DESIMPELAERE BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • DESIMPELAERE BVBA
Private companiesReal Estate • DESIMPELAERE BVBA

Contactgegevens DESIMPELAERE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESIMPELAERE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESIMPELAERE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwaaikomstr 27 8800 Roeselare, België

Telefoon (phone): 32.51 20 09 64 32.51 20 09 64

Fax (fax): 32.51 22 98 73 32.51 22 98 73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESIMPELAERE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESIMPELAERE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESIMPELAERE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESIMPELAERE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESIMPELAERE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESIMPELAERE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESIMPELAERE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESIMPELAERE BVBA
Products information DESIMPELAERE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02097259521
Ondernemingsnummer: 2663879394
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 165,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Parquet floors

Product categorie (product category): Wood; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESIMPELAERE BVBA
(Get full report from official database of BE for DESIMPELAERE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESIMPELAERE BVBA
Addition kinds of activities for DESIMPELAERE BVBA

3613. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
7379. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec
229904. Textielmolenafval en restantverwerking | Textile mill waste and remnant processing
20870202. Cocktailmixen, nonalcoholic | Cocktail mixes, nonalcoholic
28920208. Explosieve patronen voor het vormen van metaalharsing | Explosive cartridges for concussion forming of metal

Werken bij DESIMPELAERE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESIMPELAERE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESIMPELAERE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESIMPELAERE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant te opglabbeek (regio hasselt) zijn we op zoek naar een chrijnwerker-plaatser  

  • Verkoopmedewerker slagerij SNELLE OPSTART voltijds of deeltijds (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt 's ochtends toe in de winkel en helpt om de toonbank aan te vullen met de versgemaakte vleeswaren, pasta's, kant-en-klare maaltijden,... Wanneer de winkel zijn deuren opent staan de eerste vaste klanten met hun boodschappenlijstje al klaar voor een korte babbel! Je bestelt de klanten, ontvangt de betalingen en wenst ze nog een fijne dag verder. De klanten blijven binnen sijpelen en terwijl jij ze met een glimlach bedient wordt de toonbank steeds aangevuld met verse producten! Wanneer je de late shift hebt en werkt totsluitingstijd help je op het einde van de werkdag de winkel proper te houden zodat jij en je collega's er morgen opnieuw kunnen invliegen & de klanten opnieuw gelukkig kunnen maken met de delicatessen!

  • Sous-Chef regio Mechelen (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koken is jouw passie. Kan je van verschillende ingrediënten echte smaakvolle maaltijden maken? Wil je jouw kookkunsten laten proeven aan anderen? Dit in een professionele werksfeer waarin jij de nodige vrijheid en ruimte hebt? Zoek niet verder! Wij hebben de ideale uitdaging voor jou! Je bedenkt, samen met de chef, de verschillende gerechten en menu's, dit rekening houdend met de seizoensgebonden producten, ingrediënten en budget. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de recepten. Daarnaast beheer je de stock en plaats je bestellingen indien nodig. Je volgt de bereiding en dressering van de gerechten op, en zorgt voor het nodige respect voor de hygiëne en voedselveiligheid. Je zal voltijds tewerkgesteld worden dit in een afwisselend uurrooster.

  • PLC programmeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het opvolgen van projecten bij verschillende klanten - het programmeren van de PLC's en in gebruik stellen van machines - begeleiden van de klanten in het volledige proces, bij vragen,...

  • carrossier - voorbereider (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een voorbereider carrosserie. Omschrijving: Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel in als exterieur Aanpassen nieuwe onderdelen voorbereiden, schuren en afplakken van auto-onderdelen onderdelen klaarmaken voor schilderwerk Spuiten van grondverf Polieren,...

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten weekendwerk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: VIO Herentals

    Type: Studentenjob

    Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een tuincentrum in Olen, zoeken we gemotiveerde studenten die tijdens het weekend kunnen werken.  Je zal verschillende taken uitvoeren, zo leer je werken met de kassa en zal je ook allround meewerken in de winkel.  Je zal steeds afwisselend ingepland worden op zaterdag/zondag en feestdagen. Kan je meer werken dan kan je ook meer ingepland worden. 

  • Gezocht: Enthousiaste en sociale studenten voor in de eventsector (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Ervaren Tax Professional (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job:Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake directe en indirecte belastingen. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van corporate tax.Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: nationale en internationale fiscale structureringen fusies en overnames controles en onderhandelingen met de fiscale administratie voorbereiding van aangiftesDaarnaast behoort het proactief en structureel opnemen van dossiers (teneinde de taxstructuur van onze klanten te analyseren en optimaliseren) tot je verantwoordelijkheden. Technisch sta je dus zeer sterk. Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich verdiept heeft in de fiscale wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een Master in de Rechten, T.E.W. of Handelswetenschappen (een bijkomende specialisatie in Fiscaal Recht is een plus) en/of IAB-titel? Niet aan je proefstuk toe met minstens 10 jaar relevante fiscale ervaring in de advocatuur of fiduciaire wereld? Een doener mét een open mind? Sociaal, vlot in de omgang en een echte adviseur met commerciële flair? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis En dit in samenwerking met interne specialisten inzake vermogensplanning, sociaal recht, subsidies, milieu, … waarbij je ook een beroep kan doen op ons internationaal netwerk Nexia Eén team van collega’s dat samen verdere groei wil realiseren Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget om via externe bijscholing up-to-date te blijven Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • WERKMAN E1-E3 (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Gemeentebestuur KOKSIJDE

    Type: Werfreserve

    Als werkman sta je in voor het onderhoud van het openbaar domein in de diverse technische uitvoerende diensten van het gemeentebestuur. Voor de volledige functiebeschrijving en meer info zie infobrochure op site van Gemeente Koksijde.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van DESIMPELAERE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DESIMPELAERE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESIMPELAERE BVBA. Laat een reactie achter voor DESIMPELAERE BVBA. DESIMPELAERE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESIMPELAERE BVBA. Leave a respond for DESIMPELAERE BVBA. DESIMPELAERE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESIMPELAERE BVBA op de google maps. Adres en contacten DESIMPELAERE BVBA
Location of DESIMPELAERE BVBA on the google maps. Address and contacts of DESIMPELAERE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DESIMPELAERE BVBA DESIMPELAERE BVBA: FLORENT PROOST | Collin Y | Quipu Software | Spinette | BURORENT

Other related companies as DESIMPELAERE BVBA: FLORENT PROOST | Collin Y | Quipu Software | Spinette | BURORENT

DESIMPELAERE BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DESIMPELAERE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02097259521. Het bedrijf DESIMPELAERE BVBA bevindt zich op het adres: Zwaaikomstr 27 8800 Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 165,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wood; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Parquet floors.
De hoofdactiviteit van DESIMPELAERE BVBA is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESIMPELAERE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESIMPELAERE BVBA, openstaande posities, locatie van DESIMPELAERE BVBA op de kaart.

DESIMPELAERE BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DESIMPELAERE BVBA, company assigned to the tax number BE02097259521. The company DESIMPELAERE BVBA is located at the address: Zwaaikomstr 27 8800 Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 165,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wood; Wood and Furniture. List of products are Parquet floors.
The main activity of DESIMPELAERE BVBA is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DESIMPELAERE BVBA is not available. You also can look at reviews of DESIMPELAERE BVBA, open positions, location of DESIMPELAERE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESIMPELAERE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESIMPELAERE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESIMPELAERE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESIMPELAERE BVBA, employees, financial statistics.