LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

Contactgegevens LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-MARTINUSSTRAAT 3; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89411618 (+32-89411618) 89411618 (+32-89411618)

Fax (fax): +32 (53) 421-31-96 +32 (53) 421-31-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS
Products information LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

BTW identificatienummer (tax): BE08384735107
Ondernemingsnummer: 1230163574
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 191,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Volwassenenonderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS
(Get full report from official database of BE for LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS
Addition kinds of activities for LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

145999. Klei en aanverwante mineralen, nec, nec | Clay and related minerals, nec, nec
286999. Industriële organische chemicaliën, nec, nec | Industrial organic chemicals, nec, nec
373299. Bootbouw en reparatie, nec | Boatbuilding and repairing, nec
20920100. Verse of bevroren vis of zeevruchten chowders, soepen en stoofpotjes | Fresh or frozen fish or seafood chowders, soups, and stews
35240200. Tuinmaaiers en toebehoren | Lawn and garden mowers and accessories
50630213. Receptacles, electric | Receptacles, electrical
82490301. Medische en tandheelkundige assistent school | Medical and dental assistant school

Werken bij LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. Looking for open vacancies in other companies

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. - Via radio en PC sta je in contact met je collega’s

  • Logistiek medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze toonaangevende klant op vlak van kunststofprofielen, gaat op zoek naar een logistiek, polyvalent medewerker. Taken: laden en lossen van vrachtwagens met voorlader grondstoffen aanvoeren je voert containers af en aan met zijlader bestellingen klaarzetten je staat daarnaast ook in voor picking, werkt met de scanner, beperkte administratie algemeen heftruckwerk Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Spreekt een job in het logistieke jou aan en kan je vinden in bovenstaande taken? Wij stellen jou graag voor aan onze klant!

  • Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Piétrebais, 8 uur per week (PIETREBAIS)

    Regio: PIETREBAIS

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Piétrebais Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

  • Studenten orderpick/magazijnwerk gezocht regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Outbound in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: wegzetten van goederen en laden van vrachtwagens orderpicken en -packen scannen en labellen

  • Handlanger (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

  • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CRESCENDO

    Type: Vaste Job

    Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

  • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

Zoek naar antwoorden van LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS in sociale netwerken
Look for responds of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. Laat een reactie achter voor LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. Leave a respond for LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS. LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS op de google maps. Adres en contacten LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS
Location of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS on the google maps. Address and contacts of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

Andere gerelateerde bedrijven als come LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS: WILLIAM OGIERS | De Smet Verwarming BVBA | CECEKA | RENE PONCELET | De Dageraad VZW

Other related companies as LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS: WILLIAM OGIERS | De Smet Verwarming BVBA | CECEKA | RENE PONCELET | De Dageraad VZW

LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08384735107. Het bedrijf LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS bevindt zich op het adres: SINT-MARTINUSSTRAAT 3; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 191,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Volwassenenonderwijs. Producten gemaakt in LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, openstaande posities, locatie van LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS op de kaart.

LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, company assigned to the tax number BE08384735107. The company LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS is located at the address: SINT-MARTINUSSTRAAT 3; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 191,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Volwassenenonderwijs. Products created in LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS were not found.
The main activity of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS is not available. You also can look at reviews of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, open positions, location of LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS, employees, financial statistics.