HUIS OASE

Contactgegevens HUIS OASE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS OASE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS OASE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOERKERKSE STEENWEG 144; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50360555 (+32-50360555) 50360555 (+32-50360555)

Fax (fax): +32 (71) 671-69-61 +32 (71) 671-69-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS OASE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS OASE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS OASE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS OASE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS OASE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS OASE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS OASE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS OASE
Products information HUIS OASE

BTW identificatienummer (tax): BE02627349853
Ondernemingsnummer: 5437377929
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 103,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in HUIS OASE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dameskledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS OASE
(Get full report from official database of BE for HUIS OASE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS OASE
Addition kinds of activities for HUIS OASE

144699. Industrieel zand, nec | Industrial sand, nec
205100. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
527100. Stacaravans | Mobile home dealers
24310600. Binnen- en sierhoutwerk en trim | Interior and ornamental woodwork and trim
30890601. Blow-molded afgewerkte kunststofproducten, nec | Blow molded finished plastics products, nec
50650104. Teletype apparatuur | Teletype equipment
56119900. Kledingwinkels voor mannen en jongens, nec | Men's and boys' clothing stores, nec
59991105. Tropische vis | Tropical fish

Werken bij HUIS OASE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS OASE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS OASE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS OASE. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

  • Heftruckchauffeur - Twee ploegen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor onmiddellijke opstart. Jouw taakomschrijving: - vervoeren van afgewerkte tapijtrollen naar het magazijn (pinclarck). - Stockeren van coupons. - Opmaken van verzenddocumenten.

  • Servicetechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • JUNIOR SALES COACH (M/V) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Altijd al geïnteresseerd om coachend te werk te gaan? Als team leader sta je in voor het begeleiden van een sales team. Bovendien beheer je ook je eigen klantenportefeuille. Daarnaast ga je langs bij key accounts om op strategisch niveau te onderhandelen.

  • Pricing Analyst - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Financiële oplossingen aan de kanten aanbieden. Combinatie van analytische en commerciële taken. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale start-up die een cloud oplossing aanbied zodat bedrijven hun financiële en operationele indicatoren beter kunnen opvolgen. Ze zijn vandaag op zoek naar een Pricing Analyst in Gent om hun team te versterken. Omschrijving Als Pricing Analyst zal je de volgende verantwoordelijkheden hebben: Implementatie van de oplossing bij verschillende type klanten in Vlaanderen Klantensituaties tot een goed einde brengen door custom-made oplossingen voor te stellen Ontwikkeling van de tool en opkomen met nieuwe ideeën gebaseerd op jouw analyses van de cijfers van de bedrijven Analyseren van de behoeften van de klanten en verbeteringen voorstellen met behulp van de applicatie In contact staan met alle afdelingen van de bedrijven en communiceren naar het management Coachen van minder ervaren collega's Ondersteunen van Sales-team en partners

  • Chauffeur rijbewijs C (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DE BLOCK VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Je rijdt met een vrachtwagen (Rijbewijs C) voor het transporteren van onze verhuurmachines. Dit zijn verschillende soorten grondverzet, verdichtings en transportmachins zoals minigravers, hoogwerkers, walsen, verreikers etc. Verplaatsingen vinden voor het overgrote deel plaats binnen de landsgrenzen.

  • TEKENAAR-WERKVOORBEREIDER PIPING (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: VENNEMAN bvba

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van projecten (ontwerp, tekenen, opvolgen werken) in samenwerking met projectverantwoordelijke .

Zoek naar antwoorden van HUIS OASE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS OASE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS OASE. Laat een reactie achter voor HUIS OASE. HUIS OASE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS OASE. Leave a respond for HUIS OASE. HUIS OASE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS OASE op de google maps. Adres en contacten HUIS OASE
Location of HUIS OASE on the google maps. Address and contacts of HUIS OASE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS OASE HUIS OASE: ASLK-CGER Bank | RESIDENCE "ENTRE-NOUS" | ANNET E. ET CONRARD M.P. | Dimino | HUIS ANTONINI

Other related companies as HUIS OASE: ASLK-CGER Bank | RESIDENCE "ENTRE-NOUS" | ANNET E. ET CONRARD M.P. | Dimino | HUIS ANTONINI

HUIS OASE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS OASE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02627349853. Het bedrijf HUIS OASE bevindt zich op het adres: MOERKERKSE STEENWEG 144; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 103,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dameskledingzaken. Producten gemaakt in HUIS OASE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS OASE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS OASE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS OASE, openstaande posities, locatie van HUIS OASE op de kaart.

HUIS OASE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS OASE, company assigned to the tax number BE02627349853. The company HUIS OASE is located at the address: MOERKERKSE STEENWEG 144; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 103,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dameskledingzaken. Products created in HUIS OASE were not found.
The main activity of HUIS OASE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS OASE is not available. You also can look at reviews of HUIS OASE, open positions, location of HUIS OASE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS OASE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS OASE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS OASE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS OASE, employees, financial statistics.