LAURENCE THIRY

Contactgegevens LAURENCE THIRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAURENCE THIRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAURENCE THIRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES EPةRIRES 43; 6820; FLORENVILLE, België

Telefoon (phone): 61312630 (+32-61312630) 61312630 (+32-61312630)

Fax (fax): +32 (59) 183-64-66 +32 (59) 183-64-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAURENCE THIRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAURENCE THIRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAURENCE THIRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAURENCE THIRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAURENCE THIRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAURENCE THIRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAURENCE THIRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAURENCE THIRY
Products information LAURENCE THIRY

BTW identificatienummer (tax): BE04163787841
Ondernemingsnummer: 9726989746
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 263,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in LAURENCE THIRY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAURENCE THIRY
(Get full report from official database of BE for LAURENCE THIRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAURENCE THIRY
Addition kinds of activities for LAURENCE THIRY

177101. Stucco, gunite en grouting contractors | Stucco, gunite, and grouting contractors
23429906. Moederschap bras en korsetten | Maternity bras and corsets
28420501. Stofzachters | Fabric softeners
37110409. Street flushers, assemblage van | Street flushers, assembly of
50470301. Kunstledematen | Artificial limbs
50650306. diodes | Diodes

Werken bij LAURENCE THIRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAURENCE THIRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAURENCE THIRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAURENCE THIRY. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit bedrijf is een service technieker een arbeider m/v die de volgende taken zal uitvoeren dringende interventies interne service leveren van projecten in oplevering - uitvoeren van poort en dakonderhoud - uitvoeren van werken die beschreven zijn in de bestekken klantenservice je bent de laatste op de werf, dus ook het visite kaartje van het bedrijf werven in Oost - West Vlaanderen

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • Magazijnier - DAG - DRINGEND (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het laden en lossen van vrachtwagens Rolbrug besturen Bulldozer besturen Goederen nakijken Variërend takenpakket

  • MAGAZIJNIER - SAMSONITE- NACHTWERK (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een lader losser, zowel manueel als met de transpallet. Je zal instaan voor het laden en lossen in het magazijn, alsook het verpakken van goederen (op vraag van de klant) en orderpicken. Je werkt vlot met de pc en kan zelfstandig werken, neemt initiatief en verantwoordelijkheid op. Nachtwerk van zondag tot donderdagnacht (22u - 6u)

  • OPERATOR 5 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een operator 5 ploegen. Als productie-operator werk je met specifieke producten aan hoogtechnologische machines. Je waakt over de kwaliteit van de producten. Je controleert of de machines goed werken. Je spoort defecten op en lost ze op of meldt ze.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • ERVAREN SCHRIJNWERKER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: VAN HEE TIMMERBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    We zoeken 2 schrijnwerkers, iemand voor de plaatsing en iemand voor de atelier-hout in een dynamische familiale onderneming. Je zal ingezet worden enerzijds bij de plaatsing van voormalijk ramen en deuren in zowel hout als PVC. Af en toe zit hier ook algemeen schrijnwerk tussen. In ons atelier maken we ramen, deuren, trappen en algemene schrijnwerkelementen. Dit allemaal is eigen productie en situeert zich voornamelijk in de houtafdeling.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: A.B.C.D

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

  • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

  • Linux System Administrator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CHELONA BVBA

    Type: Vaste Job

    Als System Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van diverse (Linux) systemen waar de gebruikers van onze klant dagelijks mee werken. Een belangrijke functie dus, want men rekent op jou voor 2e en 3e lijnsondersteuning bij problemen! Naast het onderhouden van de systemen ben je ook continu bezig met het vernieuwen en beveiligen van het netwerk en het bouwen van de virtuele omgeving. Ook het opstellen en updaten van documentatie en procedures binnen jouw vakgebied hoort erbij, net als het testen en oplossen van problemen op platform niveau. Je bent een echte kenner, dus jouw mening is belangrijk! Voorstellen van vernieuwingen of verbeteringen op systeem – en software integratievlak, om de bestaande werking steeds verder te kunnen optimaliseren, zijn dan ook meer dan welkom!

