LEO LAUWERS

Contactgegevens LEO LAUWERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEO LAUWERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEO LAUWERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EGELSTRAAT 5; 3271; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, België

Telefoon (phone): 13778632 (+32-13778632) 13778632 (+32-13778632)

Fax (fax): +32 (14) 742-80-98 +32 (14) 742-80-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEO LAUWERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEO LAUWERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEO LAUWERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEO LAUWERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEO LAUWERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEO LAUWERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEO LAUWERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEO LAUWERS
Products information LEO LAUWERS

BTW identificatienummer (tax): BE03157165527
Ondernemingsnummer: 9659698486
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in LEO LAUWERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huisdierenkwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEO LAUWERS
(Get full report from official database of BE for LEO LAUWERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEO LAUWERS
Addition kinds of activities for LEO LAUWERS

3569. Algemene industriële machines, | General industrial machinery,
142201. Kalksteen, grond | Limestones, ground
24991605. Signboards, hout | Signboards, wood
33569904. Lasstaven | Welding rods
37110000. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
50840104. Cream scheiders, behalve boerderij | Cream separators, except farm
63510000. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
86410301. Boy scout organisatie | Boy scout organization
87420301. Distributiekanalen consultant | Distribution channels consultant

Werken bij LEO LAUWERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEO LAUWERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEO LAUWERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEO LAUWERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Service-chauffeur (m/v) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: DANCKAERT

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor: leveren van bouwmaterialen, aan huis en op de werf, lossen met de autolaadkraan, soms ook manueel, afhalen van goederen bij de leverancier, laden en lossen van de vrachtwagen met de heftruck, dagelijks onderhouden van de vrachtwagen. Klanten dienen is uw job!

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

  • Metser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

  • Renovatie-arbeider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een metselaar/renovatie arbeider. - Je hebt reeds ervaring als metselaar of bent een gemotiveerde schoolverlater. - Je staat open voor feedback en bent leergierig ingesteld. - Je bent flexibel. Vereisten: - Je volgde een opleiding bouw of hebt reeds ervaring in de bouwsector. - Je leert graag en snel bij. - Rijbewijs B is pluspunt. Aanbod: - Een marktconform loon, volgens pc 124. - Fulltime job, met optie vast, mits positieve interimperiode. - Je komt terecht in een aangenaam team. Interesse? Stuur dan je meest recente cv door naar [email protected] of bel ons op het nr 053/70.60.25.

  • Lassers, Pijpfitters of Monteurs gezocht (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in Metaal, totaalprojecten in de bouw, Elektriciteit en HVAC zijn we op zoek naar verschillende profielen zoals Lassers, Pijpfitters of Monteur, Maar ook flensmonteurs, loodgieters en elektriciens zijn welkom.

  • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Studenten voor verkoop bakkerswinkel(m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor een goed draaiende bakkerij te Lummen, zoeken we nog studenten om in het weekend een centje bij te verdienen. Je werkt ofwel zaterdagvoormiddag, zaterdagnamiddag of zondagvoormiddag. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een goed draaiende bakkerij, gelegen in Lummen. Omschrijving Begin je 's morgens? Dan vul je de toog met gebak en taart. Je gaat de manden vullen met brood, broodjes en stokbrood. Je helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Werk je in de namiddag dan help je met het opruimen van de winkel.

  • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

  • keukenmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Les Parisiennes

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw concept in Leuven, zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers. - Deze heeft alle traditionele keukenhandelingen onder de knie, nl: voorbereiding en uitvoeren onderhoud en hygiëne binnen de keuken - Voert de mise en place uit van een duidelijk omschreven menukaart - Bereiden van gerechten van de vaste kaart, zowel warm als koud. - Uitvoeren van bestellingen voor take-away

  • Dakwerker hellende daken (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren dakwerker op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw regio Dentergem? Kennis van hellende daken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio van Dentergem op zoek naar een dakwerker hellende daken. Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van dakwerken op hellende daken.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Trainer Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van LEO LAUWERS in sociale netwerken
Look for responds of LEO LAUWERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEO LAUWERS. Laat een reactie achter voor LEO LAUWERS. LEO LAUWERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEO LAUWERS. Leave a respond for LEO LAUWERS. LEO LAUWERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEO LAUWERS op de google maps. Adres en contacten LEO LAUWERS
Location of LEO LAUWERS on the google maps. Address and contacts of LEO LAUWERS

Andere gerelateerde bedrijven als come LEO LAUWERS LEO LAUWERS: LENAERT - NEW LOOK | GEELS AUTOGLAS | TER TORRE-RESTAURANT-FEESTZALEN | KATIA BOUVE | BOSGEUZEN VOORKEMPEN

Other related companies as LEO LAUWERS: LENAERT - NEW LOOK | GEELS AUTOGLAS | TER TORRE-RESTAURANT-FEESTZALEN | KATIA BOUVE | BOSGEUZEN VOORKEMPEN

LEO LAUWERS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEO LAUWERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03157165527. Het bedrijf LEO LAUWERS bevindt zich op het adres: EGELSTRAAT 5; 3271; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 849,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Huisdierenkwekers. Producten gemaakt in LEO LAUWERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEO LAUWERS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEO LAUWERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEO LAUWERS, openstaande posities, locatie van LEO LAUWERS op de kaart.

LEO LAUWERS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEO LAUWERS, company assigned to the tax number BE03157165527. The company LEO LAUWERS is located at the address: EGELSTRAAT 5; 3271; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 849,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Huisdierenkwekers. Products created in LEO LAUWERS were not found.
The main activity of LEO LAUWERS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LEO LAUWERS is not available. You also can look at reviews of LEO LAUWERS, open positions, location of LEO LAUWERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEO LAUWERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEO LAUWERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEO LAUWERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEO LAUWERS, employees, financial statistics.