RESTAURANT DE KANNE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • RESTAURANT DE KANNE
Private companiesWater Transportation • RESTAURANT DE KANNE

Contactgegevens RESTAURANT DE KANNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT DE KANNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT DE KANNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEGEWEG 177; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50356669 (+32-50356669) 50356669 (+32-50356669)

Fax (fax): +32 (82) 183-46-93 +32 (82) 183-46-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT DE KANNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT DE KANNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT DE KANNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT DE KANNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT DE KANNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT DE KANNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT DE KANNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT DE KANNE
Products information RESTAURANT DE KANNE

BTW identificatienummer (tax): BE01390838623
Ondernemingsnummer: 3034118652
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 773,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Type de Cuisine: Belge.. Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Salle: Salles de Réception.. Types de Cuisine: Belge.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions. Restaurants fast food and à emporter. Restaurants livraison à domicile. Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT DE KANNE
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT DE KANNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT DE KANNE
Addition kinds of activities for RESTAURANT DE KANNE

287499. Fosfatische meststoffen, nec | Phosphatic fertilizers, nec
39149903. Ecclesiastische ware, nsk | Ecclesiastical ware, nsk
39520303. Potloden en potlood onderdelen, artiesten ' | Pencils and pencil parts, artists'
39990506. Reinigingsmiddelen, pijp en sigarettenhouder | Cleaners, pipe and cigarette holder
44990200. Water transport schoonmaakdiensten | Water transportation cleaning services

Werken bij RESTAURANT DE KANNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT DE KANNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT DE KANNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT DE KANNE. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een monteur voor de detailafwerking van de bus. Voorbeelden van enkele taken zijn: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclame bakje enz...

  • LOODGIETER (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je start van nul op een werf tot de volledige afwerking van sanitair en centrale verwarming. - Kap en slijpwerk. - Het trekken van alle leidingen voor gast - water - electriciteit - Installatie van badkamer meubelen, hangen van wc's, plaatsen van radiatoren en ketels. - Douchecabines plaatsen

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Koolkerke/Brugge 12u/week (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in Brugge/Koolkerke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op langere termijn kan er ook strijk bijkomen, strijk van delicate materialen. De werkdagen zijn ma/woe/vr. Niet op donderdag. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Verkoopmedewerker Bon'Ap Herent 30 uur (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • Laborant (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Vaste Job

    Je voert de noodzakelijke analyses uit in het labo ter ondersteuning van de procesopvolging (anaerobe vergisting). Aanvullend voer je analyses uit op biomassa- en afvalstromen. Je laat externe labo’s stalen nemen en hebt de nodige contacten met hen. Je neemt stalen op verplaatsing en ondersteunt de collega’s op de verschillende sites hierin. Je registreert, beheert en rapporteert analyseresultaten van in- en uitgaande stromen en bewaakt met een kritisch oog de kwaliteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte communicatie en doorgave van informatie naar de collega’s van exploitatie en de commerciële afdeling. · Je kalibreert de toestellen en verzorgt mee de noodzakelijke labo-gerelateerde aankopen bij leveranciers. Je bent bereid je frequent te verplaatsen naar onze site in Grobbendonk en andere sites in Vlaanderen.

  • CHAUFFEUR CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: GETAX

    Type: Vaste Job

    Getax zoekt een chauffeur CE voor verschillende dagopdrachten van maandag tot en met vrijdag. Startuur tussen 12u en 14u. Op te starten : zo snel mogelijk. Vertrekken vanuit Ham.

  • PIZZABEZORGERS (flexijob) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Flexijob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Andries en omgeving. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen,... Wij zoekend DRINGEND kandidaten !!!

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT DE KANNE in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT DE KANNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT DE KANNE. Laat een reactie achter voor RESTAURANT DE KANNE. RESTAURANT DE KANNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT DE KANNE. Leave a respond for RESTAURANT DE KANNE. RESTAURANT DE KANNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT DE KANNE op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT DE KANNE
Location of RESTAURANT DE KANNE on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT DE KANNE

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT DE KANNE RESTAURANT DE KANNE: STATION-SERVICE BRICOFLOR | EDDY HEIRMAN | Gomez N | L茅onard C | Monique

Other related companies as RESTAURANT DE KANNE: STATION-SERVICE BRICOFLOR | EDDY HEIRMAN | Gomez N | L茅onard C | Monique

RESTAURANT DE KANNE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT DE KANNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01390838623. Het bedrijf RESTAURANT DE KANNE bevindt zich op het adres: LEGEWEG 177; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 773,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Restaurants fast food and à emporter. Restaurants livraison à domicile. Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge.. Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Salle: Salles de Réception.. Types de Cuisine: Belge..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT DE KANNE is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT DE KANNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT DE KANNE, openstaande posities, locatie van RESTAURANT DE KANNE op de kaart.

RESTAURANT DE KANNE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT DE KANNE, company assigned to the tax number BE01390838623. The company RESTAURANT DE KANNE is located at the address: LEGEWEG 177; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 773,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Salles de conférences and de réceptions. Restaurants fast food and à emporter. Restaurants livraison à domicile. Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge.. Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Salle: Salles de Réception.. Types de Cuisine: Belge..
The main activity of RESTAURANT DE KANNE is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT DE KANNE is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT DE KANNE, open positions, location of RESTAURANT DE KANNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT DE KANNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT DE KANNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT DE KANNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT DE KANNE, employees, financial statistics.