KEURSLAGERIJ BUYS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • KEURSLAGERIJ BUYS
Private companiesMetal Mining • KEURSLAGERIJ BUYS

Contactgegevens KEURSLAGERIJ BUYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEURSLAGERIJ BUYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEURSLAGERIJ BUYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAMBRECHTSHOEKENLAAN 113; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36467556 (+32-36467556) 36467556 (+32-36467556)

Fax (fax): +32 (53) 368-43-69 +32 (53) 368-43-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEURSLAGERIJ BUYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEURSLAGERIJ BUYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEURSLAGERIJ BUYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEURSLAGERIJ BUYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEURSLAGERIJ BUYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEURSLAGERIJ BUYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEURSLAGERIJ BUYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEURSLAGERIJ BUYS
Products information KEURSLAGERIJ BUYS

BTW identificatienummer (tax): BE09953857421
Ondernemingsnummer: 4109954833
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in KEURSLAGERIJ BUYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEURSLAGERIJ BUYS
(Get full report from official database of BE for KEURSLAGERIJ BUYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEURSLAGERIJ BUYS
Addition kinds of activities for KEURSLAGERIJ BUYS

104101. Gouden ertsen mijnbouw | Gold ores mining
138100. Boorolie- en gasputten | Drilling oil and gas wells
369904. Elektrische geluidsapparatuur | Electric sound equipment
01829902. Hydroponische gewassen, onder dekking gekweekt | Hydroponic crops, grown under cover
26110103. Soda pulp | Soda pulp
28999945. Bodem testen kits | Soil testing kits
36999912. Problemen lichten | Trouble lights
39490514. Trapracks (kleimunten) | Trap racks (clay targets)

Werken bij KEURSLAGERIJ BUYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEURSLAGERIJ BUYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEURSLAGERIJ BUYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEURSLAGERIJ BUYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schilder (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Herk-De-Stad zijn we op zoek naar een schilder met ervaring  Onze klant werkt voornamelijk bij bedrijven, kantoren, winkels enzoverder, maar hebben ook een aantal particuliere klanten Werven over heel België 

  • Werfleider/Projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uittekenen van werfinstallaties - Je komt terecht in een bouwbedrijf, gespecialiseerd in grondwerken, waterleidingen en dergelijke - Planningen opstellen (personeel, transport en materiaal) - Leiding geven - Vergaderingen bijwonen ifv de werven - Opvolgen en kwaliteitscontrole van de uitgevoerde werken - Meewerken aan verbetering van veiligheid - Technische voorstellen indienen. Je hebt dus zelf ook inspraak en denkt mee - Communicatie met klanten, bestuur van het bedrijf, onderaannemers, ... - Controle van facturen en sociale documenten - Bijhouden van stock - Je zult later ook instaan voor opleiding en onthaal van medewerkers

  • heftruckchauffeur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Zottegem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur met attest en dit binnen de houtindustrie. ?Je zal instaan voor het laden en lossen van producten e.d. ?Je staat ook in voor het in orde houden van het magazijn je zorgt ervoor dat de goederen steeds op de goede plaats worden gestockeerd ?Wegbrengen van de afgewerkte producten

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen ,fiets of brommer hebben is een pluspunt!

  • huishoudhulp Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Bijverdienste tijdens de week als magazijnier bij Conway: dag of late ploeg NL of ENG (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Studentenjob

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Je wordt aan de hand van een koptelefoon met computerstem of met LED lichtjes naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Op de ene afdeling doe je dit al wandelend, op de andere met een elektrische transpallet.

  • STUDENT SEPTEMBER: Magazijnier M/V (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij op zoek naar extra studenten tijdens de maand september. Samen met de techniekers zal je de camionettes inventariseren. Je kijkt na of alle nodige stukken erin zitten en telt na. VG.943/buosa

  • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

    Type: Studentenjob

    U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

  • Bijlesgever wiskunde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Consultant / Trainer Boekhoudsoftware (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    AGO Select zoekt samen met SDP Belgium een pragmatische Consultant / Trainer Boekhoudsoftware met een passie voor IT. Als end-to-end ICT partner biedt SDP hun klanten diensten en producten aan zoals netwerkoplossingen, hardware installaties, web-activiteiten en ICT consultancy. De core-business van SDP betreft sinds 1985 echter de ontwikkeling van krachtige, kwalitatief hoogstaande en geïntegreerde softwareoplossingen voor verschillende sectoren zoals retail, logistiek, HR en notariaten. Binnen deze niche-markten kan SDP, en dienst 150 medewerkers in zes landen, zich trotse marktleider noemen. Met een sterke interne R&D afdeling en een opmerkelijke dienstverlening slaagt SDP er in hun platformonafhankelijke pakketten op maat van de klant te ontwikkelen. De wensen en noden van de verschillende klanten worden mede door de Consultant / Trainer Boekhoudsoftware omgevormd tot realiteit. SDP zorgt er voor dat je bij aanvang het softwarepakket aangeleerd krijgt. Doorheen deze opleiding leer je de werking van het pakket kennen en ga je samen met een mentor jouw klantgerichte persoonlijkheid gaan versterken door softwareimplementaties bij nieuwe klanten bij te wonen. Begeleiding, tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal! Na de opleidingsperiode ga je stapsgewijs, met toenemende zelfstandigheid, deze implementaties bij nieuwe klanten op jou nemen. Dit proces begint met een grondige intake waar je een implementatieplan opstelt en vervolgens met jouw aangeleerde kennis van het pakket de juiste parametrages instelt naargelang de wens van de klant. Eens geïmplementeerd sta jij als open en vlotte communicator in voor het opleiden en trainen van de key-users en gebruikers zodat deze vlekkeloos gebruik kunnen maken van het op maat ontwikkelde softwarepakket. De intake, implementatie en training gebeurd on-site! Als consultant ben je m.a.w. voor jouw klanten dé SDP ambassadeur en expert aan huis. Hierbij is het van belang dat de consultant Boekhoudsoftware een toegepaste en bewezen kennis en ervaring heeft opgedaan binnen een boekhoudtechnische functie. De parametrage en support voer je als Consultant voornamelijk uit op het SDP hoofdkantoor te Sint-Niklaas. Tot slot komt jouw communicatieve en ondernemende houding ook tot zijn recht binnen de interne werking van SDP. Suggesties, bugs, feedback en aanpassingen die je samen met je klant kan pin-pointen omtrent het pakket gaan samen met de interne developers, projectverantwoordelijken en analysten worden opgenomen. Zo bouw je ook als Consultant actief mee aan de continue verbetering van de SDP softwarepakketten.

  • Sexuologe (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Flexijob keukenmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van KEURSLAGERIJ BUYS in sociale netwerken
Look for responds of KEURSLAGERIJ BUYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEURSLAGERIJ BUYS. Laat een reactie achter voor KEURSLAGERIJ BUYS. KEURSLAGERIJ BUYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEURSLAGERIJ BUYS. Leave a respond for KEURSLAGERIJ BUYS. KEURSLAGERIJ BUYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEURSLAGERIJ BUYS op de google maps. Adres en contacten KEURSLAGERIJ BUYS
Location of KEURSLAGERIJ BUYS on the google maps. Address and contacts of KEURSLAGERIJ BUYS

Andere gerelateerde bedrijven als come KEURSLAGERIJ BUYS KEURSLAGERIJ BUYS: GROEP ARGENTA | Naturel | K.A.S. EUPEN | IMBLO | E.M.D.S. GROUP

Other related companies as KEURSLAGERIJ BUYS: GROEP ARGENTA | Naturel | K.A.S. EUPEN | IMBLO | E.M.D.S. GROUP

KEURSLAGERIJ BUYS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEURSLAGERIJ BUYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09953857421. Het bedrijf KEURSLAGERIJ BUYS bevindt zich op het adres: LAMBRECHTSHOEKENLAAN 113; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in KEURSLAGERIJ BUYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KEURSLAGERIJ BUYS is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEURSLAGERIJ BUYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEURSLAGERIJ BUYS, openstaande posities, locatie van KEURSLAGERIJ BUYS op de kaart.

KEURSLAGERIJ BUYS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEURSLAGERIJ BUYS, company assigned to the tax number BE09953857421. The company KEURSLAGERIJ BUYS is located at the address: LAMBRECHTSHOEKENLAAN 113; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Slagers. Products created in KEURSLAGERIJ BUYS were not found.
The main activity of KEURSLAGERIJ BUYS is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KEURSLAGERIJ BUYS is not available. You also can look at reviews of KEURSLAGERIJ BUYS, open positions, location of KEURSLAGERIJ BUYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEURSLAGERIJ BUYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEURSLAGERIJ BUYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEURSLAGERIJ BUYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEURSLAGERIJ BUYS, employees, financial statistics.