BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA

Contactgegevens BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA

Regio (region): Comines-Warneton, België

Adres (address): R. Des Marmousets 5 7780 Comines-Warneton - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-56-04-14 32-56-56-04-14

Fax (fax): 32-56-56-04-15 32-56-56-04-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA
Products information BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA

BTW identificatienummer (tax): BE03354644775
Ondernemingsnummer: 2956665039
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 653,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Construction, industrial - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA
(Get full report from official database of BE for BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA
Addition kinds of activities for BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA

07230104. Vlasbehandeling | Flax retting services
12410104. Test saai, bitumineuze of bruinkoolwinning | Test boring, bituminous or lignite mining
16110204. Weg- en straatbedekking aannemer | Highway and street paving contractor
22810304. Zijden garen, gesponnen | Silk yarn, spun
28190904. Chromaten en bichromaten | Chromates and bichromates
33259900. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
38610602. Fixers, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Fixers, photographic (not made in chemical plants)

Werken bij BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker Koksafdeling (FT - ook op zondag) Doel van de functie Het zorgdragen voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continue klantgerichte houding en handelwijze zodanig dat er een grote klanttevredenheid is. Zorgen dat shoppen een inspirerende, gemakkelijke en correcte ervaring is voor elke klant. Resultaatgebieden Verzorgen van verkoopactiviteiten Begroet klanten die voorbij komen; Bedient klanten op een actieve, attente en behulpzame wijze; Streeft naar een goed verkoopcijfer; Doet controle van de binnengekomen verse producten en formuleert eventuele klachten. Helpt met kostenbewust bestellen bij afwezigheid van de verantwoordelijke; Zorgt voor een verzorgde en stimulerende opstelling van artikelen in de koelingen en diepvries. Heeft ervaring met FIFO (First in first out). Geeft tijdig een signaal wanneer producten moeten worden (bij)besteld, bestelt en koopt artikelen in in afwezigheid van

  • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

  • WINKELMEDEWERKER COSMETICA M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant, die gespecialiseerd is in cosmetica zoeken wij dringend een polyvalente verkoopsmedewerker.. Je staat in voor de bediening van klanten, aanvullen van voorraden, op punt stellen van de winkel, luisteren naar de wensen van de klanten, ...

  • Poetshulp regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Beveren is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Studenten kassa (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf winkel te Zonhoven zijn we op zoek naar een enthousiaste student/kassamedewerker  voor de periode: 20/08 tem 31/08  artikelen scannen betalingen ontvangen kassa afsluit algemeen onderhoud 

  • Chauffeur/fietser Bpost Knokke (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Knokke zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op dinsdag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 06.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 07.00u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Knokke. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Student with knowledge of the Croatian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Croatian language. The job requires to do data quality checks in Croatian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Chauffeur CE voor Binnenlader (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is op vandaag op zoek naar chauffeurs CE met ervaring binnenlader. Je takenpakket is afwisselend, afhankelijk van opdracht tot opdracht. Je staat in voor nationaal, maar ook voor internationaal transport. Je woont idealiter in de regio Kortrijk-Oudenaarde of Blandain

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

  • Installateur centrale verwarming en schouwrenovatie (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MEULEMANS MICHAEL

    Type: Leercontract

    Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

  • Dakwerker leerjongen (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Dakambacht

    Type: Leercontract

    Dakwerken hellende/platte daken.

Zoek naar antwoorden van BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA in sociale netwerken
Look for responds of BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA. Laat een reactie achter voor BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA. BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA. Leave a respond for BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA. BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA op de google maps. Adres en contacten BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA
Location of BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA on the google maps. Address and contacts of BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA: DETIENNE SPRL | hyper-clean CVBA | BENOIT GHEYSSENS | Da Botrugno | MARC VANDENBERGHE

Other related companies as BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA: DETIENNE SPRL | hyper-clean CVBA | BENOIT GHEYSSENS | Da Botrugno | MARC VANDENBERGHE

BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Comines-Warneton, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03354644775. Het bedrijf BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA bevindt zich op het adres: R. Des Marmousets 5 7780 Comines-Warneton - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 653,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Construction, industrial - contractors. Producten gemaakt in BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA, openstaande posities, locatie van BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA op de kaart.

BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA is a company, that was registered 2008 in Comines-Warneton region, Belgium. Full name of company is BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA, company assigned to the tax number BE03354644775. The company BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA is located at the address: R. Des Marmousets 5 7780 Comines-Warneton - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 653,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Construction, industrial - contractors. Products created in BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA were not found.
The main activity of BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA is not available. You also can look at reviews of BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA, open positions, location of BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA, Comines-Warneton: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA, Comines-Warneton: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWONDERNEMINGEN DELPORTE & ZONEN SA, employees, financial statistics.