Bureau V.N.T. Compta SPRL

Contactgegevens Bureau V.N.T. Compta SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau V.N.T. Compta SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau V.N.T. Compta SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Basilique 382 Box 34; 1081; Bruxelles (Koekelberg), België

Telefoon (phone): 02 428 00 18 (+32-02 428 00 18) 02 428 00 18 (+32-02 428 00 18)

Fax (fax): 02 428 95 28 (+32-02 428 95 28) 02 428 95 28 (+32-02 428 95 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau V.N.T. Compta SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau V.N.T. Compta SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau V.N.T. Compta SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau V.N.T. Compta SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau V.N.T. Compta SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau V.N.T. Compta SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau V.N.T. Compta SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau V.N.T. Compta SPRL
Products information Bureau V.N.T. Compta SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07585205078
Ondernemingsnummer: 6751068115
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Bureau V.N.T. Compta SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau V.N.T. Compta SPRL
(Get full report from official database of BE for Bureau V.N.T. Compta SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau V.N.T. Compta SPRL
Addition kinds of activities for Bureau V.N.T. Compta SPRL

7374. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation
7833. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
281300. Industriële gassen | Industrial gases
20480204. Paardvlees, vers: bereid als diervoeder | Horse meat, fresh: prepared as animal feed
22840304. Handbreedraad | Hand knitting thread
25140401. Bridge sets (meubels): metaal | Bridge sets (furniture): metal
25310000. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
25319908. Picknicktafels of bankjes, park | Picnic tables or benches, park

Werken bij Bureau V.N.T. Compta SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau V.N.T. Compta SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau V.N.T. Compta SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau V.N.T. Compta SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

  • Contact center medewerk(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een modern customer service-center zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantendienst, zowel outbound als inbound. ook agendabeheer,facturatie en back office taken, behoren tot de mogelijkheden. Want het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk project je graag opstart. Nieuwsgierig? Contacteer ons dan snel.

  • Chauffeur C/CE kuiken- en broedeieren transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van broedeieren tussen klant (pluimveebedrijven) en bedrijf alsook voor het leveren van eendagskuikens. Dit voornamelijk in België en Nederland (maar transport naar Noord-Frankrijk en Duitsland is ook mogelijk). Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen bij het laden en lossen maar ook bij de dagelijkse reiniging van de vrachtwagen.

  • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

  • Customer Service Representative (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel van de Customer Service Representative is om de klantenvredenheid te verhogen door het tegemoet komen van de noden en verwachtingen bij de klanten bij de orders en leveringen. Je bent het hoofdaanspreekpunt voor de klanten waarvoor je de nodige activiteiten coördineert tussen de verschillende afdelingen (vooral sales, contract desk, planning, transport, kwaliteit) om vervolgens het hoogst mogelijke service level te bereiken. De rol van de Customer Service Representative is om aanspreekbaar en toegankelijk te zijn voor de klanten. Jouw hoofdtaken: Je behandelt de bestellingen: - Je ontvangt en verwerkt de klantenorders, nieuwe orders en aanvullende orders. - Je bekijkt de orders (contractpositie, contractcondities) en bespreekt eventuele afwijkingen met sales en contractdesk. - Je geeft orders in in het ERP systeem. - Je bekijkt de beschikbaarheid met de planning en werkt alternatieven uit indien de leveringstijd niet kan gehaald worden. - Je verzendt orderbevestigingen naar de klanten. - Je controleert dagelijks de geblokkeerde bestellingen die niet verzonden zijn wegens betalingsproblemen en neemt de nodige acties om die bestellingen vrij te krijgen bij het financiële team. - Je volgt de status van de order van het maken tot de levering en informeert de klant zelf indien de status verandert. - Je verzekert een correcte factuur door het precieze geleverde gewicht in het ERP systeem te registreren. - Je beheert een efficiënt invulsysteem voor alle orders en levering gerelateerde documenten. - Je draagt bij tot het controleren van de maandafsluiting door te verzekeren dat alle orders in eindstatus zijn.

  • Huishoudhulp regio Kaprijke - voltijds / deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kaprijke zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: DESIREST

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen na de schooluren, in het weekend, tijdens de schoolvakanties en de zomervakantie. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het controleren van de voorraden,...

  • Jobstudent (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio Diksmuide, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten die zich openstellen om tijdens de week/ het weekend, maar ook voor de komende vakantieperiodes te werken!

  • Medewerker verzekeringen (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in de verzekeringen zorg je voor de opvolging van het schadebeheer en ben je de tussenschakel tussen klant en maatschappij. Aan de klant bied je telefonisch en face-to-face de nodige ondersteuning en informatie aan. Ook heb je de nodige achtergrond en kennis van de belastingstak zodat je klanten kan helpen met het invullen van hun belastingsbrief.  Samen met de zaakvoerders sta je in voor de verdere uitbouw van het kantoor. Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten, een onafhankelijk verzekeringsmakelaar gelegen in Passendale , zijn wij momenteel op zoek naar een medewerker verzekeringen. Onze klant richt zich zowel tot particulieren, als tot bedrijven en organisaties en bieden een 40-jarige know how op vlak van verzekeringen en kredieten. Ze dragen kwaliteit hoog in het vaandel. 

  • Zelfstandige vertegenwoordigers (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: HOME SWEET HOMES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Bureau V.N.T. Compta SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bureau V.N.T. Compta SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau V.N.T. Compta SPRL. Laat een reactie achter voor Bureau V.N.T. Compta SPRL. Bureau V.N.T. Compta SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau V.N.T. Compta SPRL. Leave a respond for Bureau V.N.T. Compta SPRL. Bureau V.N.T. Compta SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau V.N.T. Compta SPRL op de google maps. Adres en contacten Bureau V.N.T. Compta SPRL
Location of Bureau V.N.T. Compta SPRL on the google maps. Address and contacts of Bureau V.N.T. Compta SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau V.N.T. Compta SPRL Bureau V.N.T. Compta SPRL: ID DRUK | COLORA | SPEELTUIN KINDERWEELDE | IMO CAR WASH | M?NAGE & JOWA GRAS SAVOYE

Other related companies as Bureau V.N.T. Compta SPRL: ID DRUK | COLORA | SPEELTUIN KINDERWEELDE | IMO CAR WASH | M?NAGE & JOWA GRAS SAVOYE

Bureau V.N.T. Compta SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau V.N.T. Compta SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07585205078. Het bedrijf Bureau V.N.T. Compta SPRL bevindt zich op het adres: Avenue de la Basilique 382 Box 34; 1081; Bruxelles (Koekelberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 377,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Bureau V.N.T. Compta SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bureau V.N.T. Compta SPRL is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau V.N.T. Compta SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau V.N.T. Compta SPRL, openstaande posities, locatie van Bureau V.N.T. Compta SPRL op de kaart.

Bureau V.N.T. Compta SPRL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bureau V.N.T. Compta SPRL, company assigned to the tax number BE07585205078. The company Bureau V.N.T. Compta SPRL is located at the address: Avenue de la Basilique 382 Box 34; 1081; Bruxelles (Koekelberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 377,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bookkeepers. Products created in Bureau V.N.T. Compta SPRL were not found.
The main activity of Bureau V.N.T. Compta SPRL is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau V.N.T. Compta SPRL is not available. You also can look at reviews of Bureau V.N.T. Compta SPRL, open positions, location of Bureau V.N.T. Compta SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau V.N.T. Compta SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau V.N.T. Compta SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau V.N.T. Compta SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau V.N.T. Compta SPRL, employees, financial statistics.