Midasco BVBA

Contactgegevens Midasco BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Midasco BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Midasco BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Albert Einsteinlaan 20; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 32 60 30 (+32-056 32 60 30) 056 32 60 30 (+32-056 32 60 30)

Fax (fax): +32 (53) 127-31-89 +32 (53) 127-31-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Midasco BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Midasco BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Midasco BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Midasco BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Midasco BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Midasco BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Midasco BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Midasco BVBA
Products information Midasco BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02908050537
Ondernemingsnummer: 9741271972
Hoofdstad (capital): 819,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 541,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Midasco BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Midasco BVBA
(Get full report from official database of BE for Midasco BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Midasco BVBA
Addition kinds of activities for Midasco BVBA

401199. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec
531100. Warenhuizen | Department stores
801104. Psychiaters en psychoanalytici | Psychiatrists and psychoanalysts
24990200. Schoen- en laarsproducten, hout | Shoe and boot products, wood
31310401. Binnenzolen, leer | Inner soles, leather
34460400. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
34460403. Partities, sier metaal | Partitions, ornamental metal
39420000. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
54119905. Kruidenierswinkels, onafhankelijk | Grocery stores, independent
57340100. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment

Werken bij Midasco BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Midasco BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Midasco BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Midasco BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • Metser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren metser.

  • Commercieel bediende | Voltijds | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een medewerker Customer Service Center. Je zal voornamelijk instaan voor de opname van orders, afhandeling van klachten (m.b.t. facturen/prijzen) en opvolgen van commerciële after-sales contacten. Daarnaast sta je ook in voor de administratieve verwerking van de gegevens en de opmaak van facturen.

  • Operator (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • ELEKTRICIEN (m/v) - 100 % - vast (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het (preventief) onderhoud en herstel van elektrische installaties (huishoudtoestellen, wasserij- en grootkeukenapparatuur, bekabeling, schakelborden, ...) Je werkt samen met de medewerkers van de technische dienst

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • TECHNISCHE VERTEGENWOORDIGER (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: 7 D'ARMOR

    Type: Vaste Job

    Technishe vertegenwoordiger met minstens 2 jaar ervaring in de verkoop van technische maintenance producten. B TO B. Baanwerk en prospectie. Tweetalig Nederlands - Frans

  • Eilandverantwoordelijke m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als eilandverantwoordelijke jij die dynamische, coachende en administratieve kracht die op ons hoofdkantoor te Kortrijk verantwoordelijk is voor een team van dossierbeheerders. Tot jouw takenpakket behoort oa het opleiden en coachen van je medewerkers, hen bijstaan en helpen bij problemen rond loonsverwerking. Je staat uiteraard ook mee in voor het correct invoeren van prestatiestaten met het oog op correcte verloning van de uitzendkrachten en facturatie van de klanten, de interpretatie vn ziekte, betaalde feestdagen, recupdagen, klein verlet, onkosten, enz., het beheer van de maaltijdcheques, personeelsadministratie: C4’s, C3.2’s, individuele rekeningen, opvolgen loonbeslag, enz. …

Zoek naar antwoorden van Midasco BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Midasco BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Midasco BVBA. Laat een reactie achter voor Midasco BVBA. Midasco BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Midasco BVBA. Leave a respond for Midasco BVBA. Midasco BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Midasco BVBA op de google maps. Adres en contacten Midasco BVBA
Location of Midasco BVBA on the google maps. Address and contacts of Midasco BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Midasco BVBA Midasco BVBA: POINT BEAUTE | Crasset J | LUC WILLAERT | Ateliers A Lagamme SA | Demeester E

Other related companies as Midasco BVBA: POINT BEAUTE | Crasset J | LUC WILLAERT | Ateliers A Lagamme SA | Demeester E

Midasco BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Midasco BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02908050537. Het bedrijf Midasco BVBA bevindt zich op het adres: Albert Einsteinlaan 20; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 819,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 541,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Midasco BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Midasco BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Midasco BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Midasco BVBA, openstaande posities, locatie van Midasco BVBA op de kaart.

Midasco BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Midasco BVBA, company assigned to the tax number BE02908050537. The company Midasco BVBA is located at the address: Albert Einsteinlaan 20; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 819,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 541,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bookkeepers. Products created in Midasco BVBA were not found.
The main activity of Midasco BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Midasco BVBA is not available. You also can look at reviews of Midasco BVBA, open positions, location of Midasco BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Midasco BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Midasco BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Midasco BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Midasco BVBA, employees, financial statistics.