FLSILVEX COMMERCE O O D

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • FLSILVEX COMMERCE O O D

Contactgegevens FLSILVEX COMMERCE O O D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSILVEX COMMERCE O O D: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSILVEX COMMERCE O O D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 5-A Tzar Shishman Street 1000 Sofia - BULGARIA, België

Telefoon (phone): 359-(2)-980-95-19 (+32-359-(2)-980-95-19) 359-(2)-980-95-19 (+32-359-(2)-980-95-19)

Fax (fax): 359-(2)-981-59-66 (+32-359-(2)-981-59-66) 359-(2)-981-59-66 (+32-359-(2)-981-59-66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSILVEX COMMERCE O O D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSILVEX COMMERCE O O D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSILVEX COMMERCE O O D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSILVEX COMMERCE O O D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSILVEX COMMERCE O O D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSILVEX COMMERCE O O D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSILVEX COMMERCE O O D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSILVEX COMMERCE O O D
Products information FLSILVEX COMMERCE O O D

BTW identificatienummer (tax): BE01690765380
Ondernemingsnummer: 4920471191
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 802,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLSILVEX COMMERCE O O D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSILVEX COMMERCE O O D
(Get full report from official database of BE for FLSILVEX COMMERCE O O D)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSILVEX COMMERCE O O D
Addition kinds of activities for FLSILVEX COMMERCE O O D

179903. Service station apparatuur | Service station equipment
316199. Bagage, nee | Luggage, nec
20460105. Vloeibaar stijfsel | Liquid starch
24310201. Dormers, hout | Dormers, wood
26529902. Opbergdozen, karton: gemaakt van aangekochte materialen | Filing boxes, paperboard: made from purchased materials
33990205. Tacks, nonferrous metaal of draad | Tacks, nonferrous metal or wire
35680201. Kogelgewrichten, behalve vliegtuigen en auto's | Ball joints, except aircraft and auto

Werken bij FLSILVEX COMMERCE O O D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSILVEX COMMERCE O O D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSILVEX COMMERCE O O D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSILVEX COMMERCE O O D. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE)

    Regio: PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE

    Bedrijf: GOLF CLUB OUDENAARDE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Binnen ons keukenteam zijn we op zoek naar een kok. Uw taken, waarvan je reeds grondige kennis opdeed in de praktijk, bestaan uit: - creatief opstellen van menu's en suggesties - het bereiden van koude en warme gerechten in samenwerking met onze kok, of bij zijn afwezigheid, zelfstandig het restaurant draaiend houden - (mee) organiseren van mis en place en keukenservice - kwaliteitscontrole van het productieproces

  • Hulp-ploegchef verpakkingsafdeling 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat samen met een collega in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijnen voor diepvriesgroenten. Je werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. Je zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf gemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. Je geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met je collega-ploegchefs die voor of na jou opstarten. Je stuurt een 25-tal personen aan, coacht en begeleidt hen. Je rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke. - Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke. * Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke.

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

  • Bekister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. (M/V) kleine en grote bekistingswerken uitvoeren  traditionele en systeembekisting  met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ... )  wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...)  betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten de werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones de funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Allround medewerker met technisch inzicht (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees(verwerking) zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je zal in eerste instantie leren om machines van de afdeling "conserven", om te bouwen (instellen van de lijn op verschillende formaten) en helpt aan de(deels) geautomatiseerde inpaklijn van de conserven. Hiervoor is een interne opleiding mogelijk.... De andere uren zou je ingezet worden op de loskade!

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een productiemedewerker. U helpt mee in het productieproces. U volgt dit digitaal mee en springt indien nodig. Een interne opleiding wordt voorzien. U werkt in ploegensysteem

  • Werfleider civiele werken (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student weekendwerk supermarkt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent beschikbaar om op zaterdag OF zondag te werken - Je staat in voor het onderhoud van de winkel: orde en netheid, weg plaatsen van goederen - Verder helpen van klanten

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

Zoek naar antwoorden van FLSILVEX COMMERCE O O D in sociale netwerken
Look for responds of FLSILVEX COMMERCE O O D in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSILVEX COMMERCE O O D. Laat een reactie achter voor FLSILVEX COMMERCE O O D. FLSILVEX COMMERCE O O D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSILVEX COMMERCE O O D. Leave a respond for FLSILVEX COMMERCE O O D. FLSILVEX COMMERCE O O D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSILVEX COMMERCE O O D op de google maps. Adres en contacten FLSILVEX COMMERCE O O D
Location of FLSILVEX COMMERCE O O D on the google maps. Address and contacts of FLSILVEX COMMERCE O O D

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSILVEX COMMERCE O O D FLSILVEX COMMERCE O O D: Centrum voor Levens- en Gezinsvragen | MARCHE POLICE DE JETTE | DE WITTE | DEWIT E. | ETABLISSEMENT PEUGEOT STOCKEL

Other related companies as FLSILVEX COMMERCE O O D: Centrum voor Levens- en Gezinsvragen | MARCHE POLICE DE JETTE | DE WITTE | DEWIT E. | ETABLISSEMENT PEUGEOT STOCKEL

FLSILVEX COMMERCE O O D is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSILVEX COMMERCE O O D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01690765380. Het bedrijf FLSILVEX COMMERCE O O D bevindt zich op het adres: 5-A Tzar Shishman Street 1000 Sofia - BULGARIA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 802,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLSILVEX COMMERCE O O D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSILVEX COMMERCE O O D is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSILVEX COMMERCE O O D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSILVEX COMMERCE O O D, openstaande posities, locatie van FLSILVEX COMMERCE O O D op de kaart.

FLSILVEX COMMERCE O O D is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSILVEX COMMERCE O O D, company assigned to the tax number BE01690765380. The company FLSILVEX COMMERCE O O D is located at the address: 5-A Tzar Shishman Street 1000 Sofia - BULGARIA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 802,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLSILVEX COMMERCE O O D were not found.
The main activity of FLSILVEX COMMERCE O O D is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSILVEX COMMERCE O O D is not available. You also can look at reviews of FLSILVEX COMMERCE O O D, open positions, location of FLSILVEX COMMERCE O O D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSILVEX COMMERCE O O D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSILVEX COMMERCE O O D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSILVEX COMMERCE O O D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSILVEX COMMERCE O O D, employees, financial statistics.