MARECHAL F

Contactgegevens MARECHAL F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARECHAL F: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARECHAL F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Lucien Burnotte 65; 6840; Neufchâteau, België

Telefoon (phone): 061 27 95 05 (+32-061 27 95 05) 061 27 95 05 (+32-061 27 95 05)

Fax (fax): +32 (11) 844-39-97 +32 (11) 844-39-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARECHAL F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARECHAL F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARECHAL F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARECHAL F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARECHAL F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARECHAL F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARECHAL F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARECHAL F
Products information MARECHAL F

BTW identificatienummer (tax): BE01858306884
Ondernemingsnummer: 3139038085
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in MARECHAL F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARECHAL F
(Get full report from official database of BE for MARECHAL F)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARECHAL F
Addition kinds of activities for MARECHAL F

103100. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
205299. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
221107. Netten en netting producten en stoffen, katoen | Nets and netting products and fabrics, cotton
733800. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting
20510212. Gistgoed, zoet: behalve bevroren | Yeast goods, sweet: except frozen
20999912. Pindakaas | Peanut butter
28239905. Rayon vezels, stro, stroken en garen | Rayon fibers, straw, strips and yarn
73599908. Teken verhuur | Sign rental

Werken bij MARECHAL F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARECHAL F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARECHAL F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARECHAL F. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • Management Assistent - Tijdelijke opdracht tot 2019 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Inhoud van de functie als Management Assistent:  Je verzorgt het agendabeheer van verschillende managementleden. Je stelt vertrouwelijke documenten op en kan hierbij discreet handelen.  Je verzorgt de opmaak van presentaties.  Je staat in voor algemene administratieve ondersteuning van verschillende managers.  Je maakt rapportages in Excel.  Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevend bedrijf dat dienstverlening biedt op vlak van HR en payroll zijn we op zoek naar een Management Assistent. 

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ARDOOIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • WERFLEIDER AUTOMATISERING (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als werfleider word je ingezet om industriële projecten te organiseren en te coördineren. Je werkt actief mee en kan een team van 2 tot 10 medewerkers leiden. Je zorgt ervoor dat het materiaal op tijd besteld wordt. Je onderhoudt de contacten met collega’s, klanten, aannemers en je staat in voor de vooruitgang op en de planning van de werf. Veiligheidsvoorschriften en reglementeringen worden door jou stipt nageleefd.

  • System & Software Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Je krijgt een degelijke en grondige inwerkingstijd om jezelf te bewijzen * Je ontwerpt en implementeert iTop CMDB-modules en extenties in PHP * Je manipuleert data en importeert

  • Onderwijzer ASV (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: MPI HELIX

    Type: Werfreserve

    Onderwijzer Type 2 + autiwerking Onderwijzer Type 9 Onderwijzer Type BA

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

Zoek naar antwoorden van MARECHAL F in sociale netwerken
Look for responds of MARECHAL F in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARECHAL F. Laat een reactie achter voor MARECHAL F. MARECHAL F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARECHAL F. Leave a respond for MARECHAL F. MARECHAL F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARECHAL F op de google maps. Adres en contacten MARECHAL F
Location of MARECHAL F on the google maps. Address and contacts of MARECHAL F

Andere gerelateerde bedrijven als come MARECHAL F MARECHAL F: T.C. RAVELS WEELDE POPPEL | PAUWELS BOUWSMEDERIJ | KEUKENS VASCO NV | Smits R | Kant M

Other related companies as MARECHAL F: T.C. RAVELS WEELDE POPPEL | PAUWELS BOUWSMEDERIJ | KEUKENS VASCO NV | Smits R | Kant M

MARECHAL F is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARECHAL F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01858306884. Het bedrijf MARECHAL F bevindt zich op het adres: Rue Lucien Burnotte 65; 6840; Neufchâteau. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 442,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in MARECHAL F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARECHAL F is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARECHAL F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARECHAL F, openstaande posities, locatie van MARECHAL F op de kaart.

MARECHAL F is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARECHAL F, company assigned to the tax number BE01858306884. The company MARECHAL F is located at the address: Rue Lucien Burnotte 65; 6840; Neufchâteau. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 442,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeepers. Products created in MARECHAL F were not found.
The main activity of MARECHAL F is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARECHAL F is not available. You also can look at reviews of MARECHAL F, open positions, location of MARECHAL F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARECHAL F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARECHAL F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARECHAL F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARECHAL F, employees, financial statistics.