaan in hun huishouden. Dit is zowel bij jonge gezinnen als bij bejaarden. Uurrooster is in samenspraak te bepalen, dit tussen 16 en 38 uren per week, naargelang u zelf kan combineren met uw eigen gezinsleven. Ook combinatie met een andere deeltijdse job is mogelijk!

  • Poetshulp Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • HUISHOUDHULP regio Gavere - Eke - Semmerzake (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Foodboxen | Hoboken & Kontich (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Bakken sorteren (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: WESTVLEES

    Type: Vaste Job

    Westvlees is een voedingsbedrijf dat sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees is. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd. Westvlees is op zoek naar een medewerker die bakken klaarmaakt voor de snijzaal. Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Werfleider (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, opvolging en voortgang van belangrijke werven je controleert o.a. de rendementen en de werkmethodes je volgt de uitvoeringsplanning op en verzorgt de noodzakelijke mondelinge en schriftelijke communicatie met de projectleider en de klant je zorgt voor een technische opvolging van de werf en de tijdige leveringen van materialen je geeft leiding aan meerdere medewerkers, meestal onderaannemers je beheert en bewaakt de veiligheid op de werf je bent bereid om deze taken uit te voeren, zowel in het binnenland als in het buitenland

  • Junior/Medior System Engineer Linux (Diegem) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ElmosExpert

    Type: Vaste Job

    The System Engineer is part of the IT Systems department. IT Systems department provides design, monitoring, operation and implementation of computer based services. It ensures optimum availability, security and performance of server infrastructure within a global scope Duties. Role and duties: Guarantee the seamless availability of the server-side infrastructure components in a complex and dynamic environment; providing services on a global scale, while adhering to technical standards and strict security guidelines. Execute specialized tasks involved in maintaining all operating systems, servers and server-based applications in order to provide all sites with fully operational systems at the highest availability rate. Design and control the implementation of operating systems, server-based applications and servers to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term.

Zoek naar antwoorden van PIERRE NICOLAS in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE NICOLAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE NICOLAS. Laat een reactie achter voor PIERRE NICOLAS. PIERRE NICOLAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE NICOLAS. Leave a respond for PIERRE NICOLAS. PIERRE NICOLAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE NICOLAS op de google maps. Adres en contacten PIERRE NICOLAS
Location of PIERRE NICOLAS on the google maps. Address and contacts of PIERRE NICOLAS

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE NICOLAS PIERRE NICOLAS: Padrex & co | JET | MAURICE VANDYCKE | ELS BAUDEN | LAURENT ANCION

Other related companies as PIERRE NICOLAS: Padrex & co | JET | MAURICE VANDYCKE | ELS BAUDEN | LAURENT ANCION

PIERRE NICOLAS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE NICOLAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07260833740. Het bedrijf PIERRE NICOLAS bevindt zich op het adres: RUE SAINT-HUBERT 21; 6851; PALISEUL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 869,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Groenten and fruit Gh; Rundveehouders. Producten gemaakt in PIERRE NICOLAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIERRE NICOLAS is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE NICOLAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE NICOLAS, openstaande posities, locatie van PIERRE NICOLAS op de kaart.

PIERRE NICOLAS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE NICOLAS, company assigned to the tax number BE07260833740. The company PIERRE NICOLAS is located at the address: RUE SAINT-HUBERT 21; 6851; PALISEUL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 869,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Groenten and fruit Gh; Rundveehouders. Products created in PIERRE NICOLAS were not found.
The main activity of PIERRE NICOLAS is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE NICOLAS is not available. You also can look at reviews of PIERRE NICOLAS, open positions, location of PIERRE NICOLAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE NICOLAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE NICOLAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE NICOLAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE NICOLAS, employees, financial statistics.