FLVOS ADDED LOGISTICS NV

Contactgegevens FLVOS ADDED LOGISTICS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVOS ADDED LOGISTICS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVOS ADDED LOGISTICS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Henri Essersln. 47 3600 Genk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-32-26-26 32-89-32-26-26

Fax (fax): 32-89-32-26-32 32-89-32-26-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVOS ADDED LOGISTICS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVOS ADDED LOGISTICS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVOS ADDED LOGISTICS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVOS ADDED LOGISTICS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVOS ADDED LOGISTICS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVOS ADDED LOGISTICS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVOS ADDED LOGISTICS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVOS ADDED LOGISTICS NV
Products information FLVOS ADDED LOGISTICS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03035217285
Ondernemingsnummer: 4936676025
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 239,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLVOS ADDED LOGISTICS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVOS ADDED LOGISTICS NV
(Get full report from official database of BE for FLVOS ADDED LOGISTICS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVOS ADDED LOGISTICS NV
Addition kinds of activities for FLVOS ADDED LOGISTICS NV

503200. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
737999. Computer gerelateerde diensten | Computer related services
27410202. Atlassen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Atlases: publishing only, not printed on site
33150000. Staaldraad en aanverwante producten | Steel wire and related products
34969912. Schappen, gemaakt van aangekochte draad | Shelving, made from purchased wire
37140116. Smeersystemen en onderdelen, motorvoertuig | Lubrication systems and parts, motor vehicle
51370604. Suits: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Suits: women's, children's, and infants'
72999906. Huishoudelijke verbetering en renovatie contractant agentschap | Home improvement and renovation contractor agency
83610101. Jongens 'steden | Boys' towns
92210102. State Highway Patrol | State highway patrol

Werken bij FLVOS ADDED LOGISTICS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVOS ADDED LOGISTICS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVOS ADDED LOGISTICS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVOS ADDED LOGISTICS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Helper stellingbouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helper stellingbouw ben je verantwoordelijk voor het volgende: Je monteert en demonteert verschillende soorten stellingen podia en (zit)tribunes. Je werkt met systeemstellingen of met buizen en koppelingen. Je bent in staat om een correcte beoordeling uit te voeren van de ondergrond. Je verankert de stellingen op een correcte manier. Je controleert daarbij het materiaal. Als stellingbouwer kom je terecht in de industrie in de bouw of in de evenementensector. Je werkt telkens in teamverband. Aangezien stellingen vaak behoorlijke hoogtes kunnen aannemen heb je geen hoogtevrees. Uiteraard hou je hierbij strikt rekening met de veiligheidsvoorschriften.

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Carrosserie medewerker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Q Jobs Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mol – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Elektricien (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als mobiele werknemer wordt u tewerkgesteld op diverse werven. U bent verantwoordelijk voor montages, installaties, alsook onderhoud en herstellingen. Onze klanten zijn scholen, zorgsector, de overheid en industrie.

  • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: ENERGIEF

    Type: Vaste Job

    Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • HR-freelancers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • NAGELSTYLIST/NAGELSTYLISTE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het plaatsen van gelnagels.

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van FLVOS ADDED LOGISTICS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLVOS ADDED LOGISTICS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVOS ADDED LOGISTICS NV. Laat een reactie achter voor FLVOS ADDED LOGISTICS NV. FLVOS ADDED LOGISTICS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVOS ADDED LOGISTICS NV. Leave a respond for FLVOS ADDED LOGISTICS NV. FLVOS ADDED LOGISTICS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVOS ADDED LOGISTICS NV op de google maps. Adres en contacten FLVOS ADDED LOGISTICS NV
Location of FLVOS ADDED LOGISTICS NV on the google maps. Address and contacts of FLVOS ADDED LOGISTICS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVOS ADDED LOGISTICS NV FLVOS ADDED LOGISTICS NV: DE VALCK-PIREY | MICHEL VANACKER | Denis | FABRICE GAVROY | PHILIP CHRISTIAENS

Other related companies as FLVOS ADDED LOGISTICS NV: DE VALCK-PIREY | MICHEL VANACKER | Denis | FABRICE GAVROY | PHILIP CHRISTIAENS

FLVOS ADDED LOGISTICS NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVOS ADDED LOGISTICS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03035217285. Het bedrijf FLVOS ADDED LOGISTICS NV bevindt zich op het adres: Henri Essersln. 47 3600 Genk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 239,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLVOS ADDED LOGISTICS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVOS ADDED LOGISTICS NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVOS ADDED LOGISTICS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVOS ADDED LOGISTICS NV, openstaande posities, locatie van FLVOS ADDED LOGISTICS NV op de kaart.

FLVOS ADDED LOGISTICS NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLVOS ADDED LOGISTICS NV, company assigned to the tax number BE03035217285. The company FLVOS ADDED LOGISTICS NV is located at the address: Henri Essersln. 47 3600 Genk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 239,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLVOS ADDED LOGISTICS NV were not found.
The main activity of FLVOS ADDED LOGISTICS NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVOS ADDED LOGISTICS NV is not available. You also can look at reviews of FLVOS ADDED LOGISTICS NV, open positions, location of FLVOS ADDED LOGISTICS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVOS ADDED LOGISTICS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVOS ADDED LOGISTICS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVOS ADDED LOGISTICS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVOS ADDED LOGISTICS NV, employees, financial statistics.