JEAN-PIERRE REMY

Contactgegevens JEAN-PIERRE REMY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PIERRE REMY: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PIERRE REMY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES GOLETTES 13; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE, België

Telefoon (phone): 71787741 (+32-71787741) 71787741 (+32-71787741)

Fax (fax): +32 (50) 101-40-32 +32 (50) 101-40-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PIERRE REMY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PIERRE REMY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PIERRE REMY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PIERRE REMY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PIERRE REMY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PIERRE REMY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PIERRE REMY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PIERRE REMY
Products information JEAN-PIERRE REMY

BTW identificatienummer (tax): BE02696838378
Ondernemingsnummer: 7885406494
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 227,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in JEAN-PIERRE REMY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PIERRE REMY
(Get full report from official database of BE for JEAN-PIERRE REMY)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PIERRE REMY
Addition kinds of activities for JEAN-PIERRE REMY

4924. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
208201. Moutdrankproducten | Malt beverage products
799300. Coin-operated amusement apparaten | Coin-operated amusement devices
14790304. Zwavelwinning | Sulphur mining
28239902. Sigaretrek, cellulosevezel | Cigarette tow, cellulosic fiber
35230403. Blowers, voedergewassen | Blowers, forage
48229905. Transradio persdienst | Transradio press service
50650200. Communicatie apparatuur | Communication equipment
96119901. Consumentenbescherming kantoor, regering | Consumer protection office, government

Werken bij JEAN-PIERRE REMY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PIERRE REMY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PIERRE REMY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PIERRE REMY. Looking for open vacancies in other companies

  • Showroom verantwoordelijke M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zaak die gespecialiseerd is sanitaire voorzieningen zijn we op zoek naar showroom verantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoop proces van offerte tot dienst na verkoop. Je geeft leiding aan een team van verkopers. Daarnaast is commercieel beheer van de showroom ook je taak. Streven naar mooie resultaten met het ganse team om zo het zakencijfer te ontwikkelen en te laten groeien. Je bent zelf ook betrokken in het dagdagelijks werking van de showroom namelijk bij de verkoop zelf.

  • Magazijnier (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de verschillende taken op de koer. Het cliënteel is jouw eerste prioriteit en je doet er alles aan om een kwalitatieve dienstverlening te verzekeren: Je zorgt dat de klanten de juiste goederen in ontvangst nemen Je lost de geleverde goederen, controleert ze en zet ze op de correcte plaats in het magazijn Je onderhoudt jouw zone en het materiaal dat je wordt toevertrouwd Je zet de bestellingen voor de klant kaar en helpt de chauffeurs laden Je opent en sluit de vestigingen correct Je volgt de normen en procedures van het bedrijf feilloos op

  • Schrijnwerker Interieur (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker met CNC kennis.  Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van maatwerk keukens en badkamers Werken met particulieren, projectontwikkelaars, architecten en interieurarchitecten

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borsbeek (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: MCDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse

  • Bewakingsagent shoppingcenter Limburg (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties. Je loopt controlerondes in en rondom het winkelcentrum. Je registreert de bezoekers zoals leveranciers. Je werkt samen met v erschillende collega’s en je maakt gebruik van moderne hulpmiddelen. In het winkelcentrum wordt er ook aan camerabewaking gedaan; je houdt mee deze camera's in het oog. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een woonzorgcentrum en een ziekenhuis in Halle zoeken wij gemotiveerde verpleegkundigen, die regelmatig nachten willen bijwerken. Spreekt dit jou aan, neem dan zeker contact met ons op! Zowel interimverpleegkundigen als freelancers komen in aanmerking!

Zoek naar antwoorden van JEAN-PIERRE REMY in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PIERRE REMY in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PIERRE REMY. Laat een reactie achter voor JEAN-PIERRE REMY. JEAN-PIERRE REMY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PIERRE REMY. Leave a respond for JEAN-PIERRE REMY. JEAN-PIERRE REMY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PIERRE REMY op de google maps. Adres en contacten JEAN-PIERRE REMY
Location of JEAN-PIERRE REMY on the google maps. Address and contacts of JEAN-PIERRE REMY

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PIERRE REMY JEAN-PIERRE REMY: J.C. ST.GHISLAIN | KERSTENS RENE & JOHAN | Vercaigne Franky BVBA | Boeboes (De) | PORT AUTHORITY ANTWERP

Other related companies as JEAN-PIERRE REMY: J.C. ST.GHISLAIN | KERSTENS RENE & JOHAN | Vercaigne Franky BVBA | Boeboes (De) | PORT AUTHORITY ANTWERP

JEAN-PIERRE REMY is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PIERRE REMY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02696838378. Het bedrijf JEAN-PIERRE REMY bevindt zich op het adres: RUE DES GOLETTES 13; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 227,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in JEAN-PIERRE REMY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-PIERRE REMY is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PIERRE REMY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PIERRE REMY, openstaande posities, locatie van JEAN-PIERRE REMY op de kaart.

JEAN-PIERRE REMY is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PIERRE REMY, company assigned to the tax number BE02696838378. The company JEAN-PIERRE REMY is located at the address: RUE DES GOLETTES 13; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 227,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dakwerken. Products created in JEAN-PIERRE REMY were not found.
The main activity of JEAN-PIERRE REMY is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PIERRE REMY is not available. You also can look at reviews of JEAN-PIERRE REMY, open positions, location of JEAN-PIERRE REMY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PIERRE REMY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PIERRE REMY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PIERRE REMY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PIERRE REMY, employees, financial statistics.