TECHNO-PLATRE SPRL

Contactgegevens TECHNO-PLATRE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHNO-PLATRE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHNO-PLATRE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Tiblereau 1; 7134; Binche (Ressaix), België

Telefoon (phone): 064 44 14 77; 0495 52 14 71 (+32-064 44 14 77; 0495 52 14 71) 064 44 14 77; 0495 52 14 71 (+32-064 44 14 77; 0495 52 14 71)

Fax (fax): 064 44 14 77 (+32-064 44 14 77) 064 44 14 77 (+32-064 44 14 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHNO-PLATRE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHNO-PLATRE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHNO-PLATRE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHNO-PLATRE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHNO-PLATRE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHNO-PLATRE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHNO-PLATRE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHNO-PLATRE SPRL
Products information TECHNO-PLATRE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04672454833
Ondernemingsnummer: 8508605957
Hoofdstad (capital): 332,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 657,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Partitions

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHNO-PLATRE SPRL
(Get full report from official database of BE for TECHNO-PLATRE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHNO-PLATRE SPRL
Addition kinds of activities for TECHNO-PLATRE SPRL

3544. Speciale sterven, gereedschappen, jigs en fixtures | Special dies, tools, jigs, and fixtures
284402. Mondelinge preparaten | Oral preparations
861102. Groeiersverenigingen | Growers' associations
39449907. Motoren, miniatuur | Engines, miniature
51990406. Brei goederen | Knit goods
59439900. Kantoorartikelen, nec | Stationery stores, nec
86219900. Professionele organisaties, nec | Professional organizations, nec

Werken bij TECHNO-PLATRE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHNO-PLATRE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHNO-PLATRE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHNO-PLATRE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een supermarkt te regio Hoogstraten is op zoek naar een voltijdse all round winkelbediende Je taken bestaan uit volgende activiteiten: Je rekent bestellingen af. Je vult de winkel aan. Je houdt de winkel op orde. Je staat voornamelijk in de drankenafdeling. Indien de tewerkstelling goed verloopt, is er een optie vast.

  • Monteur - dag (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

  • Boekhoudkundig medewerker in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in Genk zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Je zal een gevarieerd takenpakket hebben van zowel boekhoudkundige als administratieve taken.

  • Inpakker (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een all around inpakker voor deze firma. Je zal starten aan een machine als inpakker en na verloop van tijd een interne opleiding krijgen om zo elke machine te kennen en zo een polyvalente inpakker te worden. Werkuren zijn maandag - vrijdag van 8u-17u. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is gespecialiseerd in alles wat betreft verpakkingspapier, kartonproducten en toogrollen. Ze maken onder andere de frituurpuntzakjes.

  • Monteur (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert mechanische onderdelen en machines ter voorbereiding van de testfase; Dit kan zowel in ons eigen atelier als op locatie bij klant. Naargelang je eigen kennis en voorkeur kan de jobinhoud uitgebreid worden met tekenwerk, programmeren, offertes opmaken,… Dit allen in kader van de sterke groei van het bedrijf!

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kessel-Lo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTEN voor verschillende functies en periodes (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten voor allerlei functies, zowel administratieve als technische functies. Bedrijfsprofiel: Voor verschillende van onze klanten zijn we op zoek naar studenten.

  • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

  • Product Manager (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Als product manager snijtafels en snijplotters ben je verantwoordelijk voor de productstrategie, roadmap en kenmerken van de toegewezen product(-en). Je werkt heel nauw samen met de verschillende diensten binnen marketing, R&D en Sales. Je bent verantwoordelijk voor: Het product development en de product marketing in lijn met de klantenbehoeften Het opvolgen, verbeteren en up-to-date houden van de producten die je worden toegewezen Het definiëren, analyseren en opvolgen van volumes, marges en marktaandelen Het ontwikkelen van nieuwe producten/diensten/oplossingen Het opvolgen van de strategische en technische ontwikkelingen van de producten Het analyseren van de markt Het bepalen van het prijsbeleid en in functie van de rentabiliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant ontwerpt en produceert snijtoestellen voor de grafische markt die wereldwijd worden verkocht.

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van TECHNO-PLATRE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of TECHNO-PLATRE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHNO-PLATRE SPRL. Laat een reactie achter voor TECHNO-PLATRE SPRL. TECHNO-PLATRE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHNO-PLATRE SPRL. Leave a respond for TECHNO-PLATRE SPRL. TECHNO-PLATRE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHNO-PLATRE SPRL op de google maps. Adres en contacten TECHNO-PLATRE SPRL
Location of TECHNO-PLATRE SPRL on the google maps. Address and contacts of TECHNO-PLATRE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHNO-PLATRE SPRL TECHNO-PLATRE SPRL: DELHAIZE | Franck L | Borremans A | JAP BOUTIQUE | Compernolle (Huis)

Other related companies as TECHNO-PLATRE SPRL: DELHAIZE | Franck L | Borremans A | JAP BOUTIQUE | Compernolle (Huis)

TECHNO-PLATRE SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHNO-PLATRE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04672454833. Het bedrijf TECHNO-PLATRE SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Tiblereau 1; 7134; Binche (Ressaix). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 332,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 657,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stucco contractors. Lijst met producten zijn Partitions.
De hoofdactiviteit van TECHNO-PLATRE SPRL is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHNO-PLATRE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHNO-PLATRE SPRL, openstaande posities, locatie van TECHNO-PLATRE SPRL op de kaart.

TECHNO-PLATRE SPRL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is TECHNO-PLATRE SPRL, company assigned to the tax number BE04672454833. The company TECHNO-PLATRE SPRL is located at the address: Rue du Tiblereau 1; 7134; Binche (Ressaix). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 332,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 657,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stucco contractors. List of products are Partitions.
The main activity of TECHNO-PLATRE SPRL is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHNO-PLATRE SPRL is not available. You also can look at reviews of TECHNO-PLATRE SPRL, open positions, location of TECHNO-PLATRE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHNO-PLATRE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHNO-PLATRE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHNO-PLATRE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHNO-PLATRE SPRL, employees, financial statistics.