  • Computer Recruitment Services - Oracle and MS SQL DBA (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk386 Oracle and MS SQL DBA; Banking, Brussels Background The Data Services team is in charge of the Oracle and MS SQL Database infrastructures as well as the Business Intelligence & Analytics infrastructures. The team takes care of the installation, configuration of the software as well as the support of the production, test and development systems. It also provides technical guidelines and participates in design reviews, working in close collaboration with project leaders and development teams. It ensures the stability, performance and security of the infrastructure and manages the software versioning and patching. Job Description The candidate will be a member of the team in charge of the Oracle & SQL Server database infrastructures. This team is responsible for: Providing technical support for the database environment, including support of the production but also supporting the development and enhancement of applications Helping to achieve a state-of-the-art environment that meets current and future business objectives, highest reliability and performance possible Software installation procedure + configuration of the servers Release management Upgrade/migrations of databases Day-to-day administration of the infrastructure Disaster recovery plans Defining standards and guidelines Security of DB servers Replication of data Performance tuning Research & Development : Assessment and implementation of new technologies and providing IT with a long-term perspective on the relationship of database technology to the business opportunities Provides and designs tools to assist in the management of the databases. The candidate's skills 5+ years experience with Oracle DB (as from version 11g and above) and MS SQL Server (as from version 2008R2 and above) Strong operational focus including security, patch revision control, performance management and tuning, high availability and licensing Experience with Oracle Management Server (installation, configuration & usage) Autonomous Problem solver Proactive Good written and oral communication skills Fluent in English Able to prioritize and execute tasks in a high-pressure environment Experience working in a team-oriented, collaborative environment Operating Systems: Red Hat Linux, AIX, Windows The candidate should also accept to participate in the watch duty role (24/24 on call for a total of about 7/10 days/month). Details Reference: Nk386 Location: Brussels Rate: 500-525 euros per day Start date: ASAP Duration: 8 months This position is for starting as soon as possible for 8 months.

  • Productiemedewerker voeding - 2ploegen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Boortmeerbeek dat gespecialiseerd is in het maken van koekjes zijn we op zoek naar inpakmedewerk(st)ers. Takenpakket: - Het verpakken van de producten. - De visuele kwaliteitscontrole. - De dozen plooien en stapelen. - Het proper houden van de werkomgeving. Je werkt in een 2 ploegenstelsel, alsook dagdienst.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van LAURENCE THIRY in sociale netwerken
Look for responds of LAURENCE THIRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAURENCE THIRY. Laat een reactie achter voor LAURENCE THIRY. LAURENCE THIRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAURENCE THIRY. Leave a respond for LAURENCE THIRY. LAURENCE THIRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAURENCE THIRY op de google maps. Adres en contacten LAURENCE THIRY
Location of LAURENCE THIRY on the google maps. Address and contacts of LAURENCE THIRY

Andere gerelateerde bedrijven als come LAURENCE THIRY LAURENCE THIRY: MEUBELWEELDE 2000 | CORDONNERIE-MAROQUINERIE 2000+ | DENTAL TEAM | Hertogs A | GEORGES LEJEUNE

Other related companies as LAURENCE THIRY: MEUBELWEELDE 2000 | CORDONNERIE-MAROQUINERIE 2000+ | DENTAL TEAM | Hertogs A | GEORGES LEJEUNE

LAURENCE THIRY is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAURENCE THIRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04163787841. Het bedrijf LAURENCE THIRY bevindt zich op het adres: RUE DES EPةRIRES 43; 6820; FLORENVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 263,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in LAURENCE THIRY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAURENCE THIRY is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAURENCE THIRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAURENCE THIRY, openstaande posities, locatie van LAURENCE THIRY op de kaart.

LAURENCE THIRY is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAURENCE THIRY, company assigned to the tax number BE04163787841. The company LAURENCE THIRY is located at the address: RUE DES EPةRIRES 43; 6820; FLORENVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 263,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in LAURENCE THIRY were not found.
The main activity of LAURENCE THIRY is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LAURENCE THIRY is not available. You also can look at reviews of LAURENCE THIRY, open positions, location of LAURENCE THIRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAURENCE THIRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAURENCE THIRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAURENCE THIRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAURENCE THIRY, employees, financial statistics.