Wiels & Partners Milieu-Consulting

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Wiels & Partners Milieu-Consulting
Private companiesSocial Services • Wiels & Partners Milieu-Consulting

Contactgegevens Wiels & Partners Milieu-Consulting: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wiels & Partners Milieu-Consulting: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wiels & Partners Milieu-Consulting

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Deerlijkstraat 58B; 8550; Zwevegem, België

Telefoon (phone): 056 75 42 81 (+32-056 75 42 81) 056 75 42 81 (+32-056 75 42 81)

Fax (fax): 056 75 42 82 (+32-056 75 42 82) 056 75 42 82 (+32-056 75 42 82)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wiels & Partners Milieu-Consulting: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wiels & Partners Milieu-Consulting"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wiels & Partners Milieu-Consulting"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wiels & Partners Milieu-Consulting, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wiels & Partners Milieu-Consulting. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wiels & Partners Milieu-Consulting, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wiels & Partners Milieu-Consulting. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wiels & Partners Milieu-Consulting
Products information Wiels & Partners Milieu-Consulting

BTW identificatienummer (tax): BE04254974365
Ondernemingsnummer: 5718078613
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 726,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Environmental pollution contro

Product categorie (product category): Engineering offices - Environmental techniques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wiels & Partners Milieu-Consulting
(Get full report from official database of BE for Wiels & Partners Milieu-Consulting)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wiels & Partners Milieu-Consulting
Addition kinds of activities for Wiels & Partners Milieu-Consulting

362103. Controleapparatuur voor elektrische bussen en locomotieven | Control equipment for electric buses and locomotives
364303. Elektrische aansluitingen | Electric connectors
371405. Motorremsystemen en onderdelen | Motor vehicle brake systems and parts
673200. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.
28340604. zalven | Ointments
50320401. Granietbouwsteen | Granite building stone
50740201. Ketels, warm water verwarming | Boilers, hot water heating
54419904. noten | Nuts
62319903. Beveiliging uitwisseling | Security exchanges
86610129. Synagoge | Synagogue

Werken bij Wiels & Partners Milieu-Consulting: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wiels & Partners Milieu-Consulting: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wiels & Partners Milieu-Consulting. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wiels & Partners Milieu-Consulting. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • Automecanicien M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eeklo zijn we op zoek naar een ervaren automecanicien. Het takenpakket bestaat uit het zelfstandig monteren, controleren en afstellen. Minimum vereiste is een opleiding als automecanicien, carossier of gelijkgesteld door ervaring. Een interne opleiding in het bedrijf wordt voorzien.

  • Magazijniers Diest - snelle opstart! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • Technisch tekenaar (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar. De functieomschrijving: Het uittekenen van plannen m.b.t. residentiele ventilatie Telefonisch klanten technische bijstand verlenen Klanten aan de balie helpen bij een probleem Ingeven van orders in het ERP-systeem Contact met klanten onderhouden Selecties en offertes opstellen en opvolgen Rapporteren aan de manager en director

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • Magazijnier (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Onze klant is gespecialiseerd in onderdelen om veilige verbindingen te maken voor de overdracht van gevaarlijke vloeistoffen. Samenwerking en veiligheid staat bij hun op nummer 1. Daarnaast streven zij ook naar open communicatie en teamspirit op de werkvloer. Als magazijnier sta je in voor de inkomende goederen, orderpicking, orde en netheid en interne communicatie en samenwerking. Specifiek sta je in voor: - Het logistiek en administratief verwerken van de inkomende goederen. - Het samenstellen en voorbereiden van kleine en grote orders. - Orde en netheid op de werkvloer wat de efficiëntie ten goede komt. - Overleg en samenwerking met production manager en collega's van andere afdelingen met het oog op de vlotte gang van zaken. Takenpakket: - Interne ontvangstbonnen en vrachtbrieven verzamelen - Controle zendnota’s, vrachtbrieven, documenten en goederen op correctheid kwaliteit en kwantiteit. - Vrachtwagens lossen met heftruck - Bestelling nemen, stukken verzamelen op basis van picklist - Samengestelde stukken op de gevraagde plaats leggen - Samenwerking en communicatie met collega's en leidinggevenden

  • Bezetter (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat voornamelijk in voor de binnenbezetting samen met de zaakvoerder.

  • Teamlead voor farmaceutische cleaning (m/v) regio Beerse (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische industrie. Werken in een cleanroom vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, mensen met een grote drive die daarenboven leergierig zijn. Functie Voor onze farmaceutische klant in de regio Beerse zijn we op zoek naar een teamlead. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opvolgen van onze cleaning operators. Je weet je team te coachen op het naadloos volgen van de procedures. Prioriteit hierbij zijn veiligheid en kwaliteit! Je voert de nodige controles uit en rapporteert deze zowel intern als naar de klant. Bovendien zorg je in samenspraak met de Site Lead voor het volgen van relevante KPI’s met betrekking tot training, veiligheid en kwaliteit.

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Carrefour Aalter 24 uur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • kinderpsycholoog (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LIES COLMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren met psychische problemen.

  • souschef (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: M&C

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

Zoek naar antwoorden van Wiels & Partners Milieu-Consulting in sociale netwerken
Look for responds of Wiels & Partners Milieu-Consulting in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wiels & Partners Milieu-Consulting. Laat een reactie achter voor Wiels & Partners Milieu-Consulting. Wiels & Partners Milieu-Consulting bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wiels & Partners Milieu-Consulting. Leave a respond for Wiels & Partners Milieu-Consulting. Wiels & Partners Milieu-Consulting on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wiels & Partners Milieu-Consulting op de google maps. Adres en contacten Wiels & Partners Milieu-Consulting
Location of Wiels & Partners Milieu-Consulting on the google maps. Address and contacts of Wiels & Partners Milieu-Consulting

Andere gerelateerde bedrijven als come Wiels & Partners Milieu-Consulting Wiels & Partners Milieu-Consulting: GEYSELS | Bo?te à Tifs | COUTURE LEA | GARAGE BUYCK & ZN. | Doesburg Carla BVBA

Other related companies as Wiels & Partners Milieu-Consulting: GEYSELS | Bo?te à Tifs | COUTURE LEA | GARAGE BUYCK & ZN. | Doesburg Carla BVBA

Wiels & Partners Milieu-Consulting is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wiels & Partners Milieu-Consulting, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04254974365. Het bedrijf Wiels & Partners Milieu-Consulting bevindt zich op het adres: Deerlijkstraat 58B; 8550; Zwevegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 726,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Engineering offices - Environmental techniques. Lijst met producten zijn Environmental pollution contro.
De hoofdactiviteit van Wiels & Partners Milieu-Consulting is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wiels & Partners Milieu-Consulting is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wiels & Partners Milieu-Consulting, openstaande posities, locatie van Wiels & Partners Milieu-Consulting op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wiels & Partners Milieu-Consulting is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wiels & Partners Milieu-Consulting, company assigned to the tax number BE04254974365. The company Wiels & Partners Milieu-Consulting is located at the address: Deerlijkstraat 58B; 8550; Zwevegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 726,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Engineering offices - Environmental techniques. List of products are Environmental pollution contro.
The main activity of Wiels & Partners Milieu-Consulting is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Wiels & Partners Milieu-Consulting is not available. You also can look at reviews of Wiels & Partners Milieu-Consulting, open positions, location of Wiels & Partners Milieu-Consulting on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wiels & Partners Milieu-Consulting, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wiels & Partners Milieu-Consulting, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wiels & Partners Milieu-Consulting, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wiels & Partners Milieu-Consulting, employees, financial statistics.